Προς το περιεχόμενο

Oc σε απλο pc για gaming

Anonlpatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια εχω κανει τον παρακατω επεξεργαστη οc apo bios και εχω καταφερει τα παρακατω stats.Υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω για να αυξησω αποδοση ειτε απο bios ειτε απο to windows os(x64 Ultimate) για gaming και συγκεκριμενα cs:go n only(για καρτα γραφικων θα παρω την 1050ti συντομα)

post-467484-0-90883900-1512421850_thumb.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον ανέβασες πολύ. Τα VRM της μητρικής είναι μόνο τριφασικα, οπότε θα έχεις σίγουρα θέματα. Κατέβασέ τον στα 4.0 με 1.3 περίπου, ή βάλε ψυκτράκια.

Κατα τα άλλα η GPU σε κρατάει τώρα.

Τον ανέβασες πολύ. Τα VRM της μητρικής είναι μόνο τριφασικα, οπότε θα έχεις σίγουρα θέματα. Κατέβασέ τον στα 4.0 με 1.3 περίπου, ή βάλε ψυκτράκια.

Κατα τα άλλα η GPU σε κρατάει τώρα.

ευχαριστω.τι θεματα εννοεις δοκιμασα lower voltage αλλα δεν ηταν stable.δεν ειμαι και πολυ διαβασμενος οτι ειδα ηταν στο youtube.

ευχαριστω.τι θεματα εννοεις δοκιμασα lower voltage αλλα δεν ηταν stable.δεν ειμαι και πολυ διαβασμενος οτι ειδα ηταν στο youtube.

εννωει οτι μπορει να καψεις τα vrm της μητρικης σε τοσο υψηλο ος

ναι το εψαξα Thanks αλλα λεω πως οι 8ερμοκρασιες ακομα και σε full load ειναι χαμηλες..εκτος και αν οι θερμοκρασιες σε αυτα ειναι χαμηλοτερες κατα πολυ γιατι αυτο λεω η μοβο ειναι στους 40 βαθμους..ειμαι οκ ετσι?η παλι οχι?τοτε ναι να το κοιταξω

ναι το εψαξα Thanks αλλα λεω πως οι 8ερμοκρασιες ακομα και σε full load ειναι χαμηλες..εκτος και αν οι θερμοκρασιες σε αυτα ειναι χαμηλοτερες κατα πολυ γιατι αυτο λεω η μοβο ειναι στους 40 βαθμους..ειμαι οκ ετσι?η παλι οχι?τοτε ναι να το κοιταξω

Φίλε TS, παραπάνω σε συμβουλεύουν ξεκάθαρα οτι ριψοκινδυνεύεις το σύστημα σου και επιμένεις να σου επιβεβαιώσει κάποιος οτι όλα καλα..

Έχεις πολύ ρεύμα, η μητρική είναι απο τις φθηνές P55 χωρίς έστω υποτυπώδη ψύξη στα vrms συνεπώς πρέπει να χαλαρώσεις το oc..άλλωστε τι 4 τι 4.2Ghz...Η κάρτα σε κρατάει πίσω μιας που τελειώνει η δυναμή της πολύ νωρίτερα

• Like 1

Φίλε TS, παραπάνω σε συμβουλεύουν ξεκάθαρα οτι ριψοκινδυνεύεις το σύστημα σου και επιμένεις να σου επιβεβαιώσει κάποιος οτι όλα καλα..

Έχεις πολύ ρεύμα, η μητρική είναι απο τις φθηνές P55 χωρίς έστω υποτυπώδη ψύξη στα vrms συνεπώς πρέπει να χαλαρώσεις το oc..άλλωστε τι 4 τι 4.2Ghz...Η κάρτα σε κρατάει πίσω μιας που τελειώνει η δυναμή της πολύ νωρίτερα

Ναι  αλλα γιαυτο ρωταω δοκιμασα να κατεβασω  το ρευμα και δεν ηταν stable οπως ανεφερα..βοηθεια ζηταω και να καταλαβω ακριβως τι παιζει μιας και ειμαι ημιμαθης τουλαχιστον οπως ανεφερα...μου λετε ολοι να κατεβασω temps αλλα αν κατεβασω μονο στον cpu to συστημα κλεινει και ειναι unstable γενικοτερα ποσο ποιο απλα να το θεσω :P Oριστε και το youtube vid σας το παραθετω οι ρυθμισεις μ ειναι αυτες λοιπον σε x.m.p για να εχω και τις ραμ σε 1gh χρονισμο... https://www.youtube.com/watch?v=GUk0gUgq6Oo

Οι ρυθμίσεις που έχεις (screenshop απο gpuz) είναι διαφορετικές απο το video που δείχνεις, επισης το κάθε κομμάτι cpu έχει διαφορετική ανταπόκριση και σημaντικό ρόλο παίζει και η ψύξη που χρησιμοποιεί ο καθένας στο σύστημα του..Δε γίνεται να έχεις το cpu στους 51 βαθμούς idle..

Ρίξε το Bus Speed (BCLK) σε '191' για να πιάσεις τα 4Ghz και ξεκίνα να χαμηλώνεις τάση μέχρι να βρείς τη χαμηλότερη που είσαι σταθερός.

Δε θα με χαρακτήριζα ειδικό σε Intel οπότε περίμενε αν θες και καμια γνώμη απο κάποιον απο τα υπόλοιπα παιδιά

• Like 1

Οι ρυθμίσεις που έχεις (screenshop απο gpuz) είναι διαφορετικές απο το video που δείχνεις, επισης το κάθε κομμάτι cpu έχει διαφορετική ανταπόκριση και σημaντικό ρόλο παίζει και η ψύξη που χρησιμοποιεί ο καθένας στο σύστημα του..Δε γίνεται να έχεις το cpu στους 51 βαθμούς idle..

Ρίξε το Bus Speed (BCLK) σε '191' για να πιάσεις τα 4Ghz και ξεκίνα να χαμηλώνεις τάση μέχρι να βρείς τη χαμηλότερη που είσαι σταθερός.

Δε θα με χαρακτήριζα ειδικό σε Intel οπότε περίμενε αν θες και καμια γνώμη απο κάποιον απο τα υπόλοιπα παιδιά

ευχαριστω φιλε μου κατατοπιστικοτατος μπορω να πω για τις γνωσεις που εχω...οταν παω σπιτι θα ακολουθησω δειλα δειλα οτι μου προτινεις...χρησιμοποιω ανεμιστηρα και θερμοκρασια εξωτερικου χωρου για ψυξη(ΛΟΛ)  σε full load ειμαι στου 60 βαθμους max γιαυτο και το κολημα μου με την 8ερμοκρασια...ολα τα υπολοιπα ειναι στους 15-20 εκτος απο τον cpu που googlaροντας βλεπω πως εργοστασιακα του δινουν 70-75

Έχεις βάλει πολλαπλασιαστή 21 στον i5 750 ;

Είδα καλά ; Τον δέχεται αυτή η μητρική ;;;

απ'οτι φαινεται  ναι :P iς ιτ γκουντ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...