nas91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Να παρουμε μια τουρτα.Μη παμε με αδεια χερια στο παρτυ..
Getapen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά το smsακι... Δεν χρησιμοποιούν όλοι viber, messenger.. Και ξέρεις ότι θα το λάβει ανεξάρτητα από wifi, 4g..εχει λόγο ύπαρξης και σοβαρό μάλιστα. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά αλλά όταν το χρησιμοποιώ είναι το μοναδικό που με καλύπτει εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή 5
Beerloah Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω να στείλω sms αρκετά χρόνια. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις (ανάγκης), μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο. 2
gasantony Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mια χαρά είναι το SMS έχει την δική του υπόσταση . Μια λέξη , μια πρόταση , μια καλυνήχτα έτσι απλά !! 1
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Tι μας θυμίζετε!Sms, cd, cartridges, βιντεοκασέτες, αυτά ήταν χρόνια...
driftingcris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το σπυρακι της κοπέλας στην φώτο είναι πιο μεγάλο από το μέλλον μου
BILL5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 εγω στελνω στην wind sms και στην vodafone οταν μου κανει για προσφορες δωρεαν μνμ τωρα να ξεχαστω και να στειλω κανα sms μονο σε ατομα που δεν μπενουν viber facebook και τα τλπ
Seaside Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ειχα πληρώσει 60.000δρχ Panafon για χρήση SMS και MMS Παρεπιπτόντως η MTN είναι εταιρεία κινητής και νομίζω οτι τα κεντρικά τους είναι στην Αφρική.
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αλλάζαμε κέντρο SMS και στέλναμε τζάμπα. Δεν θυμάμαι ποια εταιρία τα έφαγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα