Προς το περιεχόμενο

win 7 σε free dos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το usb το τρεχει κανονικα,δε νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα..χρισταρα 12,εχεισ δικιο,εμφανισε οδηγους,ποιον πρεπει να κατεβασω για να δει σκληρο δισκο?η μηπως ολους?κ φανταζομαι να τους βαλω σε αλλο στικακι,κ να διαλεξω μετα αυτο οταν μου βγαζει το μυνημα?

μοτ γραφει στο βιος..AMD E2 9000e RADEON R2-4 COMPUTE CORES 2C+2G

κ σκληρο νομιζω αυτο στην επιλογη boot..ST-500LT012-1DG142

Δημοσ.

το usb το τρεχει κανονικα,δε νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα..χρισταρα 12,εχεισ δικιο,εμφανισε οδηγους,ποιον πρεπει να κατεβασω για να δει σκληρο δισκο?η μηπως ολους?κ φανταζομαι να τους βαλω σε αλλο στικακι,κ να διαλεξω μετα αυτο οταν μου βγαζει το μυνημα?

μοτ γραφει στο βιος..AMD E2 9000e RADEON R2-4 COMPUTE CORES 2C+2G

κ σκληρο νομιζω αυτο στην επιλογη boot..ST-500LT012-1DG142

δεν υπάρχουν chipset drivers δυστυχώς οπότε πρέπει να κατεβάσεις απο την amd, να το τρέξεις σε κάποιο Pc Να σου αποσυμπιέσει τα αρχεία,τα περνάς σε αλλο στικ και οταν ζητήσει driver επιλέξεις το .inf αρχείο που υπάρχει

Μπαίνεις εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/apu?os=Windows%2010%20-%2064

στο Optional δινει chipset drivers.

το κατεβάζεις,

το τρέχεις και κάνεις το παραπάνω που έχω γράψει.

αν ολα πάνε καλά θα σου δείξει το στικάκι και θα σε αφησει να βρεις τα αρχεια. Με το που το επιλέξεις θα σου εμφανίσει και τον σκληρό δισκο.

Δημοσ.

το usb το τρεχει κανονικα,δε νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα..[...]

Δεν είπα ότι έχει θέμα το usb. Είπα να δοκιμάσεις να μπουτάρεις από άλλη θύρα. Οι αριστερές δύο είναι usb 3.1 ενώ η δεξιά είναι usb 2.0

Αλλά αν σου είναι κόπος μην το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι έχει θέμα το usb. Είπα να δοκιμάσεις να μπουτάρεις από άλλη θύρα. Οι αριστερές δύο είναι usb 3.1 ενώ η δεξιά είναι usb 2.0

Αλλά αν σου είναι κόπος μην το κάνεις.

Και για να καταλάβει και ο άνθρωπος το σκεπτικό,ο Η/Υ ξεκινάει από το Usb με δικό του τρόπο(το bios) αλλά η εγκατάσταση τον windows δεν νοιάζεται για το ότι το bios βλέπει το usb θέλει τον δικό του τρόπο να βλέπει το usb και αυτό θέλει driver το θέμα είναι ότι τα windows 7 έχουν μόνο driver usb2 και δεν μπορούν να δουν usb3,οπότε βάλε το στικάκι σε usb2 μπας και σταθείς τυχερός γιατί αν είναι να ψάχνεις χύμα driver,ζήσε Μάη μου.

Δημοσ.

Χρειαζεσαι Windows ΚΑΙ μαζι και Dos;

Windows πανω σε Dos δεν μπαινουν (free-ξεfree δεν παιζει ρολο)

Λαθος ο τιτλος του θεματος και μπερδεύεις κοσμο.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που σου λένε τα παίδια για την άλλη usb θύρα. Πρόσφατα έκανα εγκατάσταση τα windows 7 απο usb stick και είχα το ίδιο πρόβλημα και όταν έβαλα το stick στην θύρα usb 2 προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν τα drivers για την usb 3 όπως είπε και ο theelf.

Δημοσ.

το δοκιμασα σε ολα τα usb.αλλα ματαια..κατεβασα το τσιπσετ που εδειξε ο χρισταρας12..το τρεξα σε αλλο πισι.ωσπου να αποσυμπιεστει,κ το περασα σε αλλο στικακι...κατοπιν προσπαθησα να περασω τα γουιν 7 κ μετα τα 10..στους φακελους πηγα κ διαλεξα  τα 7.αλλα τιποτα,δε ξερω ποια απτα αρχεια να διαλεξω,κ μου γραφει πως οι οδηγοι δε εγκαθιστανται..

ερωτηση ,πρεπει να περασω τα 64?γιατι εχω φλασαρει τα 32,κ στο τσιπσετ που κατεβασα,γραφει κ για 32..

κ ποιον οδηγο να διαλεξω για εγκατασταση..??.

post-305763-0-83433700-1512743238_thumb.pngpost-305763-0-44415400-1512743247_thumb.png

Δημοσ.

το δοκιμασα σε ολα τα usb.αλλα ματαια..κατεβασα το τσιπσετ που εδειξε ο χρισταρας12..το τρεξα σε αλλο πισι.ωσπου να αποσυμπιεστει,κ το περασα σε αλλο στικακι...κατοπιν προσπαθησα να περασω τα γουιν 7 κ μετα τα 10..στους φακελους πηγα κ διαλεξα  τα 7.αλλα τιποτα,δε ξερω ποια απτα αρχεια να διαλεξω,κ μου γραφει πως οι οδηγοι δε εγκαθιστανται..

ερωτηση ,πρεπει να περασω τα 64?γιατι εχω φλασαρει τα 32,κ στο τσιπσετ που κατεβασα,γραφει κ για 32..

κ ποιον οδηγο να διαλεξω για εγκατασταση..??.

attachicon.gif 1.PNGattachicon.gif 2.PNG

Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτά που γράφεις και δεν έχω και τα αρχεία να τα δώ για να σου απαντήσω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι τα μόνα αρχεία που θα δεχτεί σε εκείνη τη φάση το pc είναι αυτά με κατάληξη .inf όπως σου είπαν και πιο πάνω. Καλό θα ήταν η έκσδοση των windows (32 ή 64) να συμαβαδίζει με το σύστημα σου.

Δημοσ.

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι άντε καλά στα 7, μπορεί να έχει θέμα με τους drivers. Στα 10άρια όμως δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα και θα σου έκανε την εγκατάσταση κανονικά από usb, ασχέτως usb2 ή 3.

Εδώ θα ήθελα να επιβεβαιώσουμε ότι το iso tvn 10 το κατέβασες μέσω του εργαλείου από την επίσημη σελίδα της ms.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Μπορείς να ζητήσεις να σου ετοιμάσει και usb αντί για να σου κατεβάσει το iso.

Επίσης, έχεις σιγουρευτεί ότι το usb δουλεύει κανονικά σε άλλο υπολογιστή. Μπούταρε από αυτό και φτάσε μέχρι το σημείο να διαλέξεις δίσκο. Αν όλα πάνε καλά διέκοψε το και δοκίμασε το στο hp.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα το τσέκαρα , επεξεργαστής που βγήκε πριν από μήνες , πολύ πιθανό τα win10 να μην έχουν drivers για chipset/sata

που το βρήκες το μηχάνημα , το cpu βγάζει score μικροτερο από celeron 

Για να εγκαταστήσεις πρέπει να "πειράξειs" το windows-iso και να προσθέσεις sata drivers απο AMD.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

τωρα δεσαμε..γεωργιου..εδω δε μπορω να βρω τουσ ντιβερσ..ποσο μαλον να κανω αυτη τη διαδικασια που λεσ..ενσωματωση σε ισο.ευχαριστω παντως..

φιλε μικος..θα το κοιταξω αυτο που λες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...