Προς το περιεχόμενο

win 7 σε free dos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θα χρειαζομουν καποια βοηθεια..

εχω ενα laptop hp. που τρεχει free dos..προσπαθησα να του εγκαταστησω ta win 7 μεσω  usb.

το προβλημα ειναι οτι οταν παει να γινει η εγκατσταση μου λεει οτι δε βρισκει σκληρο δισκο,η καταλληλες,συμβατες συσκευες..το λαπτοπ αποτι ξερω εχει επεξεργαστη amd..

καπου διαβασα οτι χρειαζονται οδηγοι..δε ξερω αν αληθευει..κ δε βρισκω κατι να κατεβασω..

ευχαριστω

Δημοσ.

ειναι αυτο εδω  

hp 255 g6..δε ξερω καν πως συνδεεται στο νετ,δε εχει κουμπι wifi..κ δε εχω προσβαση σε καμια λειτουργεια αφου τρεχει φρεε δος..

Δημοσ.

δεν υπάρχουν drivers για 7αρια για το συγκεκριμένο.

Πέρνα 10αρια να μην εχεις πρόβλημα.

είναι απόλυτα λογικό ενα λειτουργικό σχετικά παλιό να μην έχει chipset drivers για να δει τον σκληρό δίσκο.

οι drivers που θα χρειαστείς βρίσκονται εδώ

https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-255-g6-notebook-pc/15932854

• Like 1
Δημοσ.

η αληθεια κατεβασα καποια 10αρια,αλλα σε κανενα δε μπορεσα να τα περασω σε στικακι μεσω win το  flash...που χρησιμοποιω..

Δημοσ.

....αφου τρεχει φρεε δος..

Δεν τρέχει free DOS, δεν υπάρχει τέτοιο λειτουργικό σύστημα.

Απλά, αγόρασες ένα Η/Υ, μπορεί να είναι είτε σταθερός είτε φορητό ΧΩΡΙΣ να έχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα.

Αυτοί οι υπολογιστές όταν πωλούνται αναφέρονται σαν free DOS.

Δημοσ.

ναι αυτο..κατεβασα τα 10.παλι τ αιδια λεει..a media driver is missing..dvd.,usb.or hard disk driver..please insert it now

ναι αυτο..κατεβασα τα 10.παλι τ αιδια λεει..a media driver is missing..dvd.,usb.or hard disk driver..please insert it now

Δημοσ.

χρησιμοποιείς usb2.0 θύρα η όχι;

η αληθεια κατεβασα καποια 10αρια,αλλα σε κανενα δε μπορεσα να τα περασω σε στικακι μεσω win το  flash...που χρησιμοποιω..

θα χρησιμοποιήσεις αυτό που δίνει η microsoft είτε το rufus για να φτιάξεις και Uefi boot usb stick αν υποστηρίζει η μητρική uefi bios (φαντάζομαι ναι)

Δημοσ.

το rufus χρησιμοποιησα αλλα οπως ειπα παλι τα ιδια.και στα 10!!κατι παιζει με τους drivers του σκληρου που το ψαχνω,αλλα δε βρισκω ποιος ειναι κ απο που να τους κατεβασω..

το rufus χρησιμοποιησα αλλα οπως ειπα παλι τα ιδια.και στα 10!!κατι παιζει με τους drivers του σκληρου που το ψαχνω,αλλα δε βρισκω ποιος ειναι κ απο που να τους κατεβασω..

διαβασα καπου κ για επιλογη στο βιος..να τσεκαρω κατι στο sata mode..ktl..αλλα δε μου δινει καν τετοια επιλογη..δε δειχνει καν τι σκληρο εχω 

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα ε..δυσκολο το θεμα...

δεν υπάρχουν drivers για 7αρια για το συγκεκριμένο.

Πέρνα 10αρια να μην εχεις πρόβλημα.

είναι απόλυτα λογικό ενα λειτουργικό σχετικά παλιό να μην έχει chipset drivers για να δει τον σκληρό δίσκο.

οι drivers που θα χρειαστείς βρίσκονται εδώ

https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-255-g6-notebook-pc/15932854

το χω ψαξει εκει..αν διαλεξω τα γουιν 10 κ οδηγους 64,που δινει δε βγαζει κανεναν οδηγο..κ δε εχει αλλεσ επιλογεσ..

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα ε..δυσκολο το θεμα...

το χω ψαξει εκει..αν διαλεξω τα γουιν 10 κ οδηγους 64,που δινει δε βγαζει κανεναν οδηγο..κ δε εχει αλλεσ επιλογεσ..

Μια χαρά εμφανίζει οδηγούς απλά δεν βλέπω να περιέχονται chipset drivers.

post-184642-0-68524400-1512564125_thumb.png

Ποιον επεξεργαστή φοράει ο φορητός ακριβώς;

θα πρέπει να ψάξουμε στην amd για τον chipset driver και μετά είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία.

Μου φαίνεται περίεργο πάντως τα 10αρια να μην έχουν έστω τον βασικό driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...