Dr4In Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα, προσφατα εχω αναβαθμισει την γραμμη μου σε VDSL στην Vodafone η οποια εγγυαται 45mbps download speed και πανω, και οντως πιανω 45 και 4 με 4,5 upload.Το MS στα παιχνιδια ειναι 65-80 και η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να το μειωσω οσο περισσοτερο γινεται, υπαρχει κατι αρνητικο στην ενεργοποιηση του Fastpath σε VDSL αλλα και γενικα εκτος απο την ελαχιστη μειωση της ταχυτητας?
Cosbuster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Η διαφορά στην ταχύτητα μπορεί και να μην είναι τόσο ελάχιστη όσο νομίζεις. Αν είσαι οκ με 41-42 και καίγεσαι για 8ms που θα κερδίσεις, τότε προχώρα το. Προσωπικά δεν είπα ποτέ ουσιαστική διαφορά σε gaming και για εμένα δεν αξίζει αλλά είναι προσωπικό ζήτημα.
adok13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 στη vdsl δεν μου κοψε καθολου ταχυτητα το fastpath.και ενοειται οτι αν ασχολεισαι νε gaming θα βαλεις fast path. 1
aGka8l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά είσαι από καμπίνα μέσω vpu .δεν μπορεί να σου δώσει fast path η voda γτ το dslam είναι του ΟΤΕ 1
Dr4In Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Και 5mbps να μου κοψουν αξιζουν ακομα και για 8 ms οσο λιγοτερο το MS τοσο λιγοτερο και το lag.Ο τεχνικος στην υποστηριξη αναφερθηκε σε αυτο οταν του ζητησα Fastpath και ειπε οτι θα ενημερωσει τον ΟΤΕ για το προφιλ και θα δω αποτελεσμα σε 1-2 εργασιμες ημερες. Κατι αλλο αρνητικο περα απο την ταχυτητα δεν εχει ετσι δεν ειναι παιδια?
geofak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά είσαι από καμπίνα μέσω vpu .δεν μπορεί να σου δώσει fast path η voda γτ το dslam είναι του ΟΤΕ 13844 και γινεται αιτημα στον ΟΤΕ για αλλαγη, το οποιο χρειαζεται 2 μερες για υλοποιηση. Μαξ 2 αιτηματα το μηνα ομως.
aGka8l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 13844 και γινεται αιτημα στον ΟΤΕ για αλλαγη, το οποιο χρειαζεται 2 μερες για υλοποιηση. Μαξ 2 αιτηματα το μηνα ομως. Ναι αλλά μόνο αν είσαι πελάτης ΟΤΕ και όχι αν είσαι σε πάροχο μέσω vpu
geofak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά μόνο αν είσαι πελάτης ΟΤΕ και όχι αν είσαι σε πάροχο μέσω vpu Σε Vodafone 50αρι από καμπίνα οτε γινεται σιγουρα. Για αλλους παροχους δε γνωριζω
adok13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 εχω nova vdsl απο καμπινα οτε και μου αλλαξανε το προφιλ σε μια μερα,και το ρουτερ μου συγχρονιζει στα 49999 download
Dr4In Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ακομα περιμενω να αλλαξει το προφιλ τουλαχιστον ετσι πιστευω γιατι η ταχυτητα δεν επεσε καθολου και δεν ξερω πως να το επιβεβαιωσω περα απο το να τους τηλεφωνησω.
adok13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 η θα μπεις speedtest και αν δεις ping απο 6 και κατω παει να πει εισαι σε fastpath,η αλλιως μπες στο router (192.168.1.1 στον browser) βαζεις user στο username και κενο στο pass,και πατας ιντερνετ kai βλεπεισ καπου γραφει interleaved/interleavsd η fast path/fast path. 1
Dr4In Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Λογικα το ενεργοποιησαν βλεπω 5 ping στο speedtest και αυτο ειναι το status εκει που μου ειπες να κοιταξω http://prntscr.com/hkr1hx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα