george1703 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εχει χαλάσει ο επεξεργαστης μου και θελω να τον στειλω στην amd . υπάρχει καποιο επισημο service στην Ελλάδα?
akoinonitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλυτερα να τον στειλεις κατευθειαν στην amd, δεν γνωριζω αν υπαρχει service στην ελλαδα, εκτος αν το στειλεις στο καταστημα που τον πηρες. Εχουν πολυ καλο service. http://support.amd.com/en-us/contact/email-form Στον λινκ μπορεις να στειλεις mail με το προβλημα σου και να ζητησεις rma. Σου ανοιγουν λογαριασμο στην dhl και παιρνεις τηλ και ερχονται και τον παιρνουν. Εγω και πολλα αλλα παιδια εδω που στειλαμε εχουμε αψογες εντυπωσεις. 4
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εν έτει 2017 και να καίγονται ακόμα οι AMD επεξεργαστές, αυτό πραγματικά με ξεπερνάει... Το service νομίζω είναι στη Γερμανία. Ελλάδα ρώτα στην Oktabit (αν υπάρχει ακόμα σαν εταιρία).
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εν έτει 2017 και να καίγονται ακόμα οι AMD επεξεργαστές, αυτό πραγματικά με ξεπερνάει... Το service νομίζω είναι στη Γερμανία. Ελλάδα ρώτα στην Oktabit (αν υπάρχει ακόμα σαν εταιρία). Εδώ 2017 και διαβάζουμε ποστ σαν το δικό σου φίλε μου, δύσκολα τα πράγματα!!! 12
Alexlooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ενας χρηστης, ανετα μπορει να καταστρεψει ακομα και εναν Amd. 1
jgeorgiou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 τυχαίνουν και προβληματικά κομμάτια , απλά είναι σπάνια και το 99% των μαγαζιών το αλλάζουν επιτόπου γι'αυτό δεν γίνεται ντόρος αρχές του 2016 χρειάστηκα επειγόντως έναν Ι5 6500 , τον αγόρασα από ένα ΠΛΑΙΣΙΟ (κανονική BOXED εκδοση) και έβγαζε σφάλματα στην μνήμη!! Αλλαξα , μνήμες , δισκους , μητρική , τροφοδοτικό και όταν έβαλα έναν πρόχειρο celeron το πρόβλημα λύθηκε! Το πάω την επόμενη μέρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ , το τσεκάρει επι τόπου!!!! ο τεχνικός , το διαπιστώνει και μου έδωσαν μέσα σε μισή ώρα καινούριο σφραγισμένο cpu! Προφανώς και αυτοί έχουν την ανάλογη υποστήριξη από τον κατασκευαστή , αλλιώς δεν θα το άλλαζε με τόση ευκολία! (πάρτε για παράδειγμα τις vga πόση ταλαιπωρία υπάρχει) 2
george1703 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εν έτει 2017 και να καίγονται ακόμα οι AMD επεξεργαστές, αυτό πραγματικά με ξεπερνάει... Το service νομίζω είναι στη Γερμανία. Ελλάδα ρώτα στην Oktabit (αν υπάρχει ακόμα σαν εταιρία). τι ειναι η oktabit?
LF21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάνεις ακριβώς ότι σου είπε ο akoinonitos παραπάνω, είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις RMA απευθείας με AMD χωρίς να μεσολαβήσει το κατάστημα αγοράς. 2
george1703 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάνεις ακριβώς ότι σου είπε ο akoinonitos παραπάνω, είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις RMA απευθείας με AMD χωρίς να μεσολαβήσει το κατάστημα αγοράς. εστειλα mail κατα τις 12αλλα ακομα να μου απαντησουν....γενικά αργούν να απαντησουν?
LF21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Να υπολογίζεις γύρω στο 24ωρο, αύριο το πρωί θα έχεις απάντηση. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εδώ 2017 και διαβάζουμε ποστ σαν το δικό σου φίλε μου, δύσκολα τα πράγματα!!! Δύσκολα τα πράγματα αμα είναι κάποιοι κάγκουρες ναι... (Δεν αναφέρομαι στο παιδί που ξεκίνησε το τόπικ προφανώς.) τι ειναι η oktabit? http://www.oktabit.gr/home.asp Ενας χρηστης, ανετα μπορει να καταστρεψει ακομα και εναν Amd. Πώς ακριβώς αν δε τον κλοκάρει ή αν δε τον τοποθετήσει λάθος (που και τα 2 είναι Customer Induced Damage και δε θα έπρεπε να γίνεται RMA σε τέτοιες περιπτώσεις)? Αν θες μας εξηγείς το πώς για να εγκυκλοπαιδικόυς λόγους. τυχαίνουν και προβληματικά κομμάτια , απλά είναι σπάνια και το 99% των μαγαζιών το αλλάζουν επιτόπου γι'αυτό δεν γίνεται ντόρος αρχές του 2016 χρειάστηκα επειγόντως έναν Ι5 6500 , τον αγόρασα από ένα ΠΛΑΙΣΙΟ (κανονική BOXED εκδοση) και έβγαζε σφάλματα στην μνήμη!! Αλλαξα , μνήμες , δισκους , μητρική , τροφοδοτικό και όταν έβαλα έναν πρόχειρο celeron το πρόβλημα λύθηκε! Το πάω την επόμενη μέρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ , το τσεκάρει επι τόπου!!!! ο τεχνικός , το διαπιστώνει και μου έδωσαν μέσα σε μισή ώρα καινούριο σφραγισμένο cpu! Προφανώς και αυτοί έχουν την ανάλογη υποστήριξη από τον κατασκευαστή , αλλιώς δεν θα το άλλαζε με τόση ευκολία! (πάρτε για παράδειγμα τις vga πόση ταλαιπωρία υπάρχει) OK στα τόσες χιλιάδες κομμάτια που έχουν περάσει από τα χέρια μου στη δουλειά, τα τελευταία 17 χρόνια έχω δεί μόνο 4 ελαττωματικούς, 2 Intel Pentium III 750MHz Coppermine το 2001 και 3 AMD Phenom X4 9500 και 9600 αντίστοιχα το 2008 τους οποίους απεδείχθη ότι τους έκαιγε μια Sapphire μητρική μόλις έτρεχες (!!!) το Speedfan. Αυτό για OEM επεξεργαστές που τοποθετήθηκαν στο μηχάνημα καινούριοι χωρίς OC κλπ. Για ES / QS είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Υπέθεσα πως το να καίγεται επεξεργαστής από μόνος του, έχει πλέον εξαληφθεί. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από plpapadopoulos
adtakhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εχει χαλάσει ο επεξεργαστης μου και θελω να τον στειλω στην amd . υπάρχει καποιο επισημο service στην Ελλάδα? Μίλησε με την AMD . Στα παιδιά εδώ, όχι μόνο τους στέλνουν κατευθείαν άλλον, αλλά και από τα καλύτερα κομμάτια. 1
Alexlooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μίλησε με την AMD . Στα παιδιά εδώ, όχι μόνο τους στέλνουν κατευθείαν άλλον, αλλά και από τα καλύτερα κομμάτια. Θα εκτιμουσα αν μου πεις πως μπορω να καταλαβω τα καλα κοματια. η στειλε και p.m
george1703 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 εστειλα ,, μου εδωσαν κωδικό rma αλλα δεν μου εδωσαν κωδικό dhl, και αποτι ειδα για να το στειλω εγω θελει περιπου 70ευρώ
villasg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν σου εδωσαν ενα "account number" ? https://community.amd.com/thread/220928
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα