Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και αρκετό καιρό εγκατεστημένα Windows 7 χωρίς κανονική ενεργοποίηση αλλά επειδή έχω προβλήματα με ιούς, αποφάσισα να αγοράσω και εγκαταστήσω από την αρχή γνήσια Win 7 Ηome Premium (να ησυχάσει το κεφάλι μου), παρατήρησα το λίγο ή πολύ γνωστό δηλαδή ότι δεν πωλείται ποια στα μεγάλα καταστήματα. Είδα στην χρυσή ευκαιρία και σε κάποια λίγα on line καταστήματα κάποιες εκδόσεις αλλά δεν εμπιστεύομαι τα λεφτά μου στον καθένα που προτείνεται να κοιτάξω και τι να προσέξω; Οποιαδήποτε βοήθεια, γνώμη, συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Από εδώ έχω αγοράσει κλειδί για office, το οποίο ενεργοποιήθηκε κανονικά στο site της MS. Έχει και windows 7 home και pro με περίπου 12€ και 15€ αντίστοιχα: https://www.scdkey.com/software.html

Αλλιώς και εγώ έχω τα 7 Home από παλαιότερες αγορές (δεν έχω ανεβάσει κάτι προς πώληση, δεν έχω αγγελίες) , όπως και πολύς άλλος κόσμος. Μπορείς να βρεις με σχετική ασφάλεια γνήσιο media. Αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι, καλύτερα να πάρεις ένα κλειδί από αξιόπιστη πηγή, να ετοιμάσεις ένα CD εγκατάσταση από ISO image και να κάνεις την εγκατάσταση.

Και μπορεί ούτε αυτό να μη χρειάζεται. Ίσως αρκεί να αλλάξεις το κλειδί στη registry. Ψάξτο στη Google, γιατί αν δουλεύει μπορει να τελειώσεις σε 10 λεπτά.

Δημοσ.

Θα την σκεφτώ την ιδέα σου, βέβαια θα χρειαστώ ένα εξιόπιστο cd εγκατάστασης, αυτό για την registy δεν το κάνω θέλω 100 % αξιοπιστία. Τα "θα το βολέψουμε" με έφτασαν να θέλω γνήσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...