Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τόσα ξοδεύω το χρόνο! χαχα δεν υπαρχεις ρε ζιο Μια άλλη οπτική: Όσο μπροστά μπορεί να είναι κάποιος που περνάει τη ζωή του μπροστά σε ένα κινητό. Έτσι για να γίνεται συζήτηση. Ενω εσυ ανακαλυπτεις το φαρμακο για τον καρκινο και δεν εχεις χρονο να κοιτας το κινητο ... Εγω με 5gb ειμαι αλλα συνηθως καταναλωνω τα 3 . 1
Oxygene Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με What's up και λιγοτερα απο 20ευρω τον μηνα εχω πανω 3 GB τον μηνα και 1000+ λεπτα προς ολους, πληρωνεται χωρις λογο πενηνταρικα σε προγραμματα που σας δινουν 200ευρω επιδοτηση τον χρονο κινητα που στοιχιζουν 100ευρω στο σκρουτζ.Προφανώς αναφέρεσαι στο φοιτητικό πακέτο
pc-fanatik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κ ολοι αυτοι ερχονται στην Ελλαδα το καλοκαιρι κ εχουν να το λενε στα εγγονια τους. Οποιος θελει 10gb τη μερα on the road, ίσως κατι δεν κανει καλα..
jacksfr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η διαφήμιση της cosmote Φιλανδό ή Ισλανδό έδειχνε που και καλά δεν ήξερε τι τα κάνουμε τόσα γιγα εμείς στην Ελλάδα!
mants118 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σε κάρτα cosmote 500ΜΒ το μήνα --> δε φτάνει ούτε για πλάκα! σε κάρτα Vodafone International 8GB με 10€ --> φτάνει και περισσεύει αλλά αναγκαστικά δεύτερη συσκευή αφού στο Cosmote είναι το κυρίως νούμερο μου!
anax111 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω 3 συνδέσεις DATA 4G για την εταιρία δύο 40άρες (gb) Cosmote και μια 15άρα VODAFONE. Κάθε μήνα ξοδεύω περίπου 30 έως 40gb συνολικά αλλά καμιά φορά φτάνω και τα 60. Οι χρεώσεις είναι ληστρικές στην Ελλάδα αλλά εάν δουλεύεις επαγγελματικά και εκτός πόλεων δεν υπάρχει άλλη λύση. Ευτυχώς από ταχύτητες πάμε καλά. To 4G της Cosmote έχει επεκταθεί παντού ενώ τελευταία αναβαθμίζεται σταθερά και η VODAFONE. Η Cosmote σου δίνει και τα διπλάσια του προγράμματος Gb δωρεάν από 12 π.μ. έως 8 π.μ. και έτσι τα 40gb μπορούν να γίνουν 80. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί πολλές φορές που έχω να ανεβάσω ή να κατεβάσω μεγάλα αρχεία από απομακρυσμένες περιοχές το κάνω μετά τις 12 το βράδυ και έτσι διπλασιάζω τα δεδομένα μου.
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 χαχα δεν υπαρχεις ρε ζιο Ναι αλήθεια, μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ανοίγω δεδομένα στο κινητό...
Argkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε τη Σουηδία βλέπω στο σχεδιάγραμμα. Γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται τα στοιχεία των υπόλοιπων χωρών;
haHa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σε κάρτα cosmote 500ΜΒ το μήνα --> δε φτάνει ούτε για πλάκα! Μπορεις να γυρισεις την καρτα cosmote σε frog cosmote που εχει 2gb με 4€(μεχρι προσφατα ηταν 4gb με 4€).
Othal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Όχι καλέ, ηρέμησε, από το PC εννοούσα. Ποιος κάθεται να βλέπει με τις ώρες βίντεο σ' αυτή την οθονίτσα... Οχι οχι...Δεν ηταν για σενα...Τυχαια το ειπα το 10 αλλα εχεις δικιο επεσε επανω σου. Μιλωντας γενικα για οσους περνανε απειρες ωρεςσ το κινητο.
makridis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 4,5gb χαλάω μηνιαίως με συντηρητική χρήση (όχι YouTube και Facebook). Αν δεν φτιαχτούν unlimited προγράμματα από τους παρόχους δεν πρόκειται να προχωρήσει η κατάσταση γενικότερα (media streaming, cloud sync).
fsbmaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με τις αυξησεις στο τριφασικο και βιομηχανικο ρευμα , την αναγορευση των τηλεπικοινωνιακων υπηρεσιων ως πολυτελειας και την επιβολη εξτρα φορου σε αυτες καθως και την αυξηση της φορολογιας στις ΑΕ ... ολα πανε προς τα πανω συνεχως.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος τι είναι οι κάρτες τύπου Μ2Μ (Machine-to-Machine) ? Καρτες sim που μπαίνουν σε αυτοματισμούς που επικοινωνούν μέσω των δικτύων κινητής (ίντερνετ of things φάση). Πχ ένα σύστημα που στέλνει την θέση ενός φορτηγού ενός εργοταξίου στα κεντρικά για διαχείριση και τέτοια. 2
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ στην Πολωνία που πήγα για δύο μήνες αγόρασα μια απλή σιμ και με τα δώρα του καλοκαιριού έδωσα λιγότερο από 5€ για 20GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα