Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια άλλη οπτική: Όσο μπροστά μπορεί να είναι κάποιος που περνάει τη ζωή του μπροστά σε ένα κινητό. Έτσι για να γίνεται συζήτηση. :-)

Πολλά GB δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι κάποιος περνάει τη ζωή του μπροστά σε ένα κινητό! Μια ταινία να δείς στο YouTube σε ανάλυση 1080p πάει φύγανε τα GB... Βέβαια θα μου πεις τι νόημα έχουν τα 1080p εν κινήσει, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία :P
Δημοσ.

Είναι τραγικό πως όλα στην Ελλάδα τα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα από τις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης και έχουμε υποπολλαπλασιους μισθούς.

Δημοσ.
Με τόσο που κοστίζουν τα δεδομένα εδώ τι περιμένεις...

Τρώω 30GB wind (και με tethering στο Λαπτοπ) και ότι δίνει το προνομιακό whats up + 20gb από afterdark όταν είμαι εκτός χρησιμοποιώντας το ως βασική σύνδεση. Κόστος 21€ τα 30gb wind, 10 ευρώ για το προνομιακό + 10 όταν χρειάζεται τα afterdark. 

Οπότε πιάνουμε τα 41€ ( και τα 51€ αν χρειαστεί να βάλουμε και δεύτερο 1500αρι πακέτο για ομιλία στο Whatsup) με αυτά τα χρήματα έξω έχεις απεριόριστα τηλέφωνα και μηνύματα σε εθνικές και ευρωπαϊκές χώρες συν απεριόριστα δεδομένα στο κινητό η από 40 με 60gb για χρήση όλο το 24ωρο τον μήνα.

Μην σχολιάσω τι πλήρωνα για συμβόλαιο στην cosmote με τις μισές παροχές από το προνομιακό Whatsup. Άστα να πάνε.
Δημοσ.

Είναι τραγικό πως όλα στην Ελλάδα τα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα από τις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης και έχουμε υποπολλαπλασιους μισθούς.

Το μεγάλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

• Like 5
Δημοσ.
Πόσο μπροστά οι Φινλανδοί...

PS. Η Ελλάδα άφαντη τελείως στην εικόνα. Τυχαίο;

Ο λογος ειναι διοτι το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει σταθερο σπιτι του και ο βασικος τροπος επικοινωνιας ειναι το κινητο. Στην καρτοκινητη με 17€ εχεις απεριοριστο 4G για 1 μηνα και σε συμβολαιο, με περιπου 25€ εχεις unlimited ομιλια/sms/data.

Δημοσ.

Να τρως και 10gb την ημερα στο youtube απο το κινητο με ξεπερναει...

Όχι καλέ, ηρέμησε, από το PC εννοούσα. Ποιος κάθεται να βλέπει με τις ώρες βίντεο σ' αυτή την οθονίτσα...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ λίγο το ίντερνετ στον δρόμο, μου φτάνει το 1gb της Wind το μήνα συν τα 150mb κάθε βδομάδα από τα Log n Win όμως, όπως και να έχει οι τιμές στην Ελλάδα είναι απολύτως απαράδεκτες. Και είναι εντελώς γελοίο να σου ζητάνε 17€ για καρτοπρόγραμμα ή να ανεβάζουν συνεχώς το κόστος, με αποτέλεσμα να κοπούν ως αχρείαστα τα πακέτα των 5, για να σε σπρώξουν προς το καρτοπρόγραμμα, ή ακόμα χειρότερα, στο συμβόλαιο. Άλλη ληστεία από 'κει.

• Like 1
Δημοσ.

Με What's up και λιγοτερα απο 20ευρω τον μηνα εχω πανω 3 GB τον μηνα και 1000+ λεπτα προς ολους, πληρωνεται χωρις λογο πενηνταρικα σε προγραμματα που σας δινουν 200ευρω επιδοτηση τον χρονο κινητα που στοιχιζουν 100ευρω στο σκρουτζ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...