gunman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass για το xiaomi note 4? Ρωτάω επειδή για διάφορες μάρκες διαβάζω αρνητικά σχόλια ότι δεν ποιάνουν όλη την πρόσοψη κλπ... έχετε να προτείνεται κάτι δοκιμασμένο και καλό?? Επίσης ερώτηση, προτείνετε να βάλω tempered glass οπωσδήποτε ή και μία κλασική ζελατίνα κάνει την δουλειά?? (για να μην χάσει τόσο πολύ από την ευαισθησία της η οθόνη ίσως) ευχαριστώ
Diskimpex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πουλανε οτι θελουν .Ενα των 20 ευρω εσπασε μονο του σε 2 μερες . Ακουσα φασαρια για αλλαγη .Δεν αλλαζουν αναλωσιμα λενε . Σε φιλο δεν πιανει καλα η αφη σε σαμσουνκ . 1
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ μια θήκη σιλικόνης έχω και τίποτα άλλο. Δεν θα βρεις για να σου καλύπτει όλο το κινητό. 1
kaktos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass για το xiaomi note 4? Ρωτάω επειδή για διάφορες μάρκες διαβάζω αρνητικά σχόλια ότι δεν ποιάνουν όλη την πρόσοψη κλπ... έχετε να προτείνεται κάτι δοκιμασμένο και καλό?? Επίσης ερώτηση, προτείνετε να βάλω tempered glass οπωσδήποτε ή και μία κλασική ζελατίνα κάνει την δουλειά?? (για να μην χάσει τόσο πολύ από την ευαισθησία της η οθόνη ίσως) ευχαριστώ Καλημέρα φίλε μου, Έχει βγαλει η ίδια η xiaomi ζελατίνα για την οθόνη. Την αγόρασα την περασμενη εβδομάδα στο black Friday 6 ευρώ από το Public. Νομίζω τώρα είναι στα 10, κοίτα και θα τη βρεις. Δεν την έχω βάλει ακόμα καθώς έχω μια που δεν θέλει αλλαγή, απλώς το ανέφερα επειδή είναι και επίσημη άρα πιθανώς καλύτερη ποιοτικά. Πριν 2 εβδομάδες είχα κοιτάξει γενικώς και είχα βρει στο mi store στο golden hall πάλι xiaomi το οποίο το ανέφερε ως tempered glass. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ίδιο με τη ζελατίνη ή είναι όντως tempered εκείνο. Πάντως ψάξε στο public σίγουρα για τη γνήσια ζελατίνη και στο golden hall, στο MI store να δεις τι είναι αυτό... Ελπίζω να βοήθησα!! 1
giannisag17 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 https://warp.gr/tempered-glass-screen-protector-pet-xiaomi-redmi-note-4x-black.html βάλε αυτό το tempered και με ευχαριστείς αργότερα... 1
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οι ζελατινες ειναι απαισιες στην αισθηση της αφης. Τα tempered glass θελουν να ειναι καλη ποιοτητα και να εφαρμοζουν καλα Κανενα απο αυτα δεν προστατευει απο σπασιμο (μονο απο γρατζουνιες) μιας και οι οθονες συνηθως (99%) σπανε απο πτωσεις υπο γωνια. Κατι βιντεακια που τα χτυπανε με σφυρι δεν λενε τιποτε. Ουτε η σκετη οθονη σας σπαει ετσι. Τα σκληρυμενα γυαλια σπανε με ελαχιστη δυναμη αλλα με αιχμηρο αντικειμενο η οπως ειπα οταν πεφτουν με την γωνια 1
gunman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπατε! https://warp.gr/tempered-glass-screen-protector-pet-xiaomi-redmi-note-4x-black.html βάλε αυτό το tempered και με ευχαριστείς αργότερα...Αγόρασα το gold, αυτό το tempered έχει μαύρα άκρα? γιατί έτσι φαίνεται στην μια εικόνα, αλλά στην άλλη δεν βλέπω να έχει μαύρα
giannisag17 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μαυρο ηταν το πλαισιο..Απο το ιδιο καταστημα το πηρες?
gunman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μαυρο ηταν το πλαισιο..Απο το ιδιο καταστημα το πηρες? Δεν το είπα καλά... το redmi note 4 που αγόρασα είναι χρυσό γι αυτό κολάω λίγο στο να του βάλω αυτό το μαύρο στα άκρα... Σκέφτομαι να πάρω ένα flip case που ανοίγει σαν πορτοφόλι και έχει μέσα κλασική θηκούλα και να μην βάλω tempered... hmm
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν δεν θελεις να το βαζεις στην τσεπη ειναι η καλυτερη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα