JohnAthanas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 γεια σας , εχω ενα προβλημα με τη καμερα μου ! προσπαθω να την ανοιξω και καθε φορα που παταω το κουμπι αναβει το κουμπακι και αμεσως σβηνει ,με αποτελεσμα η καμερα να μην κανει απολυτως τπτ ! μου εχει ξανασυμβει αλλη μια φορα και εντελως τυχαια πατησα καποια κουμπακια και ανοιξε ,τωρα ομως δεν συμβαινει το ιδιο ! σε αυτο δν πρεπει να οφειλονται ο μπαταριες διοτι ειναι καινουριες ! οποιος γνωριζει κατι ας γραψει ...ευχαριστωω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 κανε τον κοπο να μετρησεις τις μπαταριες.μια να ειναι ελατωματικη ή αφορτιστη,δεν ανοιγει η καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAthanas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οι μπαταριες ηταν καινουριες μολις τις ειχα βγαλει απο την συσκευασια τις εβαλα σε αλλες συσκευες και δουλευαν κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 α......και επιδης τις εβγαλες απο την συσκευασια,εχουν εγγυηση οτι θα ειναι φορτισμενες.....οτι πεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα