JohnAthanas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 γεια σας , εχω ενα προβλημα με τη καμερα μου ! προσπαθω να την ανοιξω και καθε φορα που παταω το κουμπι αναβει το κουμπακι και αμεσως σβηνει ,με αποτελεσμα η καμερα να μην κανει απολυτως τπτ ! μου εχει ξανασυμβει αλλη μια φορα και εντελως τυχαια πατησα καποια κουμπακια και ανοιξε ,τωρα ομως δεν συμβαινει το ιδιο ! σε αυτο δν πρεπει να οφειλονται ο μπαταριες διοτι ειναι καινουριες ! οποιος γνωριζει κατι ας γραψει ...ευχαριστωω !
dollyyy19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 κανε τον κοπο να μετρησεις τις μπαταριες.μια να ειναι ελατωματικη ή αφορτιστη,δεν ανοιγει η καμερα
JohnAthanas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οι μπαταριες ηταν καινουριες μολις τις ειχα βγαλει απο την συσκευασια τις εβαλα σε αλλες συσκευες και δουλευαν κανονικα
dollyyy19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 α......και επιδης τις εβγαλες απο την συσκευασια,εχουν εγγυηση οτι θα ειναι φορτισμενες.....οτι πεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα