tmaestros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!Έχω το συγκεκριμένο τηλεφωνώ εδώ και 4 μήνες!Έχει εδώ και 7 μέρες μετά την ενημέρωση του Οκτωβρίου, κάνει μόνο του επανεκκίνηση αραιά και που.Hard reset δεν έχω δοκιμάσει αν θα το στρώσει...Το τηλέφωνο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω...γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγγύηση έχεις; Γτ μου φαίνεται θα την χρειαστείς
tmaestros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω κανονικά!Πήρα τηλέφωνο και στην Εταιρία μου είπαν κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2017 από tmaestros
stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως να φταιει η ενημέρωση που έκανες. Εφαρμογή να φταίει κ να κάνει επανεκκίνηση;; Δεν ξερω,περίμενε να σου απάντησουν οι ειδικοί. 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχω κανονικά!Πηρα τηλεφωνο και στην Εταιρια μο ειπαν καποια εφαρμογη κανει τη ζημια Προβλημα τους να την διορθωσουν 1
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καντού factory reset άλλη λύση δεν υπάρχει. Εκτός και αν θυμάσαι ποιες εφαρμογές έβαλες τελευταία και τις σβήσεις μια μια για να δεις ποια σου δημιουργή το πρόβλημα. Ίσως να φταιει η ενημέρωση που έκανες. Εφαρμογή να φταίει κ να κάνει επανεκκίνηση;; Δεν ξερω,περίμενε να σου απάντησουν οι ειδικοί. Καθόλου περίεργο.Η κακογραμμένη εφαρμογή κάνει πολλά. 1
KyrGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν είχε η εφαρμογή αυξημενα δικαιώματα διαχειριστή συσκευης δεν φτανει το factory reset θέλει καθαρό φλασαρισμα με odin. Επίσης το επανεκκινηση παραπέμπει σε υγρασία - βραχυκύκλωμα η κακή επαφη της μπαταρίας.Βάλε μια μονωτική ταινία να κρατάει την μπαταρία στη θέση της και παρακολούθησε το.
dimips Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι αυτά που λες τι μονωτική ταινία στη μπαταρία σε τηλέφωνο που δεν ανοίγει το καπάκι. Προς θεού μην ανοίξεις μόνος το τηλέφωνο. Κάνε factory reset ή καλύτερα βρες την έκδοση του λειτουργικού που έχει και πέρασε την μέσω odin στο τηλέφωνο. Αν δε διορθωθεί και με αυτό το πας για service και εύχεσαι να τους τύχει να κάνει restart αλλιώς θα σου κάνουν απλά τη διαδικασία που έκανες εσύ και θα σου λένε έτοιμο. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ λέω να κάνει το hard reset και αν δεν φτιάξει να το πάει στο service. Ούτε φλασαρισμα ούτε τίποτα μην κάνει. 1
tmaestros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 παιδια θα του κανω ενα hard reset και οτι γινει!ουτε για πλακα δεν ανοιγω το κινητο..δεν υπαρχει λογος να μπω σε τετοια διαδικασια...!κατι με το λογισμικο λογικα παιζει!απο οτι διαβασα αρκετοι κατοχοι του s8 plus αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα