dcis77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Πριν δυο μέρες αγόρασα μια motherboard. Την Gigabyte GA-8S655FX ULTRA. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει. Τα συνδέω όλα κανονικά, ανάβουν τα leds στο panel μπροστά, αλλά τίποτα, μαύρη οθόνη. Το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα στη μητρική (ανάβει το led των μνημών. Ο σκληρός δεν δουλεύει (δεν ακούγεται). Από την άλλη, μόλις βγάζω τον επεξεργαστή, από το socket και εκκινώ το pc ο σκληρός δουλεύει αλλά πάλι μαύρη οθόνη. Με την παλιά μου Gigabyte δουλεύαν όλα ρολόι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει... Επίσης, το ανεμιστηράκι του chipset δεν γυρίζει... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα... Ευχαριστώ.
deathlok Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 1)borei na einai xalsmeno! 2) ena pc pou estisa prosfata ixe to idio probl kai telika itan kolimeneno to koubi tou reset kai itan monima patimeno.koita min to exeis oxi monima patimeno alla braxikiklomeno apo kaki topothetisi ton jumpers kalodion. 3) elenxe an pataei kala i karta grafikon.bgaltin kai xanabaltin ama skefto kai tipota allo tha xanapostaro kali tixi!
Lothar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Οι καινουργιες motherboard για pentium 4 εχουν 2 καλωδια τροφοδοσιας.Το κλασσικο και ενα ενα με 4 pins μονο. Το τροφοδοτικο σου έχει 2 καλωδια?
Psycho13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Gia elenxe kai to jumperaki tou sklirou sou pos to exeis valei...Mporei na exei topothetithei lathos...
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 emena mou fainete pws exeis sthsei ta kalwdia pou enwnoun to kouti me th mobo lathos
dcis77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Lothar αυτό ήταν τελικά. Οι καινούριες motherboard έχουν όντως άλλο ένα 4-pino τροφοδοσίας. Δεν το έλαβα υπόψιν μου λόγω της παλιάς που δεν το είχε... Ενώνοντάς το με το τροφοδοτικό, λύθηκε το πρόβλημα!... Ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ όλους.... για τις ιδέες!!
kazantzidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Παιδια, Εγω εχω ενα motherboard Gigabyte GA-8s648fx και δουλευει μια χαρα εκτος απο κατι. Οταν εχω 2 usb συσκευες συνδεμενες ο υπολογιστης κολλαει πριν την οθονη καλως ορισματος (Xp). Μολις βγαζω τις usb συνεχιζει κανονικα. Εβαλα USB drivers κανονικα... τιποτα παλι ομως το ιδιο προβλημα. Επισης δεν εχει επιλογη να ενεργοποιησω απο το motherboard την S.M.A.R.T. Και κατι λιγο ασχετο. Ξερετε κανενα προγραμμα που να τεσταρει την καρτα γραφικών; Nvidia Fx 5200 εχω... να κανει κανενα benchmark. Ευχαριστω
scarte Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 file kazantzidis sto bios pata ctrl+f1 kai meta tha dis oles tis epiloges!
paravatis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 file kazantzidis asto kalytera to bench giati einai sketi apogoitefsi.... ego ithela na kano to idio me mia 9200SE kai ksenerosa ti zoi mou...
madsc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Οι usb συσκευές ζητάνε ρεύματα από το psu. Όταν ξεκινάει το pc (ρεύματα εκκίνησης) ζητάει παραπάνω ρεύματα απ΄ότι κατά την κανονική του λειτουργία από το psu. Kαι όλα σωστά να είναι από drivers/config εάν είσαι οριακά στα Ah που τραβάς από το τροφοδοτικό σου παίζει να έχεις τέτοιο πρόβλημα. sc
sharky.gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Έχεις πιθανότατα ξεχάσει να συνδέσεις την πρόσθετη 12βολτη τροφοδοσία. Οι giga-byte συνήθως δίνει και μετατροπέα για τα παλιά τροφοδοτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.