Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υστερα απο μια βλαβη που ειχα με την μητρική η οποια καηκε , σημερα ενω τα συνδεσα ολα δεν παιρνει ρευμα ο υπολογιστης(εν το μεταξυ εχω ελεγξει σε τεχνικό τροφοδοτικό και gpu kai ειναι ολα οκ.) τι μπορεί να φταιει? ουτε καν τα λαμπακια της μητρικής δεν αναβουν. ???????????

Δημοσ.

συνδεσες το power/reset buttons σωστα?

αν ναι , ποια μητρικη εχεις?για αρχη κανε ενα cmos reset. η και γυρνα σε 2ο profile της μητρικησ αν υπαρχει switch πανω στην μητρικη

μετα αν εχεις onboard gpu , βγαλε την καρτα γραφικων και οτιδηποτε εχεις πανω σε pci θυρες.και σκληρους / dvd drives

κρατα μονο επεξεργαστη και 1module ram.

βγαλε και ξαναβαλε το 24 atx power connector και ξαναβαλτω.

επισης το ιδιο κανε και για το 4/8 pin cpu connector.

αν και παλι δεν ξεκινησει , δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις το power button πανω στην μητρικη.

αν και παλι δεν ξεκινησεις το ξαναβλεπουμε

Δημοσ.

ryzen 1600, 1050ti , asus prime b350plus

γινεται να βραχυκύκλωσε ή να καεικε η cpu? αλλα και παλι δεν επρεπε να δινει ρευμα στην mobo και να ακουγεται απο το speaker?

Δημοσ.

δυσκολο να καηκε η cpu.

ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

αστεια ερωτηση αλλα την εχω πατησει ετσι..το τροφοδοτικο το εχεις ανοιξει? και ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα?

Δημοσ.

τα τεστερ δεν μου αρεσαν ποτε εμενα..

λοιπον , ξεκινας ξηλωμα.

βγαζει τα παντα εκτος κουτιου. βγαζεις επεξεργαστη βγαζει ραμ.

αφου εχω αποφορτιστει απο τον στατικο ηλεκτρισμο που μπορει να εχω συνεχιζω.

(προσωπικα) τα βαζω πανω στο γραφειο και βαζω την μητρικη να ακουμπησει πανω σε 1-2 χοντρα βιβλια, προσεκτικα. κουμπωνω cpu (ελπιζω να την ειχες βαλει σωστα. τσεκαρε τα πινακια να μην εχεις στραβωσει τιποτα) βαζω μια ραμ ,βαζω και την καρτα γραφικων(αν εχεις αλλη δοκιμασε με αλλη-και η καρτα γραφικων θελει ρευμα αν και χωρις ρευμα θα ειχε παλι καποια σημαδια ζωης , ασχετα με το αν μπουταρε σε bios-windows), και ξανακουμπωνω το 24αρι στην μητρικη και το 8αρη του επεξεργαστη.

ΠΡΟΣΟΧΗ στη καρτα γραφικων , γιατι θα προεξεχει. κοιταξε να παταει καλα σε ολο το pci slot. γι αυτο σου ειπα να βαλεις και 2 βιβλια για να εχει αρκετο χωρο το back panel της καρτας , για να μην ακουμπησει στο γραφειο

βαλε στο ρευμα το τροφοδοτικο και μετα ανοιξε το.

παρε ενα κατσαβιδι και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ κανε boot , βραχυκυκλωνοντας αυτα

1joEFeP4SVqUB9sy7QRidA.png

αν δεν εισαι σιγουρος γι ολ αυτα που ειπα , καλυτερα να πας σε καποιον που γνωριζει ετσι ωστε να μην εχουμε ζημιες.

Δημοσ.

Η μητρικη ειναι αλλη απο αυτη που καηκε, καινουργια? Εχεις συνδεσει τα παντα σωστα? Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...