Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος του τίτλου στα 80€ και δωρεάν μεταφορικά 

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/hdd-skliros-diskos/Lacie-Exoterikos-Skliros-Diskos-2-5-Porsche-Design-2tb-Asimi-STET2000400.htm

Φθηνότερη τιμή στο skroutz 89€ χωρίς μεταφορικά + αντικαταβολή και κατόπιν παραγγελίας.

Προσωπικά σκέφτομαι να χτυπήσω έναν γιατί ένας Lacie που έχω καμιά 10αρια χρόνια τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από θέμα αξιοπιστίας.

post-311429-0-68553700-1512401067_thumb.jpg

Επεξ/σία από Zus
  • Like 3
Δημοσ.

Ωπ, σωστός. Και πάλι προσφορά λοιπόν, έστω και οριακά. Το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά του περισσότερο από έναν Maxtor ας πούμε που βγαίνει κανένα 5ευρω φθηνότερος.

Edit: Τον χτύπησα γιατί έχω σχεδόν ξεμείνει από χώρο στον σκληρό και δεν έχω χρόνο να παζαρεύω το 5ευρω

Δημοσ.

Καλός φαίνεται και από οτι φαίνεται πρέπει να είναι ποιοτική κατασκευή αλλά πόσα χρόνια εγγύηση έχει; Δεν τη βρίσκω πουθενά...

Δημοσ.

Καλός φαίνεται και από οτι φαίνεται πρέπει να είναι ποιοτική κατασκευή αλλά πόσα χρόνια εγγύηση έχει; Δεν τη βρίσκω πουθενά...

2 έτη εγγύηση Πλαίσιο. Το γράφει πάνω δεξιά

Δημοσ.

2 lacie που ειχα απο το πλαισιο τα εφτυσαν σε 1,5 χρονο ο ενας και στους 8 ο αλλος. Τα δεδομενα ποτε δεν καταφεραν να τα βγαλουν απο το πλαισιο. Αγορα το 2013 και 2015

Δημοσ.

2 lacie που ειχα απο το πλαισιο τα εφτυσαν σε 1,5 χρονο ο ενας και στους 8 ο αλλος. Τα δεδομενα ποτε δεν καταφεραν να τα βγαλουν απο το πλαισιο. Αγορα το 2013 και 2015

design by porche , εγγύηση by Πλ@σιο :wacko:

• Like 3
Δημοσ.

Τα δεδομενα ποτε δεν καταφεραν να τα βγαλουν απο το πλαισιο.

Άπαξ και χτυπήσει ο σκληρός τα ξεχνάς τα δεδομένα σου. Από όσο ξέρω υπάρχουν εταιρείες που ειδικεύονται στην επαναφορά δεδομένων και πληρώνονται αδρά για αυτό, συνεπώς δε νομίζω ότι περίμενε κανείς να στα επαναφέρουν στο Πλαίσιο, δεν είναι και η δουλειά τους στην τελική θαρρώ.

Για όποιους έχουν prime ας δουν και αυτόν https://www.amazon.co.uk/dp/B01LQQHEMS κοντά στα 66 Ευρώ + μεταφορικά

Πιθανότατα ήταν λάθος, καθώς τώρα παρατήρησα ότι τη συγκεκριμένη τιμή σου τη δίνει για τον σκληρό του 1TB και όχι για τα 2 TB.

Ο λευκός εμφανίζεται στις 77 λίρες και αν επιλέξεις τον μαύρο σε πετάει στο 1 TB στην τιμή που περιγράφεις (53 λίρες περίπου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...