imaginas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχω ένα φορητό Lenovo G580.Τον είχα αγοράσει με windows 8 και μετά έκανα αναβάθμιση σε 8.1 και τώρα σε windows 10.Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να μπω στο BIOS να αλλάξω τη συσκευή που θα μπουτάρει.Έχω δοκιμάσει ότι βρήκα στο ίντερνετ αλλά τίποτα.Έκανα την εγκατάσταση μέσα από τα windows αλλά επειδή θέλω να πάρω έναν SSD αυτό δε θα είναι εφικτό τότε.Έχει κάποιος κάποια ιδέα;
ziaba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 βγάλε την μπαταρία του και δοκίμασε, δες υπάρχει μια επιλογή fast startup και μάλλον είναι ενεργοποιημένη
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δες το βιντεάκι σε αυτη τη σελίδα και σίγουρα θα τα καταφερεις https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht500216 εχει και οδηγιες για τα windows 8/8.1/10 περα το video
imaginas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έβγαλα την μπαταρία της motherboard,φαντάζομαι αυτή θα εννοείς,αλλά δεν έγινε τίποτα.Και την επιλογή fast startup τη βρήκα και την απενεργοποίησα,αλλά φευ... Δες το βιντεάκι σε αυτη τη σελίδα και σίγουρα θα τα καταφερεις https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht500216 εχει και οδηγιες για τα windows 8/8.1 περα το video Έκανα και αυτά που λέει το βίντεο αλλά δεν μπαίνει γμτ..
ss13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασε λίγο https://superuser.com/questions/980517/enter-bios-setup-on-lenovo-g580
imaginas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω διαβάσει...Δυστυχώς δεν έλυσε τίποτα.Το κουμπί novo το πατάω,εμφανίζει ένα μενου στο οποίο είναι και το BIOS Setup αλλά δεν μπαίνει.Μόνο στο recovery μπαίνει.Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά των 8,1 που είχα κρατήσει αλλά δεν ξέρω μετά αν μπορώ να πάρω δωρεάν τα 10 πάλι...
discoboyminimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω διαβάσει...Δυστυχώς δεν έλυσε τίποτα.Το κουμπί novo το πατάω,εμφανίζει ένα μενου στο οποίο είναι και το BIOS Setup αλλά δεν μπαίνει.Μόνο στο recovery μπαίνει.Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά των 8,1 που είχα κρατήσει αλλά δεν ξέρω μετά αν μπορώ να πάρω δωρεάν τα 10 πάλι... αν βγαλεις τον σκληρο δισκο θα σ αφησει να μπεις στο bios?αν ναι , κανε ενα reset default απο εκει
ss13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε αυτό που λέει discoboyminimal με τον δίσκο , το έλεγε και το άρθρο που σου έστειλα πριν Solution Try to remove the hard disk and do a reset by draining the power (press power button for 10 seconds without battery and AC adapter). Try to enter bios using F2 key. If you are successful in entering the bios, Load up Bios default settings by F8 key within BIOS. Connect the Hard drive back and check again if you are able to access BIOS by pressing F2 key. If the steps above didn't fix the issue, Bios will need to be re-flashed. Thank you !!
imaginas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το έκανα πριν λίγο χωρίς να δω την απάντησή σου!Δυστυχώς δεν είχε αποτέλεσμα... Μου έχει σπάσει τα νεύρα
discoboyminimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 κατι μου λεει οτι κατι δεν κανεις σωστα. διαβασε καλα το αρθρο. κανε αρκετους συνδιασμους κουμπιων (fn , f2 ,f12 , esc ,del , novo button) αποκλειεται να μην μπορει να μπει στο bios , με εναν απο τους παραπανω τροπους.
imaginas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς δεν μπαίνει...Αλλά δοκίμασα χωρίς δίσκο με το dvd των windows 10 και είναι προφανώς το δεύτερο στη σειρά να κάνει boot οπότε όταν βάλω τον SSD που δε θα έχει λειτουργικό θα μου δώσει τη δυνατότητα για καθαρή εγκατάσταση.Κάτι είναι και αυτό..
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όπως ειπώθηκε δεν γίνεται να μην μπαίνει στο BIOS. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Ποια windows έχεις?
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για να ενεργοποιήσεις τα win 10 τσεκάρεις το safemode στο msconfig. Αν το έχεις κάνει προσπάθησε πάλι.
kremenarasi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Tα LENOVO φίλε έχουν ένα κουμπί για το bios.blue key Δίπλα από το power button υπάρχει ένα κουμπί μικρό.όταν πατάς το power button μετά πατάς επανειλημμένα το μικρό κουμπί για να σου βγάζει επιλογή https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/B4OAnqBSP3SrAd0iJlIAY9WFMBR3MXQaahqI76BUWE4RQVrVO2D9ZH2djuMXcl0J/file?dl=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα