kifinas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πω πω ακαταστασία στις ίνες της φωτογραφίας... 1
Anorymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 πλακα μας κανουν εγω στην βοντα ειμαι και δεν υπαρχει ακομα vdsl με το ζορι πιανουμε 10αρα γραμμη και ειμαστε διπλα στο κεντρο της αθηνας
criminal87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εχω forthnet 9 χρονια...πριν ενα μηνα εβαλα 50vdsl.. κατεβασμα τορρεντ απο 4.8~5.1 mb/sec upoload μεχρι 0,5 mb/sec ειμαι περιπου 150 μετρα απο το καφαο... κατερινη οχι κεντρο 29.5 το μηνα πληρωνω απεριοριστα σταθερα και 720 λεπτα κινητα με 1 λεπτο χρεωση 1
tsf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ μόνο σε FTTG (Fiber To The Glass) έχω πρόσβαση και αυτό επειδή άνοιξε ένα καινούριο μαγαζάκι στην δίπλα περιοχή (Γαλάτσι) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το ξεφτιλίσαμε το fiber. Από fiber to the Home θα γίνει fiber από τις εγκαταστάσεις του {insert_provider} μέχρι το καφέ εκεί απ' έξω.Και το Fttb/Fttc fiber έχει, δεν είναι απαραίτητο να είναι Ftth για να έχουμε το δικαίωμα να το λέμε Fiber...Τέλεια, θα είναι και αυτό σαν των ΟΤΕ και Wind που θα καλύπτει τον απίστευτο αριθμό των τριών οικοδομικών τετραγώνων σε όλη την χώρα;Η απαξίωση του post σου σηκώνει ως απάντηση το "Your tears are delicious".… 1
Lied Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σκτα στο λακο τους. Άκουσαν ότι η Inalan και ο ΟΤΕ περνάνε FTTH (μέχρι το σπίτι) και τώρα βαφτίζουν οπτική την VDsL. Οπτικές έχουν τα καφαο έτσι κι αλλιώς. Τα ζώα... Κατά τ άλλα θέλω να δω με τι πρωτόκολλο τα δίνουν και αν θα μπορεί να δώσει 100% ονομαστική ταχύτητα όπως με τη VDSL στα 50. (Πάντα από το καφαο και όχι με πατέντα από το ΑΚ γι'αυτούς που ήταν κοντά) Thresh θα διαφωνήσω. Να λέμε fiber και το fiber in the ΑΚ racks αν είναι έτσι κι ας είναι με σήματα καπνού το last mile. Τουλαχιστον παραπληροφόρηση για κάποιον που τον ενδιαφέρει το ping.
Litost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Και το Fttb/Fttc fiber έχει, δεν είναι απαραίτητο να είναι Ftth για να έχουμε το δικαίωμα να το λέμε Fiber... Η απαξίωση του post σου σηκώνει ως απάντηση το "Your tears are delicious".… Οταν οι εταιρειες παιζουν με τις ονοματοδοσίες δημιουργώντας εντυπώσεις για το πλατύ κοινό, γιατί οχι κι εγώ, και μάλιστα σε ανθρώπους που γνωρίζουν κάποια δεδομένα; Πάντως παρακολουθώντας τα threads περί ευρυζωνικότητας σε διάφορα fora, διακρίνω ένα αγχος σου να υπερασπιστείς την προσπάθεια των εταιρειών να πλασάρουν ταχύτητες που δεν υπάρχουν για πολλούς, ως δεδομενο για όλους. Όπως το ftth ενα πράγμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οπτικές έχουν τα καφαο έτσι κι αλλιώς. Δεν έχουν έτσι κι αλλιώς, στο ADSL δεν είχαν, στο FTTC/VDSL απέκτησαν... Thresh θα διαφωνήσω. Να λέμε fiber και το fiber in the ΑΚ racks αν είναι έτσι κι ας είναι με σήματα καπνού το last mile. Πριν από το ΑΚ ανήκει στο "backbone", ενώ από το Α/Κ μέχρι το ΚΑΦΑΟ/Κτήριο/Διαμέρισμα(σπίτι) θεωρείται last mile. Αν λοιπόν δεν μπορούμε να λέμε "Fiber" το FTTC/FTTB, τότε γιατί έχουν το F(iber) σαν πρώτη λέξη? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τότε γιατί να μη λέγεται vdsl? Μη κοροιδευοματε μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι γιατί το ονομάζουν fiber. μην δικαιολογεις τους απατεώνες που είναι οι ISP, αυτοί δεν σε σέβονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οταν οι εταιρειες παιζουν με τις ονοματοδοσίες δημιουργώντας εντυπώσεις για το πλατύ κοινό, γιατί οχι κι εγώ, και μάλιστα σε ανθρώπους που γνωρίζουν κάποια δεδομένα; Πάντως παρακολουθώντας τα threads περί ευρυζωνικότητας σε διάφορα fora, διακρίνω ένα αγχος σου να υπερασπιστείς την προσπάθεια των εταιρειών να πλασάρουν ταχύτητες που δεν υπάρχουν για πολλούς, ως δεδομενο για όλους. Όπως το ftth ενα πράγμα.. Καλώς οι κακώς με το Vectoring οι Voda και Wind ανέλαβαν κάποιες περιοχές. Σε αυτές τις περιοχες θα παρέχουν χονδρική και στους υπόλοιπους παρόχους (ακόμα κσι στον ΟΤΕ). Επειδή λοιπόν σε κάποια ΚΑΦΑΟ θα υπάρχει κι υλοποίηση FTTH/FTTB (όχι μόνο FTTC), βάζουν ένα γενικό "Fiber" στην εμπορική ονομασία και ξεμπερδέυουν. Αν κατηγοριοποιούσαν σε εμπορικά πακέτα την κάθε υλοποίηση (FTTH/GPON, G.Fast, Vplus, G.Vector), το μπέρδεμα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Κανένας άγχος, απλά μου αρέσουν αυτά τα θέματα/ειδήσεις. Αν δεις άλλες ειδήσεις πχ με smartphones κι έτσι, δεν συμμετέχω, κάποια δεν τα ανοίγω καν... Τότε γιατί να μη λέγεται vdsl? Απάντηση στο 1ο μισό του post. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι αυτή απάντηση, δηλαδή όταν θα χουμε κανονικό fiber μέχρι το σπίτι πως θα το λένε? Fiber ultra? Και όταν θα αποκτήσουμε (κααααααααποια μέρα) και ανθρώπινες ταχύτητες στο upload? Εγώ κάτι τέτοια τα θεωρώ κατάντια όταν στο εξωτερικό λένε fiber και εχουν ταχύτητες που εμείς δεν θα δούμε και ας το λένε οι ISP μας fiber super duper
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 όταν στο εξωτερικό λένε fiber και εχουν ταχύτητες που εμείς δεν θα δούμε και ας το λένε οι ISP μας fiber super duper Η BT στην Αγγλία νομίζω ότι το λέει Infinity Fiber (FTTC/VDSL), αλλά δεν είμαι σίγουρος...
yokki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι αυτή απάντηση, δηλαδή όταν θα χουμε κανονικό fiber μέχρι το σπίτι πως θα το λένε? Fiber ultra? Και όταν θα αποκτήσουμε (κααααααααποια μέρα) και ανθρώπινες ταχύτητες στο upload? Εγώ κάτι τέτοια τα θεωρώ κατάντια όταν στο εξωτερικό λένε fiber και εχουν ταχύτητες που εμείς δεν θα δούμε και ας το λένε οι ISP μας fiber super duper Fiber to the Home λέγεται.
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ολοι γινανε φαϊμπερ ρε δε πατε να κουρευεστε που εχω δοκιμασει και τις τρεις και ολες ειχαν τα θεματα τους, παγωμα σημστος, αργη ταχυτητα, διακοπες κλπ κλπ.
jimex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι αυτή απάντηση, δηλαδή όταν θα χουμε κανονικό fiber μέχρι το σπίτι πως θα το λένε? Fiber ultra? Και όταν θα αποκτήσουμε (κααααααααποια μέρα) και ανθρώπινες ταχύτητες στο upload? Εγώ κάτι τέτοια τα θεωρώ κατάντια όταν στο εξωτερικό λένε fiber και εχουν ταχύτητες που εμείς δεν θα δούμε και ας το λένε οι ISP μας fiber super duper Fiber και πάλι. Τι σε νοιάζει μέχρι ποιο σημείο του last mile φτάνει η οπτική ίνα; Πλέον το μόνο που θα διαφοροποιεί τα πακέτα θα είναι η ονομαστική ταχύτητα. Δε σε νοιάζει πως υλοποιείται από πίσω, από τη στιγμή που έχεις την αναμενόμενη ταχύτητα και τα αναμενόμενα latencies. Αν και όταν κάποτε δοθούν FTTH πακέτα, το αναμενόμενο είναι να περιέχουν το FTTH και στον τίτλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα