White Wolf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν σε πιάνω αδερφέ, για πες ξανά! Ίσως δεν κατάλαβες τι έγραψα ή εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς.... Είπα πουθενά πως είναι προσφορά? Και αυτό με τα 2 εκ. ? Πλακα κανω φιλε μου....
Konstantin77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 παίρνει πάνω από ένα like σε ενα post? Κλαίω... 1
orck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Στην φωτογραφια τα μελη που αγορασαν φωτοσπαθα απο την προηγουμενη προσφορα, ειχαμε κατεβει για cosplay στο προηγουμενο athenscon, δεν περισεψε χρημα για αυθεντικες κασκες οποτε βολευτηκαμε με αυτα. Την φωτογραφια την τραβηξε ο αρχηγος μας, ο αρχηγος των προσφορων Στελιος18120. 16
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκάθαρο photoshop η συγκεκριμένη φωτογραφία, είχαν κόκκινα lightsabers... 9
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σαν τιμή πάντως είναι εξαιρετική.Στο ebay τα αγοράζουν πάνω απο 150ε. Αν είναι έτσι να πάρουμε κανένα!
hasiotis_john Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σαν τιμή πάντως είναι εξαιρετική.Στο ebay τα αγοράζουν πάνω απο 150ε. Βασικά είναι τόσες πολλές οι αγγελίες που δεν το λες και ότι είναι προσφορά που .... περνάει! Αν προσέξεις το έχουν βάλει αρκετοί σε ""best offer" , οπότε έχουν αρχίζει να ζορίζονται από την αραχνιά. Ασφαλή εκτίμηση για τιμή στο ebay βγαίνει και από το ποσοστό όσων το δίνουν και φυσικά από τα best offer! Θα συμφωνήσω όμως απόλυτα μαζί σου, πως είναι εξαιρετική τιμή και μάλιστα παγκοσμίως. Γενικά στη Αμερικάνικη αγορά το έχουν 110- 170 ευρώ αλλά κάπου κάπου γίνονται και παρόμοιες προσφορές, όπως η GameStop που το ξεπούλησε στα 67 ευρώ --->> https://www.gamestop.com/collectibles/toys/star-wars-episode-vii-kylo-ren-force-fx-lightsaber/124686
NickTG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με λένε Νίκο και είμαι καλά. Δεν κατάλαβα τώρα, μπήκες μέσα να μου την πείς; Έχει λόγο ύπαρξης το παρόν σε αυτό το Thread; Είναι κομπλεξικοί όσοι τρολλάρουν τον TS επειδή έβαλε παιχνίδι στο θέμα των προσφορών; Xαλάρωσε. edit: Και ναι για μένα αν κάποιος πάνω από 15 τρέχει να το αποκτήσει έχει θέμα. Αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη και όχι του συνόλου. Υπάρχει πρόβλημα πάλι; Να στην πω? Επειδή σου λέω αυτό ακριβώς που κάνεις? 12 είσαι?
kanari Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα έπαιρνα ένα για τον παππού που έχει αλτσχάιμερ αλλά απ ότι διάβασα ...απαιτούνται 3x μπαταρίες ΑΑΑ 1.5V που δεν περιλαμβάνονται οπότε δεν συμφέρει!! Ευτυχώς που το είδα .. 1
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωση πως αυτο το νημα ειναι σαφως πιο χιουμοριστικο απο το αντιστοιχο για τα ανεκδοτα στο Μπλα, Μπλα. 3
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σαν τιμή πάντως είναι εξαιρετική.Στο ebay τα αγοράζουν πάνω απο 150ε. Aυτά της Hasbro; Ναι, καλή τιμή φαίνεται, είναι κι επιμηκυνόμενο! Όποιος θέλει το ίδιο μοντέλο με αυτό της εδώ προσφοράς, υπάρχει και αυτό. http://www.public.gr/product/epimikynomeno-fotospatho-lead-villain-extend-star-wars-e7-hasbro-b3691/prod7721408pp/ 1
kanari Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωση πως αυτο το νημα ειναι σαφως πιο χιουμοριστικο απο το αντιστοιχο για τα ανεκδοτα στο Μπλα, Μπλα. καλά ... καλά πιο χιουμοριστικο απο το αντιστοιχο για τα ανεκδοτα στο Μπλα, Μπλα είναι και το Overclocking & Case Modding!!! 3
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Να στην πω? Επειδή σου λέω αυτό ακριβώς που κάνεις? 12 είσαι? Άσε φίλε σε όλους το κάνεις εδώ και πολλά χρόνια.
NickTG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Άσε φίλε σε όλους το κάνεις εδώ και πολλά χρόνια. Για πες. Ακούγεται ενδιαφέρον.
vairass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για πες. Ακούγεται ενδιαφέρον. τι να πω ; πανε δες τα log σου - σιγα μην καθομαι να ψαχνω αυτα που κανεις . παντως το κανεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις