Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε συς σοβαρα τωρα

εχετε ακομα λεφτα για τετοιες παπαριτσες?

Αν βγάζεις 3-4 χιλιάρικα η τα βγάζει ο γέρος σου έχεις ναι.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ρε συς σοβαρα τωρα 

εχετε ακομα λεφτα για τετοιες παπαριτσες?

Εδώ υπάρχει κόσμος που ρίχνει 3ψηφιο με 4ψηφιο νούμερο το χρόνο για τσιγάρα, το fugly lightsaber σε χάλασε? :P

• Like 14
Δημοσ.

γιατί πιστεύω ότι αυτό θα αντέξει λιγότερο? ("Μπαμπά, άστο κάτω!" :cry:)

Προφανώς και δεν θα το πάρω απλά έκανα χιούμορ! :D

Δημοσ.

Μαγνήτης κομπλεξικών βλέπω έγινε το thread... :)

Επειδή προφανώς είσαι 15χρονος, καθότι αν σε ενδιαφέρει το φωτόσπαθο και είσαι πάνω από 15 κάτι δεν πάει καλά :) , παραβλέπω τον χαρακτηρισμό που δίνεις σε όλους όσους σωστά κατ εμέ σε τρολλάρουν.

Και αυτό διότι το παρόν πέρα από την ανάγκη κτήσης του και το υψηλό κόστος κτήσης του, πρόκειται για ένα παιχνίδι και δεν έχει θέση πιστεύω στο παρόν thread των προσφορών με είδη τεχνολογίας. Εκτός και αν θεωρείς εσύ και κάποιοι άλλοι ότι ένα παιχνίδι της hasbro είναι είδος τεχνολογίας να αρχίσουμε όλοι να ανεβάζουμε τηλεκατευθυνόμενα, τρενάκια, lego, παζλ κλπ

Υπάρχει ξεχωριστό νήμα για προϊόντα εκτός τεχνολογίας όπου μπαίνουν όλα αυτά και δεν ανοίγουμε ξεχωριστό θέμα.

Αυτή είναι η γνώμη μου και πιστεύω αρκετών άλλων που παρακολουθούν τις προσφορές και δεν θέλουν να τους έρχονται ειδοποιήσεις με άσχετα θέματα. 

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή προφανώς είσαι 15χρονος, καθότι αν σε ενδιαφέρει το φωτόσπαθο και είσαι πάνω από 15 κάτι δεν πάει καλά :) , παραβλέπω τον χαρακτηρισμό που δίνεις σε όλους όσους σωστά κατ εμέ σε τρολλάρουν.

Και αυτό διότι το παρόν πέρα από την ανάγκη κτήσης του και το υψηλό κόστος κτήσης του, πρόκειται για ένα παιχνίδι και δεν έχει θέση πιστεύω στο παρόν thread των προσφορών με είδη τεχνολογίας. Εκτός και αν θεωρείς εσύ και κάποιοι άλλοι ότι ένα παιχνίδι της hasbro είναι είδος τεχνολογίας να αρχίσουμε όλοι να ανεβάζουμε τηλεκατευθυνόμενα, τρενάκια, lego, παζλ κλπ

Υπάρχει ξεχωριστό νήμα για προϊόντα εκτός τεχνολογίας όπου μπαίνουν όλα αυτά και δεν ανοίγουμε ξεχωριστό θέμα.

Αυτή είναι η γνώμη μου και πιστεύω αρκετών άλλων που παρακολουθούν τις προσφορές και δεν θέλουν να τους έρχονται ειδοποιήσεις με άσχετα θέματα. 

Εμ βλέπεις που έχω δίκιο; :-D

• Like 3
Δημοσ.

Αν βγάζεις 3-4 χιλιάρικα η τα βγάζει ο γέρος σου έχεις ναι.

Μόνο? Τουλάχιστον 6 με 7 πρέπει να βγάζεις για να πάρεις κάτι με 70€ που έχει και άτοκες δόσεις.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι fugly όμως το σταυρο-lightsaber. Στην ταινία έιναι μια χαρά, αλλά στο "σωληνάτο" δεν βλέπεται.

Αν και συλλέγω χρόνια παιχνίδια κλπ από star wars βρίσκω το συγκεκριμένο λίγο άχαρο και πολύ "πλαστικό"... Προσωπικά και στην ταινία τελείως άκυρο μου φάνηκε σαν σχέδιο... (Eίμαι κάποιες δεκαετίες πάνω από τα 15 αλλά μου έχει μείνει το απωθημένο... βλέπετε στις δεκαετίες του '70 και του '80 δεν έφερναν στην Ελλάδα τα παιχνίδια της kenner (βλ. hasbro) και αυτά ήταν προνόμιο μόνο των πιτσιρικάδων που είχαν πατέρα ναυτικό ή θείο στην ολυμπιακή...οι υπόλοιποι απλώς τα κοιτάγαμε! :)

Επεξ/σία από attanasio
  • Like 1
Δημοσ.

Παραβλέπεις το χαρακτηρισμό και κάνεις παράλληλα τον δικό σου. Επίπεδο.

Για πες μας, τι δεν πάει καλά?

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο? Τουλάχιστον 6 με 7 πρέπει να βγάζεις για να πάρεις κάτι με 70€ που έχει και άτοκες δόσεις.

Λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...