Προς το περιεχόμενο

Gaming 27άρι monitor 144hz

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οθονάρα πηρες. Ένα χρόνο την είχα και ήταν φοβερή, αλλά την πούλησα σε κάποιον τυχερό γιατί ήθελα 34αρα wide.

Πάρε και μια 1080ti να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Φίλε μου τι παιχνίδια παίζεις με αυτό το μόνιτορ? Επίσης δε σε ενοχλεί το 100hz σε σχέση με το 144/165 της viesonic?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ποια γουσταρεις πιο πολυ;

btw, η 34αρα ειναι ultrawide. Οι wide ειναι οι 16:9

Sorry, ultrawide ήθελα να γράψω. 

Ε, την 34αρα. Όχι από άποψη καλύτερης γενικά  ποιότητας, αλλά λόγω μεγέθους. 

Φίλε μου τι παιχνίδια παίζεις με αυτό το μόνιτορ? Επίσης δε σε ενοχλεί το 100hz σε σχέση με το 144/165 της viesonic?

Fps και sport. 

Όχι δεν με ενοχλεί. Εξάλλου μια ταπεινή 1080 έχω.  :P Δεν πιάνει 165 fps στα παιχνίδια.  :P

Παντως παρακολουθω αυτο τον  καιρο ολες αυτες τις οθονες και δεν συγκινηθηκε καμια εταιρεια στο να ριξει την τιμη...

Αν εννοεις 34αρες, πεσανε τη BF και μερες πριν τη BF. Τωρα κατσικωθηκαν ολες ψηλα και δεν κινειται τπτ

Sorry, ultrawide ήθελα να γράψω. 

Ε, την 34αρα. Όχι από άποψη καλύτερης γενικά  ποιότητας, αλλά λόγω μεγέθους. 

Fps και sport. 

Όχι δεν με ενοχλεί. Εξάλλου μια ταπεινή 1080 έχω.  :P Δεν πιάνει 165 fps στα παιχνίδια.  :P

Ξέρουμε καποιο μαγαζί που να την έχει ανοιχτή την Asus (ή τις λοιπές παρόμοιες) γιατί αλλιώς δε μπορώ να βγάλω άκρη για το αν με βολεύει το μέγεθος και κυρ'ιως το refresh rate. 

Σε καποια review που ειδα στο youtube στα οποια συγκριναν την PG279Q με την PG348Q έλεγαν οτι η διαφορά στο refresh rate (100 vs 144/165) έιναι αρκετά αισθητή..   

Το Mediamarkt Γέρακα είχε 2 Asus PG348 στημένες στο Black Friday (έδειχναν desktop μόνο βέβαια). 

Ίσως και σε Κωτσόβολο να υπάρχει κάτι. Επίσης στο μαγαζί της Dell στο Mall έχει την U3415 συνήθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...