Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορω να καταλαβω γιατι κλειδωνει στα 24 ενω εχω 50αρα και μαυτα τα στατιστικα :@@@@  O τεχνικος μου ειπε οτι βλεπει καποιο βραχυκυκλωμα στη γραμμη και μπλα μπλα και θα ενημερωσει τον οτε προς ελεγχο γιατι δεν εχει ελεγχο η φορθνετ.... Καμια ιδεα!?! Παραθετω φωτο με τα στατιστικα μου και την περιπου αποσταση απο τη ληψη του VDSL2. (βλεπω VECTORING ενεργοποιημενο και αμεσως μετα μπουυυυυυυυ το χαος :( )

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Επεξ/σία από musedoubler
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rofl είπε

γιατι σε εχουν σε 24αρι προφιλ ακομα

Ο τεχνικος της φορθνετ μου ειπε οτι η διαδικασια εχει ολοκληρωθει πληρως.... δε προυποθετει να μην ειμαι σε 24ρι προφιλ!? ρωταω εγω....δεν εχω ιδεα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να χεις 24/1 πως το κοβεις? :) μπορει να παρει 2-3 μερες αλλα δεν ειναι τιποτα

απο στατιστικα μια χαρα

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

για να χεις 24/1 πως το κοβεις? :) μπορει να παρει 2-3 μερες αλλα δεν ειναι τιποτα

απο στατιστικα μια χαρα

Σου ειπα οτι ο τεχνικος μου ειπε οτι βλεπει τελειωμενη διαδικασια αλλα αφαιροντας το τηλεφωνο απο τη γραμμη κτλπ κανοντας ελεγχο η διαγνωση ηταν βραχυκυκλωμα....θα δουμε τωρα. Ξερω οτι τα ερρορς ειναι η εσωτερικη μου καλωδιωση η οποια θα φτιαχτει εντος της βδομαδας :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα errors αυτα δεν ειναι καθολου πολλα και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. μην αγχωνεσαι και μην βιαζεσαι να φτιαξεις την εσωτερικη (αν τυχον ακομα δεν το εχεις κανονισει αλλα το σκεφτεσαι)

παντως αν ειναι βλαβη το 24/1 πολυ διαβολικη συμπτωση δεν νομιζεις? και απο τα υπολοιπα στατιστικα δεν φαινεται καποιο προβλημα

Επεξ/σία από rofl
  • Super Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, musedoubler said:

Ο τεχνικος της φορθνετ μου ειπε οτι η διαδικασια εχει ολοκληρωθει πληρως.... δε προυποθετει να μην ειμαι σε 24ρι προφιλ!? ρωταω εγω....δεν εχω ιδεα...

Λογικά ακριβώς ίδια περίπτωση με αυτή (2η photo του αρχικού post) αλλά με άλλο πάροχο... :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Λογικά ακριβώς ίδια περίπτωση με αυτή (2η photo του αρχικού post) αλλά με άλλο πάροχο... :P

Oποτε θεωρεις οτι μετα την επικοινωνια μου με τη φορθνετ θα με αλλαξουν προφιλ και οκ? Ειναι πιθανο να πρεπει να γινει μεσω οτε και να μη μπορει να το κανει η φορθνετ? Επειδη ακομα τα ιδια ειναι....

Δημοσ.

η φορτηνετ θα πρεπει να στειλει οτε να σε γυρισει 50αρι, η μπορει να το εχει στειλει ηδη απλα ο οτε δεν σε εχει γυρισει ακομα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rofl είπε

τα errors αυτα δεν ειναι καθολου πολλα και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. μην αγχωνεσαι και μην βιαζεσαι να φτιαξεις την εσωτερικη (αν τυχον ακομα δεν το εχεις κανονισει αλλα το σκεφτεσαι)

παντως αν ειναι βλαβη το 24/1 πολυ διαβολικη συμπτωση δεν νομιζεις? και απο τα υπολοιπα στατιστικα δεν φαινεται καποιο προβλημα

Το καλωδιο που ερχεται μεσα στο σπιτι ειναι ενα πλακε καλωδιο σε καμια περιπτωση cat6 και το rj ειναι ενα παλιοκουτο χωρις καν καλυψη φαινονται τα εντοσθια του. ιδεα δεν εχω ποσο παλια καλωδιωση αλλα με adsl2 επιανα μαξιμουμ 10 στα 24.....!

Δημοσ.

παντως μπορει να μην εχεις και κανενα προβλημα με 50αρα ( το πιθανοτερο). δεν χανεις τιποτα να περιμενεις να δεις.

γενικα η 50αρα ειναι χαλαρα συνηθως ακομα και με ψιλοκακη εσωτερικη

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

παντως μπορει να μην εχεις και κανενα προβλημα με 50αρα ( το πιθανοτερο). δεν χανεις τιποτα να περιμενεις να δεις.

γενικα η 50αρα ειναι χαλαρα συνηθως ακομα και με ψιλοκακη εσωτερικη

Θα περιμενω μεχρι παρασκευη αφου με ενημερωσουν τι εγινε και θα δω. αν δω τιποτα τρελους αριθμους σε ερορς κτλπ και τιποτα αλλα τρελα θα επιστρεψω να σας ρωτησω τη γνωμη σας, τι να κανω. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια! καλο βραδυ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...