mitskitsamal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εκανα την ακολουθη συνδεση πριζα- απευθειας καλωδιο στο ρουτερ- συνδεση στην θυρα phone 1 του τηλεφωνου αλλα και στην θυρα phone 2 και δυστυχως το τηλεφωνο δεν δουλευει και στο ρουτερ δεν αναβει η ενδειξη του τηλεφωνου.. Καμια ιδεα τι συμβαινει? ιντερνετ στο 27 down/ 2,6 up
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 a.εχεις voip σιγουρα?β.αν εχεις voip τοτε κατι αλλο φταιει και για αυτο δεν αναβει το λαμπακι της τηλεφωνιας.καντο Hard reset για να ξαναπαρει τις ρυθμισεις ή εστω ενα Reboot. δεν φταιει δηλαδη κατι στο τι εκανες.φταιει οτι για καποιο λογο ασχετο με αυτο που κανεις δεν παιζει η τηλεφωνια.
mitskitsamal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 SIP Account-1 Enable On Off User Name(Tel. Number) Password Authorization Username @ims.otenet.gr Status Not Registered εδω οταν τα ειχα συνδεδεμενα με αυτο που σου ειχα περιγραψει μου εμφανιζε τον αριθμο τηλ και στην πρωτη σελιδα με τις στηλες στο voip μου εμφανιζε τον αριθμο της γραμμης τηλεφωνου μου. στην πρωτη σειρα sip number. Του εκανα hard reset απο το κουμπακι του μοντεμ και παλι τιποτα..
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 οταν το κανεις hard reset θα πρεπει να το αφησεις για να τραβηξει τα στοιχεια.η καλωδιωση ειναι ασχετη με το voip./δηλαδη και να μην βαλεις πανω καν τηλεφωνα θα πρεπει να αναψει το λαμπακι .εφοσον συγχρονιζεις κανονικα δηλαδη στην ταχυτητα που πρεπει μιλα με cosmote γιατι κατι αλλο ειναι. εκτος αν δεν συγχρονιζεις καθολου που δυσκολο διοτι δεν θα μας εγραφες τωρα.ή αν δεν συγχρονιζεις σε σωστη ταχυτητα που οπως ειδα εισαι 27/2.5 που ειναι σωστο
mitskitsamal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ υστερα απο 3 hard reset δουλεψε και μου εμφανισε αυτο Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 2998/28764 kbps Attainable Rate(Up/Down) 7779/28634 kbps Noise Margin(Up/Down) 18/8.8 dB Line Attenuation(Up/Down) 9.1/19.8 dB Output Power(Up/Down) 1.6/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/149 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/0.5 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/6 FEC Errors(Up/Down) 0/6970 υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή ειμαι οκ? εχω γινει κουραστικος το ξερω απλα εχω 14 μερες για να γυρισω στο παλιο προγραμμα και θελω να ξερω τι πληρωνω γιατι τηνν εχω πατησει στο παρελθον..
jason2661974 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλα τα στατιστικα της γραμμης μου?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 38 minutes ago, jason2661974 said: μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλα τα στατιστικα της γραμμης μου? μια χαρα εισαι.ζητα fast path και στο Up.και την καλωδιωση σου καντην ετσι αμα θες να εχεις τα μεγιστα . https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, jason2661974 said: Ευχαριστώ αν κολλησεις με την καλωδιωση εδω ειμαστε. 19 hours ago, mitskitsamal said: Σε ευχαριστω πολυ υστερα απο 3 hard reset δουλεψε και μου εμφανισε αυτο Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 2998/28764 kbps Attainable Rate(Up/Down) 7779/28634 kbps Noise Margin(Up/Down) 18/8.8 dB Line Attenuation(Up/Down) 9.1/19.8 dB Output Power(Up/Down) 1.6/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/149 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/0.5 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/6 FEC Errors(Up/Down) 0/6970 υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή ειμαι οκ? εχω γινει κουραστικος το ξερω απλα εχω 14 μερες για να γυρισω στο παλιο προγραμμα και θελω να ξερω τι πληρωνω γιατι τηνν εχω πατησει στο παρελθον.. αν εχεις φτιαξει το πριζακι τοτε αυτα ειναι τα μεγιστα που μπορεις να πετυχεις.και σε αλλο παροχο να πας ειτε παιρνεις απο το Kv ειτε απο το αστικο κεντρο παλι την ιδια αποσταση θα εχεις οποτε και το ιδιο θα παιξεις σε ταχυτητα πανω κατω.
mitskitsamal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα, το κοιταξα με το πριζακι εχει 2 ζευγαρια πανω και ενα ει αι στον αερα και ειπα να μην τα πειραξω γιατι φοβαμαι μην κανω και καμια βλακεια . ο πεθερος μου ηταν και στον οτε διοικητικο στελεχος και αυτοι του εκαναν την καλωδιωση. Επισης πηρα και στον οτε και το γυρισαν στο fastpath και το download και εχω μια σταθεροτητα 27 down και 2,7 up με 9-10 ping οπως εχεις προτεινει και σε αλλους. Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη που υπηρξα κουραστικος. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από mitskitsamal
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 το ενα που ειναι στον αερα ειναι το αναπληρωματικο και σωστα ειναι στον αερα.το ενα ζευγαρι που ειναι πανω σου φερνει το ιντερνετ και το αλλο παει σε αλλο πριζακι μεσα στο σπιτι.οποτε ενα απο τα δυο ειναι που πρεπει να αποσυνδεσεις.ευκολακι. 25 minutes ago, mitskitsamal said: Καλημερα, το κοιταξα με το πριζακι εχει 2 ζευγαρια πανω και ενα ει αι στον αερα και ειπα να μην τα πειραξω γιατι φοβαμαι μην κανω και καμια βλακεια . ο πεθερος μου ηταν και στον οτε διοικητικο στελεχος και αυτοι του εκαναν την καλωδιωση. Επισης πηρα και στον οτε και το γυρισαν στο fastpath και το download και εχω μια σταθεροτητα 27 down και 2,7 up με 9-10 ping οπως εχεις προτεινει και σε αλλους. Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη που υπηρξα κουραστικος.
mitskitsamal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστω και παλι εισαι κατατοπιστικοτατος. Θα δω διαφορα ή μηπως εκει ειναι το ταβανι που ειμαι τωρα? σημερα μου εμφανιζει αυτα Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 3000/29976 kbps Attainable Rate(Up/Down) 6807/30950 kbps Noise Margin(Up/Down) 16.2/9.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 9.1/19.8 dB Output Power(Up/Down) 1.7/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/107 FEC Errors(Up/Down) 0/0
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 θα πρεπει να δεις λιγο καλυτερο data rate και θα δεις και το attainable Να ανεβαινει και γενικως λιγοτερα errors.
mitskitsamal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Οκ θα το προσπαθησω και παλι ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 δεν ειναι κατι δυσκολο.εχεις μονο δυο ζευγαρια οποτε δεν ειναι δυσκολο.λογικα το καθε χρωμα θα πρεπει να ειναι τυλιγμενο με το αλλο του μισο.οποτε 50 50 πιθανοτητες. αν δεν φαινεται ποιο παει με ποιο εκει θελει λιγο παραπανω δοκιμες αλλα ανα πασα στιγμη τα ενωνεις οπως πριν και παιζεις.μην αγχωνεσαι .δεν ειναι κατι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα