Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα την ακολουθη συνδεση πριζα- απευθειας καλωδιο στο ρουτερ- συνδεση στην θυρα phone 1 του τηλεφωνου αλλα και στην θυρα phone 2 και δυστυχως το τηλεφωνο δεν δουλευει και στο ρουτερ δεν αναβει η ενδειξη του τηλεφωνου..

Καμια ιδεα τι συμβαινει?

ιντερνετ στο 27 down/ 2,6 up

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

a.εχεις voip σιγουρα?β.αν εχεις voip τοτε κατι αλλο φταιει και για αυτο δεν αναβει το λαμπακι της τηλεφωνιας.καντο Hard reset για να ξαναπαρει τις ρυθμισεις ή εστω ενα Reboot.

δεν φταιει δηλαδη κατι στο τι εκανες.φταιει οτι για καποιο λογο ασχετο με αυτο που κανεις δεν παιζει η τηλεφωνια.

Δημοσ.

SIP Account-1

Enable
 On    Off
User Name(Tel. Number)
Password
Authorization Username
 @ims.otenet.gr
Status
Not Registered

εδω οταν τα ειχα συνδεδεμενα με αυτο που σου ειχα περιγραψει μου εμφανιζε τον αριθμο τηλ και στην πρωτη σελιδα με τις στηλες στο voip μου εμφανιζε τον αριθμο της γραμμης τηλεφωνου μου.
στην πρωτη σειρα sip number. Του εκανα hard reset απο το κουμπακι του μοντεμ και παλι τιποτα..
Δημοσ.

οταν το κανεις hard reset θα πρεπει να το αφησεις για να τραβηξει τα στοιχεια.η καλωδιωση ειναι ασχετη με το voip./δηλαδη και να μην βαλεις πανω καν τηλεφωνα θα πρεπει να αναψει το λαμπακι .εφοσον συγχρονιζεις κανονικα δηλαδη στην ταχυτητα που πρεπει μιλα με cosmote γιατι κατι αλλο ειναι.

εκτος αν δεν συγχρονιζεις καθολου που δυσκολο διοτι δεν θα μας εγραφες τωρα.ή αν δεν συγχρονιζεις σε σωστη ταχυτητα που οπως ειδα εισαι 27/2.5 που ειναι σωστο

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ υστερα απο 3 hard reset δουλεψε και μου εμφανισε αυτο 

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 2998/28764 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 7779/28634 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 18/8.8 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 9.1/19.8 dB 
Output Power(Up/Down) 1.6/14.5 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/149 
Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms 
INP(Up/Down) 0/0.5 symbols 
Profile 17a 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/6 
FEC Errors(Up/Down) 0/6970

υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή ειμαι οκ?
εχω γινει κουραστικος το ξερω απλα εχω 14 μερες για να γυρισω στο παλιο προγραμμα και θελω να ξερω τι πληρωνω γιατι τηνν εχω πατησει στο παρελθον..
Δημοσ.
38 minutes ago, jason2661974 said:

μια χαρα εισαι.ζητα fast path και στο Up.και την καλωδιωση σου καντην ετσι αμα θες να εχεις τα μεγιστα .

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.
1 minute ago, jason2661974 said:

Ευχαριστώ 

αν κολλησεις με την καλωδιωση εδω ειμαστε.

19 hours ago, mitskitsamal said:

Σε ευχαριστω πολυ υστερα απο 3 hard reset δουλεψε και μου εμφανισε αυτο 

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 2998/28764 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 7779/28634 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 18/8.8 dB 
Output Power(Up/Down) 1.6/14.5 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/149 
Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms 
INP(Up/Down) 0/0.5 symbols 
Profile 17a 
CRC Errors(Up/Down) 0/6 
FEC Errors(Up/Down) 0/6970

υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ή ειμαι οκ?
εχω γινει κουραστικος το ξερω απλα εχω 14 μερες για να γυρισω στο παλιο προγραμμα και θελω να ξερω τι πληρωνω γιατι τηνν εχω πατησει στο παρελθον..

αν εχεις φτιαξει το πριζακι τοτε αυτα ειναι τα μεγιστα που μπορεις να πετυχεις.και σε αλλο παροχο να πας ειτε παιρνεις απο το Kv ειτε απο το αστικο κεντρο παλι την ιδια αποσταση θα εχεις οποτε και το ιδιο θα παιξεις σε ταχυτητα πανω κατω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, το κοιταξα με το πριζακι εχει 2 ζευγαρια πανω και ενα ει αι στον αερα και ειπα να μην τα πειραξω γιατι φοβαμαι μην κανω και καμια βλακεια . ο πεθερος μου ηταν και στον οτε διοικητικο στελεχος και αυτοι του εκαναν την καλωδιωση. Επισης πηρα και στον οτε και το γυρισαν στο fastpath και το download και εχω μια σταθεροτητα 27 down και 2,7 up με 9-10 ping οπως εχεις προτεινει και σε αλλους.

Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη που υπηρξα κουραστικος.

Επεξ/σία από mitskitsamal
Δημοσ.

το ενα που ειναι στον αερα ειναι το αναπληρωματικο και σωστα ειναι στον αερα.το ενα ζευγαρι που ειναι πανω σου φερνει το ιντερνετ και το αλλο παει σε αλλο πριζακι μεσα στο σπιτι.οποτε ενα απο τα δυο ειναι που πρεπει να αποσυνδεσεις.ευκολακι.

25 minutes ago, mitskitsamal said:

Καλημερα, το κοιταξα με το πριζακι εχει 2 ζευγαρια πανω και ενα ει αι στον αερα και ειπα να μην τα πειραξω γιατι φοβαμαι μην κανω και καμια βλακεια . ο πεθερος μου ηταν και στον οτε διοικητικο στελεχος και αυτοι του εκαναν την καλωδιωση. Επισης πηρα και στον οτε και το γυρισαν στο fastpath και το download και εχω μια σταθεροτητα 27 down και 2,7 up με 9-10 ping οπως εχεις προτεινει και σε αλλους.

Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη που υπηρξα κουραστικος.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω και παλι εισαι κατατοπιστικοτατος. Θα δω διαφορα ή μηπως εκει ειναι το ταβανι που ειμαι τωρα? σημερα μου εμφανιζει αυτα

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 3000/29976 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 6807/30950 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 16.2/9.4 dB 
Output Power(Up/Down) 1.7/14.5 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Fast 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1 
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms 
INP(Up/Down) 0/0 symbols 
Profile 17a 
CRC Errors(Up/Down) 0/107 
FEC Errors(Up/Down) 0/0
Δημοσ.

δεν ειναι κατι δυσκολο.εχεις μονο δυο ζευγαρια οποτε δεν ειναι δυσκολο.λογικα το καθε χρωμα θα πρεπει να ειναι τυλιγμενο με το αλλο του μισο.οποτε 50 50 πιθανοτητες.

αν δεν φαινεται ποιο παει με ποιο εκει θελει λιγο παραπανω δοκιμες αλλα ανα πασα στιγμη τα ενωνεις οπως πριν και παιζεις.μην αγχωνεσαι .δεν ειναι κατι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...