broxopios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ποιον cloud server χρησιμοποιείτε? Εμένα με ενδιαφέρει η μεγάλη χωρητικότητα. Νομίζω γίνεται όλο και αυξανόμενη η ανάγκη για ασφαλή αποθήκευση των αρχείων μας. Την έχω πατήσει κανά 2 φορές με τους σκληρούς δίσκους (μια στη δουλειά και μια στο σπίτι). Έχω λογαριασμό σε google, one drive, mega. Για φωτογραφίες άρχισα πρόσφατα να χρησιμοποιώ το google photos που δίνει απεριόριστο χώρο σε φώτο και βίντεο (στην επιλογή υψηλή ανάλυση). Σε αυτό απ' ότι είδα κάνει κατανομή των αρχείων με βάση τις ημερομηνίες. Υπάρχει δυνατότητα να είναι σε φακέλους όπως τους έχω στον υπολογιστή μου? Τώρα για αρχεία χρησιμοποιώ πιο εύκολα το google drive, αλλά τα 15gb αρχίζουν και μου φαίνονται λίγα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα άλλα, αλλά φοβάμαι μήπως γίνει μπέρδεμα. Είδα επίσης ένα πρόγραμμα που μπορείς να συνδυάσεις πολλά clouds μαζί. Το CloudBacko. Το χρησιμοποιεί κανείς. Αξίζει? Για πείτε απόψεις
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το degoo δίνει 100gb (+3gb για κάθε invitation και μέχρι τα 500gb) και το mega 50gb. Περισσότερα δε νομίζω να βρεις. 1
broxopios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το degoo δίνει 100gb (+3gb για κάθε invitation και μέχρι τα 500gb) και το mega 50gb. Περισσότερα δε νομίζω να βρεις. Δεν το ήξερα καν. Είναι αξιόπιστο?
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το degoo δίνει 100gb (+3gb για κάθε invitation και μέχρι τα 500gb) και το mega 50gb. Περισσότερα δε νομίζω να βρεις. Και εγώ δεν γνώριζα το Degoo και σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Γράφτηκα και άνοιξε λογαριασμός με 100GB αλλά πηγαίνοντας στο 2ο βήμα (Install Degoo) λέει ότι είτε πρέπει να προσκαλέσω 10 φίλους είτε να ξεκινήσω δοκιμαστικά για 2 βδομάδες και θέλει στοιχεία πιστωτικής για χρέωση. Τι συμβαίνει; Είναι δωρεάν ή όχι;
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έκανα 10 email και προσκάλεσα τον εαυτό μου. btw, τα μισά mail ήταν fake.
headbanger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 κάποιος αξιόπιστος εστω και με πληρωμή για 2ΤΒ++ ?? το ψάχνω για τα back up του back up NAS μου. ΥΓ ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος για τα αντίγραφα ασφαλείας σου...
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 κάποιος αξιόπιστος εστω και με πληρωμή για 2ΤΒ++ ?? το ψάχνω για τα back up του back up NAS μου. ΥΓ ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος για τα αντίγραφα ασφαλείας σου... Τι εννοείς "αξιόπιστος"; Όλο τα cloud είναι αξιόπιστα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα