jd-chalk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Χαλάς κάτω από 12 ευρώ σε καφέδες μηνιαίως; Ο φίλος είπε "Ένας καφες" και όχι οι καφέδες του μήνα. Αυτό σχολίασα ως υπερβολή.
dream21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η Wind μεχρι τον φεβρουαριο θα λανσαρει IPTV ..Εαν η συνεργασια με το Netflix ναυγησει θα ανταχθει στην Cosmote TV σαν υπηρεσία VOD με μια εχτρα χρεωση στην συνδρομη Cosmote TV για οσους το επιλεξουν και θα ενισχυσει κατα πολυ πλεον το κοματι ταινιων και σειρων εναντι της Nova..
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ευχρηστο ,εχουν κανει φοβερη δουλεια στο optimization ,χαμηλη τιμη για αυτα που προσφερει και ειναι απο τα ελαχιστα που μπορεις να δεις αξιοπρεπες 4Κ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 υπάρχει κάπου αναλυτική λίστα με όλες τις σειρές γενικά και τα netflix originals που α) ειναι στο νετφλιξ β) προσφέρονται στην Ελλάδα ; μπαινω στη σελιδα και δε φαινεται να εχει καπου καποια λιστα ώστε να ξέρεις τι αγοράζεις ...
nik5163 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Όλα καλά με το netflix (αν και έχω αμφιβολίες για την ποικιλία του περιεχομένου του). Η προϋπόθεση για να το απολαύσει κάποιος είναι μία τηλεόραση που έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα του netflix --> νέας γενιάς. Εγώ που έχω μία plasma οκταετίας μπορώ να δω μέσω android box μόνο μέχρι 720p, εκτός αν έπαιρνα ένα nvidia shield που είναι απαγορευτικά ακριβό.
Choulio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι μόνο τα 10 ευρώ. Για να δεις όλες τις σειρές πρέπει να πληρώνεις συνδρομη σε 5-6 από αυτά. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
duende Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως που πήρα το trial για να το δοκιμάσω κατάλαβα οτί δεν μου κάνει. 1. Πάρα πολύ περιορισμένο υλικό και σε σειρές και σε ταινίες. 2. Δεν έχει καμία παραμετροποίηση, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για τίποτα. 3. Τα ratings που έχει για κάθε σειρά/ταίνια ασχολίαστα. Έχει 4.5/5 αστέρια σε σειρές και ταινίες που είναι στα 6/10 σε imdb και rotten. 4. Οι προτάσεις που σου βγάζει με βάση κάποιες ταινίες/σειρές που έχεις ήδη στο watchlist είναι τελείως λάθος. Γενικά όμως σαν υπηρεσία είναι απροβλημάτιστη, δουλεύει χωρίς κανένα θέμα στις συσκευές που το χρησιμοποίησα. συμφωνω. απροβληματιστη υπηρεσια μεν, αδιαφορο περιεχομενο δε. χιλιες φορες p2p
Devil9697 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 θελουμε ελληνικους υποτιτλους στο εξωτερικο....για τον θεο 1
aeljim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το έβαλα για να το δοκιμάσω. Πραγματικά πολύ φτωχή η Ελληνική συλλογή. Δεν αξίζει για εμένα με τόσες λίγες επιλογές. Ας το κάνουν όπως της Αμερικής και να το πάρουν το 12ευρω το μήνα. 1
gtaramigos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μεσω vpn μπορεις να βλεπεις και ολο το υλικο της netflix αμερικης απλα μονο με αγγλικους υποτιτλους. Βεβαια επειδη θα εχεις μπει με κωδικους λογαριασμου ελλαδας...θα βγαζει ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες -σειρες που διατιθενται στην Ελλαδα. Χρησιμοποιησα expressvpn για ενα μηνα δοκιμαστικα.
felixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ καλη υπηρεσία και για όσους έχουν παιδιά, εχω σωθεί! 10 ευρω το μηνά ειναι ένας καφές, για όσους το σκέφτονται αξίζει!
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, πόσο τριτοδευτεροι είμαστε εμείς στην Μυτιλήνη..? ο καφές μας πάνω από 4€ δεν κοστίζει πουθενά.. Τί κάνουμε λάθος κ σεις πίνετε με 10-12€ καφέ..? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα