LNinio-gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που θα μου επιτρέψει να βλέπω Filmnet ή Supersport στο PC, χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω συνδρομή!!! Παλαιότερα ήξερα οτι υπήρχε ένα που σου έδινε εικόνα, χωρίς ήχο!!! Γνωρίζει κάποιος, κάτι παρόμοιο για XP; Έχω κάρτα TV στο PC μου. Ευχαριστω εκ των προτέρων
LNinio-gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Ξέχασα να σας πω οτι η κάρτα μου είναι η PV-BT878+ με ραδιόφωνο. Σας ευχαριστώ
Dreamstorm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 τέτοια προγράμματα υπάρχουν στην ενότητα files, χωρίς ήχο εννοείται ακόμα. για τον τρόπο λειτουργίας, κάνε ενα search...έχει αναφερθεί αρκετές φορές.
george3543 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ευτυχως που εχεις και αυτη την καρτα. απλως δοκιμασε να κατεβασεις τα αρχεια απο το files και προσπαθησε να δεις!
giorkosleshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 otan to katevaseis vale akoma ena thema gia na sou exigiso pos doulevei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.