Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη καθομαι πολλες ωρες την ημερα στον υπολογιστη λογο δουλειας εως και 10ωρες σκεφτομαι να αλλαξω την οθονη μου. Μηπως εχετε να με προτεινεται καποια εως τα 200ε? Εχω βρει στο σκρουτζ καποιες αλλα δεν ξερω απο οθονες και σκεφτηκα να ρωτησω πριν αγορασω καποια. Τι θα πρεπει να προσεξω? 24'' τουλαχιστον θελω να ειναι, ειδα μια lg 27'' στο σκρουτζ με καλες κριτηκες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν 27 ειναι πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν μας γραψεις τι πισι εχεις και τι χρηση θες να κανεις δε μπορουμε να σου προτεινουμε κατι.

Μητρικη: Asrock fm2A88M pro3+

Επεξεργαστης: AMD a10-7870k 3.9ghz

Ram: 8 gb 

τι αλλο χρειαζεται να γραψω? Με ειπαν να κοιταξω να εχει 1m/s (?) ανταποκριση (δεν ξερω τι ειναι το m/s) . Καρτα γραφικων δεν εχω στο pc. 
Δημοσ.

Μητρικη: Asrock fm2A88M pro3+

Επεξεργαστης: AMD a10-7870k 3.9ghz

Ram: 8 gb

τι αλλο χρειαζεται να γραψω? Με ειπαν να κοιταξω να εχει 1m/s (?) ανταποκριση (δεν ξερω τι ειναι το m/s) . Καρτα γραφικων δεν εχω στο pc.

Δεν ειναι m/s, αυτο ειναι η γνωστη σε ολους ταχυτητα σημείου στο S.I.) ειναι ms που σημαίνει millisecond. Δηλαδη χρονος. Μικροτερος χρονος ανταποκρισης '' πιο γρηγογρα '' βλεπεις το σημα που δινει ο πυργος στην οθονη σου. Αναλογα τη χρηση που κανεις, τα 1080p ειναι standard για εμενα σε κατω τω 25 ιντσών οθονες για ωραια χρωματα και με καλες γωνιες θεασης παιρνεις ips. Response time ειδικα αν κανεις gaming φροντισε να ειναι κατω απο 5ms. Οσο μεγαλύτερο ρυθμος ανανέωσης εχει η οθονη (περισσοτερα hertz) τοσο πιο ωραια θα ρεει το παιχνιδι. Για απλη χρηση μεχρι και 75hz εισαι πολυ καλα. Για competitive και μονο competitive αξίζει η αγορα οθόνης 144hz εφ'οσον υο σύστημα σου ειναι δυνατον να παραγει τα αναλογα fps(frames per second). Με ολα αυτα βαλε τα κριτιρια σου δες κριτικές για τα προϊόντα και καλες αγορες.
Δημοσ.

Δεν ειναι m/s, αυτο ειναι η γνωστη σε ολους ταχυτητα σημείου στο S.I.) ειναι ms που σημαίνει millisecond. Δηλαδη χρονος. Μικροτερος χρονος ανταποκρισης '' πιο γρηγογρα '' βλεπεις το σημα που δινει ο πυργος στην οθονη σου. Αναλογα τη χρηση που κανεις, τα 1080p ειναι standard για εμενα σε κατω τω 25 ιντσών οθονες για ωραια χρωματα και με καλες γωνιες θεασης παιρνεις ips. Response time ειδικα αν κανεις gaming φροντισε να ειναι κατω απο 5ms. Οσο μεγαλύτερο ρυθμος ανανέωσης εχει η οθονη (περισσοτερα hertz) τοσο πιο ωραια θα ρεει το παιχνιδι. Για απλη χρηση μεχρι και 75hz εισαι πολυ καλα. Για competitive και μονο competitive αξίζει η αγορα οθόνης 144hz εφ'οσον υο σύστημα σου ειναι δυνατον να παραγει τα αναλογα fps(frames per second). Με ολα αυτα βαλε τα κριτιρια σου δες κριτικές για τα προϊόντα και καλες αγορες.

Μολις ειδα τις απαντησεις! Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...