TiMoRiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από 2 χρόνια με το αγαπημένο μου marque2 το έχασα! Ψάχνοντας παρατήρησα ότι σταμάτησε να πωλείτε οπότε είμαι ανάμεσα σε Explorer 500 και Explorer 110.Ποιο προτείνετε ανάμεσα σε αυτά τα δύο?
Thanasis159 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση, που είδες πως σταμάτησε να πωλείται; Το βλέπω κανονικά εδώ (αν και μόνο σε αυτό το site να πω την αλήθεια).
TiMoRiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Θα του έχει μείνει κανένα κομμάτι αλλά τιμή είναι εξωφρενική, το είχα πάρει 35 ευρώ, του που θεωρείτε παλιό μοντέλο δεν θα το πληρώσω 75!
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Με το marque2 ειχα τρομερα προβληματα με τον ηχο. Ο συνομιλιτης μου ακουγε παντα ηχω την φωνη του λογω κακου σχεδιασμου του μικροφωνου. Αλλαχθηκαν συσκευες γιατι μου αρεσε αλλα το προβλημα ηταν γενικο. Απο τοτε ειμαι πολυ δυσπιστος στην Plantronics |αν και δινει εγγυηση 2 ετων
giannis2429 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άκυρο ποστ.σορυ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από giannis2429
Green Dragon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα! Τυχαίνει να έχω το Explorer 500 και το Explorer 70. Θεωρώ πιο αξιόπιστο το 70, γιατί έχει λιγότερες αποσυνδέσεις και μεγαλύτερη αυτονομία απο το 500. Τουλάχιστον με το δικό μου κινητό. Λειτουργικά είναι λίγο πολύ τα ίδια. Το 70 είναι και πολύ φθηνότερο. Το 500 το έχω σχεδόν παροπλίσει.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλυτερο αλλα συμφωνα με πολλες μαρτυριες εχει και αυτο πολλες αποσυνδεσεις. Το μεγαλο επισης προβλημα της Plantronics ειναι η κακη απομονωση των εξωτερικων ηχων σε σημειο τελικα να μην ακουγεσαι εσυ. Μονο το παλιοτερο Discovery 975 θεωρω καλο σαν συνολο Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA
mr.Vox Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ψάχνω και εγώ κάτι αντίστοιχο σε plantronics με την αντίστοιχη αυτονομία. Mono ακουστικό όχι earbuds κτλ. Η plantronics δεν υπάρχει πια και μάλλον εξαγοράσθηκε από την HP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα