Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μυρίζω κατι...

5 χρονων μοντέλο καινούριο δεν εχω ιδεα που μπορεί κάποιος να βρει....

Η μπαταρία αγοράστηκε καινούργια όχι το κινητό!

Και να ρωτήσω πάλι, έχει πάνω Gingerbread, εάν βάλω νεότερο Android θα έχω καλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας, και εάν ναι ποιό Android να προτιμήσω... ποιό αντέχει το S2 ώστε να μην γίνει "βαρύδι"?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η μπαταρία αγοράστηκε καινούργια όχι το κινητό!

Άποψη μου ειναι δεν αξιζει να του κανεις τπτ. Δωσε 150 ευρο να παρεις κινηταρα. Καλύτερα να ειχα ενα απλο νοκια παρα ενα Σ2 το 2018.

Δημοσ.

Οι μπαταριες αντεχουν σωστα 1,5 χρονο. Εαν ειναι κακης ποιοτητας ισως και λιγοτερο απο.1 χρονο. Εαν εχεις φορτιστη κινεζια των 2 ευρω μπορει να στην κατεστρεψε και αυτος.

Εαν θες να το κρατησεις δινεις 10 ευρω και αλλαζεις μπαταρια. Ξεχνα λειτουργικα κλπ Μονο κακο θα κανεις

Δημοσ.

Ποσο δηλαδη πιστευεις οτι κραταει μια μπαταρια που την φορτιζεις καθε μερα (πολλες φορες και δυο) πριν αρχισει να φθινει η αποδοση της. Οι μπαταριες εχουν συγκεκριμενο αριθμο κυκλων φορτισης. Και οι φθηνες aftermarket δεν ειναι συνηθως και πολυ ποιοτικες

Δημοσ.

Έχω xiaomi πάνω από 3 χρόνια και η μπαταρία του κρατάει μια μέρα ακόμα, παλιά με πήγαινε περίπου 2.5 μέρες, κάτι κινητά που θέλουν φόρτιση 2 φορές τη μέρα ε λογικά θα πέφτει πιο γρήγορα η απόδοση τους. Γιαυτό και ο δικό μου βασικό κριτήριο στην επιλογή κινητού που τα κρατάω πάνω από 2-3 χρόνια είναι μπαταρία 4000+ πιο χαμηλά δεν τα κοιτάω καν.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, τα mAh μιας μπαταρίας σε τι επηρεάζουν στη πράξη; Δηλαδή εάν μια έχει 1700 και η άλλη 2000, τι διαφορά θα δω;

Δημοσ.

Οι μπαταριες αντεχουν σωστα 1,5 χρονο. 

αν μιλαμε για μπαταριες NI-CD ισως ναι. 

αλλα νεοτερες λιθιου, δεν εχουν τετοιο θεμα. κρατανε πολυ περισσοτερο, ειδικα να τους κανεις καλη συντηρηση. εχω κινητο (Zenfone 5) 3 ετων σημερα, που λειτουργει ακομα κανονικα, και βγαζεις την μερα με νορμαλ χρηση. αλλωστε μην ξεχνατε, οτι παλια οι μπαταριες ηταν και μικροτερες (~2100mah). σιγουρα πεφτουν, αλλα οχι στον 1,5 χρονο....!!!!  

Παιδιά να ρωτήσω, τα mAh μιας μπαταρίας σε τι επηρεάζουν στη πράξη; Δηλαδή εάν μια έχει 1700 και η άλλη 2000, τι διαφορά θα δω;

οσο μεγαλυτερη = μεγαλυτερη διαρκεια

Δημοσ.

Διάρκεια ζωής ή λειτουργίας;

Λειτουργίας.

Επίσης, το Galaxy S2 είναι κινητό 6 ετών πλέον, οπότε καλύτερα να κοιτάς για αγορά κάποιου καινούριου.

Από λειτουργικό, αν θυμάμαι πήρε μέχρι Android 4.1 Jelly Bean αλλά εν έτη 2017 (και σε λίγο 2018) ότι και να του βάλεις δύσκολα θα γίνει usable, εκτός αν κάνεις πολύ απλή χρήση και σε καλύπτει.

Δημοσ.

βλέπω στο xda γίνετε χαμός από roms και παίρνει αναβαθμίσεις μέχρι και android 8 υπάρχει δεν το περίμενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...