Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς δεν ξέρω εάν προκειται για το Galaxy S3 ή S4.

Η μπαταρία συχνά πυκνά μονίμως θέλει φόρτιση!

Έχει Gingerbread και δεν ξέρω σε τι αξίζει να αναβαθμιστεί. Ακόμα και εάν αναβαθμίζοντάς το θα βελτιωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας του ή όχι, ή ακόμα και εάν θα γίνει πιό αργό κλπ.

Βοήθειά μου

post-74587-0-11878800-1512384603_thumb.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι το Galaxy S2. Για αρχή κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να έρθει στα ίσα του. Από κει και πέρα αν έχεις ακόμα θέμα με τη μπαταρία, μπορείς να πάρεις μια καινούρια, είναι αρκετά φθηνές (αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις). Από κει και πέρα, δες στο XDA αν υπάρχει κάποιος kernel που κόβει κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Από κει και πέρα αν έχεις ακόμα θέμα με τη μπαταρία, μπορείς να πάρεις μια καινούρια, είναι αρκετά φθηνές (αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις).

Υπάρχουνε μπαταρίες που να είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά να είναι βελτιστοποιημένες όσον αφορά τη χωρητικότητα;

Από κει και πέρα, δες στο XDA αν υπάρχει κάποιος kernel που κόβει κατανάλωση.

To XDA που βρίσκεται;

Δημοσ.

Άμα βγάλεις την μπαταρία θα δεις και το μοντέλο.

Αν είναι το S2 θα λέει I9100 το S3 I9300 και το S4 I9500.

Μετά από εκεί και πέρα ανάλογα το μοντέλο θα το ρουταρης και θα του βάλεις την τελευταία Custom rom που έχει βγει.

Από εκεί και ύστερα βλέπεις.

Και μια μπαταρία στα 10€ περίπου καλό είναι να την αλλάξεις.

To XDA που βρίσκεται;

Εδω είναι https://www.xda-developers.com
  • Like 1
Δημοσ.

To XDA που βρίσκεται;

Συγγρου και Ποσειδωνος γωνια.... Ζοραν αν θες ,αφου δεν κατεχεις καθ'ως λες,στειλ'το μου να του κανω ο,τι καλυτερο μπορω απο καστομ. Μονο μεταφορικα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι του λετε ρε παιδια... Αν ο άλλος ειναι άσχετος με τεχνολογια και δεν ξερει τι κινητό εχει δεν του λες να παει να μπλέξει με ρουτ.

Φιλε μου μάζευε λεφτα για καινούριο. Στα 150 με 200 περνεις κινηταρα!

• Like 2
Δημοσ.

Στα 150 με 200 περνεις κινηταρα!

Όπως;

Τι του λετε ρε παιδια... Αν ο άλλος ειναι άσχετος με τεχνολογια και δεν ξερει τι κινητό εχει δεν του λες να παει να μπλέξει με ρουτ.

E δεν είμαι κ εντελώς άσχετος, απλώς το συγκεκριμένο που δεν είναι δικό μου με έχει ταλαιπωρήσει.

• Moderators
Δημοσ.

Η μπαταρία συχνά πυκνά μονίμως θέλει φόρτιση!

Καλα ολα οσα ειπαν παραπανω οι συμφορουμιτες, απλως να προσθεσω πως για το συγκεκριμενο προβλημα ενδεχεται και να φταιει πως η μπαταρια εχει φθορα λογω του καιρου χρησης. Αν το εχει πολλα χρονια δηλ, ισως να ευθυνεται (και) αυτο.

Δημοσ.

Καλα ολα οσα ειπαν παραπανω οι συμφορουμιτες, απλως να προσθεσω πως για το συγκεκριμενο προβλημα ενδεχεται και να φταιει πως η μπαταρια εχει φθορα λογω του καιρου χρησης. Αν το εχει πολλα χρονια δηλ, ισως να ευθυνεται (και) αυτο.

Πριν 1χρόνο αγοράστηκε καινούργια.

Δημοσ.

Πριν 1χρόνο αγοράστηκε καινούργια.

Μυρίζω κατι...

5 χρονων μοντέλο καινούριο δεν εχω ιδεα που μπορεί κάποιος να βρει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...