Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα. Οκ έχασα το hdr. Όπως και να έχει. Έχει δύο μέρες που έπαιξα ps4 είδα blue ray ταινία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα, το μενού, την ταχύτητα που ανοίγει η τιβι ακόμη και από τον ηχο.η κατασκευή μέτρια πλαίσιο και τηλεκοντρόλ.γνκα για όποιον δεν είχε ποτέ high budget TV Και ούτε το ψάχνει πολύ το θεμα είναι vfm.

Θες να μας πει κατι παραπανω για τη κατασκευη;; Να φαναστω ειναι ολο πλαστικο και φαινεται ψευτοδουλεια;; Αυτο εννοεις;

Και απο εικονα ισχυει αυτο που εχω ακουσει για F&U οτι ειναι λιγο σκοτεινες;

Τελικά έβαλα και εγώ μια παραγγελία για την FL2D4304UH από ΜΜ με παραλαβή από το κατάστημα (Πυλαία).

Για 300€ νομίζω έχει καλά χαρακτηριστικά (στα χαρτιά) και 3 χρόνια εγγύηση. Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός, θα την δω και από κοντά, και αν δεν είναι χάλια η εικόνα και το menu, θα την πάρω.

Έχετε καμία πρόταση για videaki που θα μπορούσα να δοκιμάσω για να τσεκάρω ομαλότητα σε κίνηση / χρωματικό εύρος / κλπ;

Οταν λες οτι θα την δεις εκει εννοεις καποια αντιστοιχη εκθασιακη αν την εχει;;
Δημοσ.

Θες να μας πει κατι παραπανω για τη κατασκευη;; Να φαναστω ειναι ολο πλαστικο και φαινεται ψευτοδουλεια;; Αυτο εννοεις;

Και απο εικονα ισχυει αυτο που εχω ακουσει για F&U οτι ειναι λιγο σκοτεινες;

Νταξει αναλογικά με την τιμη,το κοντρολ είναι λίγο πλαστικουρα.κατα τα άλλα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ναι εχτές που είδα μια ταινία μου φάνηκε λίγο σκοτεινή.

Δημοσ.

Ε, υποθέτω ότι αν ετοιμάζουν μεγάλη παραγγελία στα ΜΜ, θα ανοίξουν και μια για να την έχουν στο display...

(άλλωστε η fandu είναι 4Km από το MM της Πυλαίας που παραλαμβάνω... σχεδόν γειτονιά), θεωρώ πιθανό να έχουν -αν όχι το συγκεκριμένο, τουλάχιστον κάποιο αντίστοιχο μοντέλο- για να βλέπει ο κόσμος...

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν 2 μήνες μια 32 full hd, νύχτα έφυγε... Σκοτεινή πολύ και ψεύτικη κατασκευή, τσάμπα Τ 200.

Δημοσ.

Χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση στα σκοτεινά ήταν λίγο σκοτεινή η εικόνα. Λίγο που έπαιξα με τα σεττινγκς είνα καλύτερα.το brightness ήταν στο 50 οπότε είχε περιθώριο.αν και δεν πρέπει να φταίει αυτό.

Συνοψιζω

δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Για τα λεφτά της σε αναλογία με ιντσες σίγουρα vfm.

Η επόμενη TV θα είναι των 1000+.η εμπειρία υψηλής ανάλυσης είναι πολύ ευχάριστη και σε ταινίες και σε gaming.

Δημοσ.

ουτε εγω εχω καποια εξελιξη, ο πωλητης ειχε πει οτι περιμεναν παραλαβη πεμπτη η σημερα. μετα βεβαια ειπε "ε και δευτερα να παει δεν πειραζει αξιζει η αναμονη", οποτε το πανε για πιστολι ισως σημερα

ισως το μεσημερι περασω η τους παρω κανα την να δω αν παρελαβαν, γιατι το "οταν παραλαβουμε θα σας καλεσουμε" δεν τους το εχω και πολυ

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ πήρα κάποιο mail για να παραλάβω (ΜΜ Πυλαίας).

Το ανησυχητικό είναι ότι:
α) απ'τον λογαριασμό μου στο ΜΜ ΔΕΝ φαίνεται η παραγγελία που έχω κάνει  ΚΑΙ
β) το προϊόν πλέον δεν υπάρχει στην αναζήτηση του MM, αντ'αυτού υπάρχει η FL2D4302UH στα 389€ (ευτυχώς εμφανίζεται τουλάχιστον στην σελίδα του παραπάνω link ως μη διαθέσιμο)

Ελπίζω να μην φάμε άκυρο!

[update]: Μετά από τηλέφωνο έμαθα ότι δεν παραλάβαν ακόμα. Αν δεν παραλάβουν μέχρι τις 16.00 πάει για Δευτέρα.

Δημοσ.

αν φαμε ακυρο, που δεν το νομιζω γιατι μπροστα μου κοιταζε τι αποθεμα περιμεναν, θα εχω φαει ηττα γιατι ακυρωσα και την αλλη και θα μεινω με τα @@ μου.

θα περασω και εγω απο mm κηφισου και ενημερωνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τηλέφωνο που πήρα μου είπαν από Τρίτη περιμένουν να τους στείλουν.. οπότε προς τέλη της άλλης βδομάδας βλέπω να έρχεται σε εμένα

Edit. Τώρα μου ήρθε σμς ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ TO ΠPOION THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ ANAMENETAI ΣTHN AΠOΘHKH MAΣ EΩΣ 12.12

Επεξ/σία από Sonis4
Δημοσ.

Εγω τωρα που αποφασισα να κανω παραγγελια εχει εξαντληθει δυστυχως. Κριμα. Καθομουν και το εψαχνα τοσες μερες λογω μαρκας και πλεον εξαντληθηκε!!

Οποιος αλλαξε γνωμη απο Αθηνα, θελω να την παρω εγω!! Ας μου στειλει μηνυμα

Δημοσ.

η τηλεοραση παρεληφθη σημερα τελικα, μετα απο δικο μου τηλεφωνημα φυσικα στο καταστημα για να δω αν παρελαβαν/.

πρωτες εντυπωσεις μετα το στησιμο.

κοντρολ της πλακας, παναλαφρο και πλαστικουρα

πλαστικα πανελ οχι οτι χειροτερο μου εκαναν θετικη εντυπωση σε σχεση με οτι περιμενα

στα σημαντικα, η εικονα εν τελει και μεσα στο σαλονι μου δεν φαινεται σκοτεινη, αυτο που σιγουρα μου φανηκε στις by default ρυθμισεις ειναι οτι ειναι λιγο ξεβαμμενα τα χρωματα, παιζοντας λιγο και μετα απο καμια ωριτσα που χαζευα ηταν εντελως οκ

ποιοτητα εικονας αρκετα καλη χωρις δοκιμη μεχρι τωρα σε κατι 4k (θα γινει τις επομενες μερες)

συνδεση με ιντερνετ πανευκολη (αν και οχι φουλ το σημα στα 3 μετρα που ειναι το ρουτερ)

bt με την μια συνδεθηκε και παιζει τα παντα απο κινητο (ηχος)

smart πλευρα της τηλεορασης, μια χαρα γρηγορη ανταποκριση στις εφαρμογες (youtube, netflix)

overall ειμαι ικανοποιημενος, κατι τετοιο ηθελα και περιμενα στα λεφτα της

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...