m32s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα πρόβλημα από εμένα.... ... αλλά για να μην ψάχνουν αυτόν που μου το είπε, ας κινηθούν νομικά εναντίον του SKROUTZ! https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/120_161_332/United_or_Funai_or_F-U.html LOL τί εννόησες αγαπητέ;...
yositosi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 F&U FL2D4304UH Αυτη ειναι διαφορετικο μοντελο αλλα στην ιδια τιμη απο Media Markt. Μπορει να μου αναφερει καποιος τις διαφορες με αυτη που ειχε προσφορα μεχρι χθες και εξαντληθηκε;; Αυτη που γραφω παραπανω αν τη ψαξει κανεις στο skroutz αναφερει οτι την πουλαει μονο το you.gr και μαλιστα οτι εχει hdr10. Ενω στο σαιτ της Media Markt δεν αναφερει κατι τετοιο. Τα φωτα σας παρακαλω Το αναφέρει φίλε μου στα "ειδικά χαρακτηριστικά". Διαφορές είναι το Bluetooth, HDR10, DTS ήχος. Στα λοιπά τις βλέπω ίδιες, οπότε μάλλον upgraded revision είναι. Κανενα πρόβλημα από εμένα.... ... αλλά για να μην ψάχνουν αυτόν που μου το είπε, ας κινηθούν νομικά εναντίον του SKROUTZ! https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/120_161_332/United_or_Funai_or_F-U.html Είσαι θεούλης πάντως :P :P Φίλτρο εβαλες για F&U / UNITED / FUNAI οπου FUNAI = ΜΗΔΕΝ τηλεοράσεις! https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/161/Funai.html?order_by=rank&order_dir=desc
Edel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d4304uh-1206723.html Στα 300 και HDR και 4K, με τρώει άσχημα 3
kostass__ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα σε ολους!! (μετα απο καιρο το ξερω) σε οτι αφορα στην συγκεκριμενη tv σημερα περασα απο mm οπου και την εκλεισα, μου ειπαν οτι περιμενουν παραλαβη αυριο ή παρασκευη ή δευτερα μαξιμουμ οποτε λογικα θα μαζεψουν καποια κομματια (ολα αυτα με επιφυλαξη, απλα αναφερω τι μου ειπε ο υπαλληλος. η προσφορα φαινεται πολυ καλη παντως και σιγουρα καλυτερη απο του προηγουμενου μοντελου (την οποια ειχα ηδη τσιμπησει και ακυρωσα στον κωτσο!) σκετη κανουν μεχρι 6 ατοκες ενω αν παρεις την επεκταση εγγυησης (49.90) κανουν μεχρι 12!
Sonis4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d4304uh-1206723.html Στα 300 και HDR και 4K, με τρώει άσχημα τελικα αυτη αξιζει περισσοτερο απο την αλλη ?
kostass__ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 τελικα αυτη αξιζει περισσοτερο απο την αλλη ? ναι, ειναι νεοτερο μοντελο της αρχικης προσφορας +bt, hdr, dts 1
aristidis540 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ρε παιδιά τις έχει δει κάποιος δίπλα σε γνωστές μάρκες?
yositosi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ρε παιδιά τις έχει δει κάποιος δίπλα σε γνωστές μάρκες? define τον όρο 'γνωστές μάρκες" και κατηγορία τιμών για αντιστοιχοποίηση μοντέλων
Sonis4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εκανα παραγγελια αυτην με το hdr και θα ακυρωσω την αλλη (εξαλλου και εκεινη μου ειπαν θα ειναι διαθεσιμη σε καμια 10 μερες..)
kostass__ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εμενα κομματακι σκοτεινες μου φανηκαν παντως, οκ δεν περιμενω και εκτυφλωτικα χρωματα και μαυρο απο αλλο πλανητη
AggTs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εμενα κομματακι σκοτεινες μου φανηκαν παντως, οκ δεν περιμενω και εκτυφλωτικα χρωματα και μαυρο απο αλλο πλανητη Εχεις παρει καποια;; Γιατι παραπανω διαβασα οτι ειχεs αγορασει αυτη χωρις το hdr και μετα την ακυρωσες για να κλεισεις αυτη σημερα. Αν εχεις παραλαβει πες μας σαν κατασκευη πως ειναι, εχει πλαστικο πολυ; Φαινεται ψευτικη;;
kostass__ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις παρει καποια;; Γιατι παραπανω διαβασα οτι ειχεs αγορασει αυτη χωρις το hdr και μετα την ακυρωσες για να κλεισεις αυτη σημερα. Αν εχεις παραλαβει πες μας σαν κατασκευη πως ειναι, εχει πλαστικο πολυ; Φαινεται ψευτικη;; ναι, δικο μου το λαθος στην διατυπωση, σορρυ ειχα τσιμπησει=ειχα παραγγειλει και ακυρωσα σημερα λογω του νεοτερου μοντελου στο mm λογικα παρασκευη η δευτερα παραλαμβανω. τωρα οσον αφορα την εικονα της, απλα την εχω δει διπλα στις αλλες να στεκεται, δεν με ενθουσιασε απο πλευρας πλαστικων αλλα δεν την εψα και κα καθολου με το που παραλαβω επειδη θα στηθει αμεσως θα γραψω
AggTs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ναι, δικο μου το λαθος στην διατυπωση, σορρυ ειχα τσιμπησει=ειχα παραγγειλει και ακυρωσα σημερα λογω του νεοτερου μοντελου στο mm λογικα παρασκευη η δευτερα παραλαμβανω. τωρα οσον αφορα την εικονα της, απλα την εχω δει διπλα στις αλλες να στεκεται, δεν με ενθουσιασε απο πλευρας πλαστικων αλλα δεν την εψα και κα καθολου με το που παραλαβω επειδη θα στηθει αμεσως θα γραψω Οκ θα περιμενουμε ενημερωση για την κατασκευη και την εικονα!
bujam1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά έβαλα και εγώ μια παραγγελία για την FL2D4304UH από ΜΜ με παραλαβή από το κατάστημα (Πυλαία).Για 300€ νομίζω έχει καλά χαρακτηριστικά (στα χαρτιά) και 3 χρόνια εγγύηση. Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός, θα την δω και από κοντά, και αν δεν είναι χάλια η εικόνα και το menu, θα την πάρω. Έχετε καμία πρόταση για videaki που θα μπορούσα να δοκιμάσω για να τσεκάρω ομαλότητα σε κίνηση / χρωματικό εύρος / κλπ;
silero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα. Οκ έχασα το hdr. Όπως και να έχει. Έχει δύο μέρες που έπαιξα ps4 είδα blue ray ταινία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα, το μενού, την ταχύτητα που ανοίγει η τιβι ακόμη και από τον ηχο.η κατασκευή μέτρια πλαίσιο και τηλεκοντρόλ.γνκα για όποιον δεν είχε ποτέ high budget TV Και ούτε το ψάχνει πολύ το θεμα είναι vfm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις