silero Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα. Είμαι 100% ικανοποιημενος. Δε γνωρίζω τόσα όσα βλέπω ότι γνωρίζετε εδώ. Οπότε η άποψη μου είναι σχετικά ριχη.καλή τηλεόραση πρώτη φορά παίρνω οπότε από την Sony Bravia εδώ είδα τεράστια διαφορά. Τα ελληνικά κανάλια απαράδεκτο σήμα. Θα χρεισημοποιηθει για ps4 και ταινίες. Άμα κάποιος γνωρίζει κάποια ρύθμιση που θα πρέπει να κάνω ίσως ας γράψει. Ευχαριστώ
aristidis540 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 για να παίζει καλύτερα η f&u φαντάζομαι οτι η σονυ θα είναι πολύ παλιά...
silero Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 7 χρόνων περίπου και 27αρα κυρίως αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα τιβι
nissan4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 F&U = "Funai & United". Δεν ξέρω αν είναι ελληνικη πατέντα του εισαγωγέα ή έτσι λέγεται πλέον σαν εταιρεία. ΠΛΗΘΟΣ από F&U είναι/ήταν εσωτερικά VESTEL, με ότι καλό (τιμή) ή κακό (από τίποτε μέχρι χίλια μύρια) σημαίνει αυτό. Δεν έχω την 4Κ αλλά 49" full HD από προηγούμενη "εκδρομή" Κωτσόβολου πριν 2 χρόνια. 2 ίδιες.... Μία για XBOX του μικρού, μία για τον παππού ππου μένει ανοικτή ~ 20 ώρες το 24ώρο! Εικόνα αξιοπρεπέστατη (όχι όμως πραγματικά ποιοτική, κάτω από τον μέσο όρο με λίγο σβησμένα χρώματα) , πρόβλημα μηδέν, ήχος μάλλον ... χάλια! Ευκολίες ρυθμίσεις μόνο τα βασικά των βασικών! Σε κάθε περίπτωση με προσοχή αν είναι VESTEL γιατί έχω άλλες 2 φθηνές τέτοιες με εντόσθια VESTEL (LG 32" και HYUNDAI 32") που παρέδωσαν πνεύμα σχεδόν ταυτόχρονα περίπου 24 μήνες μετά την αγορά τους! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πάτε να την δείτε και να την ακούσετε live ΠΡΙΝ την αγοράσετε!!! ΥΓ. Αν κανείς έχει κάνει το λάθος να αγοράσει Arielli από το κιτρινομάγαζο ξέρει για τι ακριβώς μιλάμε.
m32s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 F&U = "Funai & United". Δεν ξέρω αν είναι ελληνικη πατέντα του εισαγωγέα ή έτσι λέγεται πλέον σαν εταιρεία. κατηγορηματικά είναι τελείως λάθος αυτό που σου είπαν για δήθεν «funai+united» και μην τo αναπαράγουμε γιατί παραπληροφορείται ο κόσμος και ο μόνος που ωφελείται είναι ένας εισαγωγέας που διαθέτει δύο επωνυμίες ελληνικής κατανάλωσης (τις f&u και united) με τις οποίες βαφτίζει φασόν προΪόντα, αν το ήξερε η Funai θα έπρμεπε να κινηθεί νομικά σε όποιον στο είπε και επί τη ευκαιρία η Funai ως εταιρεία υφίσταται διεθνώς και καμία συσχέτιση δεν έχει με την f&u ουτε τωρα ούτε ποτέ άλλοτε Funai= γνωστός ξένος κατασκευαστής F&U= «Fandu», παγκοσμίως άγνωστη επωνυμία προϊόντων φασόν στην ελληνική αγορά
aristidis540 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 φίλε silero μπορείς να δεις τι πάνελ φοράει έτσι από περιέργεια.
Sonis4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τελος η προσφορα. εξαντληθηκε απο ολα τα μαγαζια
nick_81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ψαχνω τηλεόραση σμαρτ για να παίζει τα κανάλια digea αποκλειστικά μέσω ιντερνετ. Η παρακάτω τηλεόραση εφόσον είναι σμαρτ θα κάνει για την δουλειά που την θέλω σωστά? https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180678-f&u-fls32204h-32 (σόρυ για το οφτοπικ αλλα μην ανοιγω ολοκληρο θεμα στις τηλεοράσεις)
AggTs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 F&U FL2D4304UH Αυτη ειναι διαφορετικο μοντελο αλλα στην ιδια τιμη απο Media Markt. Μπορει να μου αναφερει καποιος τις διαφορες με αυτη που ειχε προσφορα μεχρι χθες και εξαντληθηκε;; Αυτη που γραφω παραπανω αν τη ψαξει κανεις στο skroutz αναφερει οτι την πουλαει μονο το you.gr και μαλιστα οτι εχει hdr10. Ενω στο σαιτ της Media Markt δεν αναφερει κατι τετοιο. Τα φωτα σας παρακαλω
bandit4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 F&U FL2D4304UH Αυτη ειναι διαφορετικο μοντελο αλλα στην ιδια τιμη απο Media Markt. Μπορει να μου αναφερει καποιος τις διαφορες με αυτη που ειχε προσφορα μεχρι χθες και εξαντληθηκε;; Αυτη που γραφω παραπανω αν τη ψαξει κανεις στο skroutz αναφερει οτι την πουλαει μονο το you.gr και μαλιστα οτι εχει hdr10. Ενω στο σαιτ της Media Markt δεν αναφερει κατι τετοιο. Τα φωτα σας παρακαλω Πρεπει να εχει γινει λαθος στο μοντελο Αλλιως προκειται για καλη προσφορα
AggTs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να εχει γινει λαθος στο μοντελο Αλλιως προκειται για καλη προσφορα Αυτο παρατηρησα και εγω. Και στο σαιτ της F&U που το εψαξα αναφερει οτι εχει HDR10. Σε αυτη μαλιστα την τηλεοραση σε παραπεμπει ως εναλλακτικη το Media επειδη δεν προλαβες την μεχρι χθες προσφορα. Λες οντως να μπερδεψαν τα μοντελα;; Αν ειναι να προλαβω να την αγορασω πριν το παρουν χαμπαρι και αλλαξουν την τιμη! Update. Τελικα Και στο site της Media Markt αναγραφει οτι διαθετει HDR10. Ειναι σουπερ προσφορα!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως την εβγαλαν ιδια τιμη με αυτη που ειχαν μεχρι χθες και εξαντληθηκε και η οποια δεν ειχε HDR. Η σημερινη τηλεοραση πραγματικα αξιζει. Οχι σαν τη χθεαινη που ηταν υποτιθεται προσφορα και δεν ειχε HDR. Απλα δεν φαινεται να την πουλαει αλλος στο skroutz περα απο you.gr
bandit4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο παρατηρησα και εγω. Και στο σαιτ της F&U που το εψαξα αναφερει οτι εχει HDR10. Σε αυτη μαλιστα την τηλεοραση σε παραπεμπει ως εναλλακτικη το Media επειδη δεν προλαβες την μεχρι χθες προσφορα. Λες οντως να μπερδεψαν τα μοντελα;; Αν ειναι να προλαβω να την αγορασω πριν το παρουν χαμπαρι και αλλαξουν την τιμη! Update. Τελικα Και στο site της Media Markt αναγραφει οτι διαθετει HDR10. Ειναι σουπερ προσφορα!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως την εβγαλαν ιδια τιμη με αυτη που ειχαν μεχρι χθες και εξαντληθηκε και η οποια δεν ειχε HDR. Η σημερινη τηλεοραση πραγματικα αξιζει. Οχι σαν τη χθεαινη που ηταν υποτιθεται προσφορα και δεν ειχε HDR. Απλα δεν φαινεται να την πουλαει αλλος στο skroutz περα απο you.gr Και η αλλη τηλεοραση καλη προσφορα ηταν. Απλα η συγκεκριμενη αν οντως εχει και το hdr ειναι ακομα καλυτερη
Rebel21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι υποστηρίζει/αναγνωρίζει hdr πηγή μέχρι να την αποδώσει απέχει πολύ. Ούτε καν αγγίζουν hdr αυτές οι φασόν σαβούρες. 1
nissan4ever Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα πρόβλημα από εμένα.... ... αλλά για να μην ψάχνουν αυτόν που μου το είπε, ας κινηθούν νομικά εναντίον του SKROUTZ! https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/120_161_332/United_or_Funai_or_F-U.html κατηγορηματικά είναι τελείως λάθος αυτό που σου είπαν για δήθεν «funai+united» και μην τo αναπαράγουμε γιατί παραπληροφορείται ο κόσμος και ο μόνος που ωφελείται είναι ένας εισαγωγέας που διαθέτει δύο επωνυμίες ελληνικής κατανάλωσης (τις f&u και united) με τις οποίες βαφτίζει φασόν προΪόντα, αν το ήξερε η Funai θα έπρμεπε να κινηθεί νομικά σε όποιον στο είπε και επί τη ευκαιρία η Funai ως εταιρεία υφίσταται διεθνώς και καμία συσχέτιση δεν έχει με την f&u ουτε τωρα ούτε ποτέ άλλοτε Funai= γνωστός ξένος κατασκευαστής F&U= «Fandu», παγκοσμίως άγνωστη επωνυμία προϊόντων φασόν στην ελληνική αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις