silero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όχι https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship Όχι ^2 Το site λέει 1,83 για 43 εμένα η απόσταση από καναπε είναι 2 μέτρα. Κάποιος για την μάρκα παιδιά.
m32s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιος για την μάρκα παιδιά. Επειδή F&U είναι επωνυμία με την οποία ένας Έλληνας εισαγωγέας βαφτίζει προϊόντα φασόν που τα φτιάχνουν διάφοροι ξένοι κατασκευαστές φασόν, δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα κάποιος να σου μοιραστεί μια δική του εμπειρία αφού πιθανότατα το δικό του προϊόν θα προέρχεται από διαφορετικό ξένο κατασκευαστή φασόν σε σχέση με την συγκεκριμένη τηλεόραση.
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το site λέει 1,83 για 43 εμένα η απόσταση από καναπε είναι 2 μέτρα. Κάποιος για την μάρκα παιδιά. Δεν είναι ακριβώς έτσι για UHD ανάλυση αυτά είναι τα ιδανικά: 40" mixed usage 1.66 cinema usage 1.22 45" 1.86 1.37 Εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα στο 40" και 45", άρα το βέλτιστο είναι ~1,3m max για προβολή π.χ ταινίας 4K ενώ για γενική χρήση στα ~1.76m max. Αν είσαι στα 2m max κάτι γίνεται με κάποιες παραχωρήσεις αλλά για παραπάνω θέλεις μεγαλύτερη UHD οπωσδήποτε, αλλιώς βολεύεσαι με FHD μια χαρά.
silero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Θα την χτυπήσω,Θα αρκεστώ στα 3 χρόνια εγγύησης και βλέπουμε.κατα τα άλλα η απόσταση για μένα είναι Οκ.
Edel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις ειδικά αν έχεις και κονσόλα
silero Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις ειδικά αν έχεις και κονσόλα Φυσικά και έχω xD
Sonis4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα και εγώ μια παραγγελία από Κωτσο. Για τα χρήματα που ζητάνε μου φαίνεται καλή ευκαιρία
AggTs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Την παρηγγειλα και εγω απο Media Markt! Για κρεβατοκαμαρα!
hondakkias31 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 input lag?για συνδεση με pc και 4:4:4 ?
bujam1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για όσους ρωτάνε για HDR στην F&U, πας στο μεγαλύτερο μοντέλο (FL2d4304UH) που έχει και Bluetooth και DTS. Την στιγμή αυτή , στα 369€ από you.gr Όλα αυτά στα χαρτιά βέβαια, δεν έχω πάρει ποτέ μου F&U, δεν ξέρω τι εικόνα βγάζει (αλλή η συγκεκριμένη προσφορά ίσως με ψήνει να παω να την δω από κοντά...) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από bujam1 1
aristidis540 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 όποιος την δει σε κάποιο κατάστημα ας μας γράψει εντυπώσεις.
m32s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για όσους ρωτάνε για HDR στην Funai πας στο μεγαλύτερο μοντέλο (FL2d4304UH) που έχει και Bluetooth και DTS. Την στιγμή αυτή , στα 369€ από you.gr Όλα αυτά στα χαρτιά βέβαια, δεν έχω πάρει ποτέ μου F&U, δεν ξέρω τι εικόνα βγάζει (αλλή η συγκεκριμένη προσφορά ίσως με ψήνει να παω να την δω από κοντά...) Δεν πρόκειται για αστυνομία σκέψης αλλά για διευκρίνιση στην συχνή μάλλον παρεξήγηση: η μάρκα Funai είναι άλλη και πρόκειται για γνωστό διεθνώς κατασκευαστή που δεν έχει καμία σχέση με το F&U . Δεν ξέρω πώς προκύπτει ο συνειρμός για μια τρίτη άσχετη μάρκα αλλά μια φορά αν θέλει κάποιος να προφέρει το F&U, ας το πει 'fandu' σύμφωνα και με την ιστοσελίδα http://www.fandu.gr/ .
bujam1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 η μάρκα Funai είναι άλλη και πρόκειται για γνωστό διεθνώς κατασκευαστή Ουπς, δίκιο έχεις. F&U εννοούσα (ή fandu), άλλωστε το γράφω και παρακάτω ("δεν έχω πάρει ποτέ μου F&U") και στο site της fandu.gr παραπέμπω... Το διορθώνω άμεσα! Sorry για το μπλέξιμο
m32s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ουπς, δίκιο έχεις. F&U εννοούσα (ή fandu), άλλωστε σε εκείνο το site παραπέμπω... Το διορθώνω. Sorry για το μπλέξιμο. Όχι ρε συ, δεν το λέω για κάτι φοβερό απλά γίνεται μια παρεξήγηση συχνά και χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει και η διευκρίνιση.
bujam1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση: στην τηλεόραση του θέματος, στην σελίδα 23 του manual από την αντιπροσωπεία αναφέρει οτι υποστηρίζει 4096x2160p@60Hz. Ωστόσο στην σελίδα των χαρακτηριστικών, στις θύρες HDMI λέει "Συνδεσιμότητα: HDMIx2 v1.4". Κάνω κάτι λάθος ή για 4Κ@60Hz θέλουμε HDMI 2.0;
Προτεινόμενες αναρτήσεις