Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία καθίσματα (μαύρα με δερματίνη), σκοτεινά χρώματα στους τοίχους, εφέ τύπου ambilight στα πλαϊνά της αίθουσας αλλά μόνο όσο παίζουν σποτάκια και trailers.

Κατά τα άλλα δεν θα πεις wow σε καμία περίπτωση και πιστεύω πως δεν έχουν καλλιμπράρει σωστά τον ήχο, με αποτέλεσμα ούτε καν το demo του Atmos να μην ακούγεται σωστά!

Επίσης χωράει άπειρο κόσμο και σε τελευταίες ταινίες σε ώρες αιχμής, δεν αντέχουν τα νεύρα σου να κάτσεις εκεί μέσα...

:) 

Δημοσ.

Χμμ.. είχα ψηθεί να δω το star wars εκεί μάλλον δεν θα πάω αν ισχύουν όσα λες. Από εικόνα τι λέει ; Είχα πάει στο village στο mall άγιο Δημήτριο και το Thor μου φάνηκε σαν να είχε washed out χρώματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ νομίζω είναι η καλύτερη αίθουσα που έχουμε εδώ.

Στα χαρτιά είναι. Απλά δεν με έπεισε στην πράξη...

Δημοσ.

Στη πράξη ποια θεωρείς καλύτερη?

Εγώ είδα το Thor εκει και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος. Ακόμα και το μαύρο χρώμα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη. Με τον ήχο δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στη πράξη ποια θεωρείς καλύτερη?

Εγώ είδα το Thor εκει και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος. Ακόμα και το μαύρο χρώμα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη. Με τον ήχο δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Δεν εχω βρει καμία καλύτερη. Απλά αυτή θα την ήθελα με τα μισά καθίσματα από όσα έχει...

Ο ήχος και η εικόνα είναι οκ αλλά δεν νομίζω πως ανταποκρίνονται σε όλα τα specs που διαφημίζει πως έχει... 

Δημοσ.

Ωραία καθίσματα (μαύρα με δερματίνη), σκοτεινά χρώματα στους τοίχους, εφέ τύπου ambilight στα πλαϊνά της αίθουσας αλλά μόνο όσο παίζουν σποτάκια και trailers.

Κατά τα άλλα δεν θα πεις wow σε καμία περίπτωση και πιστεύω πως δεν έχουν καλλιμπράρει σωστά τον ήχο, με αποτέλεσμα ούτε καν το demo του Atmos να μην ακούγεται σωστά!

Επίσης χωράει άπειρο κόσμο και σε τελευταίες ταινίες σε ώρες αιχμής, δεν αντέχουν τα νεύρα σου να κάτσεις εκεί μέσα...

:)

αυτο με τον ηχο το εχω ακουσει και αλλου, οτι δεν ειναι πολυ καλος στην αιθουσα αυτη.

Δημοσ.

Σαν αιθουσα ομορφη, με αναπαυτικα καθισματα, πολυ χωρο στα ποδια, αρκετο υψος μεταξυ των σειρων ωστε η κεφαλα του μπροστινού να μην εμποδιζει.

Με ξενερωσε το γεγονος οτι στα trailer χρησιμοποιουσαν τα πλαϊνά φωτα-χρωματα στους τοιχους ενω οταν επαιζε η ταινια δεεεν λειτουργουσαν.

• Like 1
Δημοσ.

Πω φανταστειτε σκηνικο : φισκα η αίθουσα ουτε καρεκλα κενή... με το που τελειώνουν τα αντς, τα τρελερσ και αρχιζει η ταινια.. θορυβος απο μασημα ποπ κορν καινα καθεσαι στο κεντρο περιπου της αιθουσας... χωρις ποπ κορν!!! Ποτε ξανα διχως ποπκορν τουλαχιστον αν μασουλας και εσυ δεν φαινεται τοσο το χρατςχρουτς...!

Επισης θελω να ρωτησω για gold class εχει παει κανεις να πει την αποψη του??

• Super Moderators
Δημοσ.

Με ξενερωσε το γεγονος οτι στα trailer χρησιμοποιουσαν τα πλαϊνά φωτα-χρωματα στους τοιχους ενω οταν επαιζε η ταινια δεεεν λειτουργουσαν.

Και καλά κάνανε! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο με τον ηχο το εχω ακουσει και αλλου, οτι δεν ειναι πολυ καλος στην αιθουσα αυτη.

Γιατί στις άλλες Atmos του Village είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...