Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία καθίσματα (μαύρα με δερματίνη), σκοτεινά χρώματα στους τοίχους, εφέ τύπου ambilight στα πλαϊνά της αίθουσας αλλά μόνο όσο παίζουν σποτάκια και trailers. Κατά τα άλλα δεν θα πεις wow σε καμία περίπτωση και πιστεύω πως δεν έχουν καλλιμπράρει σωστά τον ήχο, με αποτέλεσμα ούτε καν το demo του Atmos να μην ακούγεται σωστά! Επίσης χωράει άπειρο κόσμο και σε τελευταίες ταινίες σε ώρες αιχμής, δεν αντέχουν τα νεύρα σου να κάτσεις εκεί μέσα...
PickleRick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Χμμ.. είχα ψηθεί να δω το star wars εκεί μάλλον δεν θα πάω αν ισχύουν όσα λες. Από εικόνα τι λέει ; Είχα πάει στο village στο mall άγιο Δημήτριο και το Thor μου φάνηκε σαν να είχε washed out χρώματα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ νομίζω είναι η καλύτερη αίθουσα που έχουμε εδώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ νομίζω είναι η καλύτερη αίθουσα που έχουμε εδώ. Στα χαρτιά είναι. Απλά δεν με έπεισε στην πράξη...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στη πράξη ποια θεωρείς καλύτερη? Εγώ είδα το Thor εκει και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος. Ακόμα και το μαύρο χρώμα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη. Με τον ήχο δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στη πράξη ποια θεωρείς καλύτερη? Εγώ είδα το Thor εκει και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος. Ακόμα και το μαύρο χρώμα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη. Με τον ήχο δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δεν εχω βρει καμία καλύτερη. Απλά αυτή θα την ήθελα με τα μισά καθίσματα από όσα έχει... Ο ήχος και η εικόνα είναι οκ αλλά δεν νομίζω πως ανταποκρίνονται σε όλα τα specs που διαφημίζει πως έχει...
PickleRick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Θα πάω να δω το Star wars και θα προσέξω να πάω ώρα μη αιχμής και θα δω αν λέει.
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία καθίσματα (μαύρα με δερματίνη), σκοτεινά χρώματα στους τοίχους, εφέ τύπου ambilight στα πλαϊνά της αίθουσας αλλά μόνο όσο παίζουν σποτάκια και trailers. Κατά τα άλλα δεν θα πεις wow σε καμία περίπτωση και πιστεύω πως δεν έχουν καλλιμπράρει σωστά τον ήχο, με αποτέλεσμα ούτε καν το demo του Atmos να μην ακούγεται σωστά! Επίσης χωράει άπειρο κόσμο και σε τελευταίες ταινίες σε ώρες αιχμής, δεν αντέχουν τα νεύρα σου να κάτσεις εκεί μέσα... αυτο με τον ηχο το εχω ακουσει και αλλου, οτι δεν ειναι πολυ καλος στην αιθουσα αυτη.
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σαν αιθουσα ομορφη, με αναπαυτικα καθισματα, πολυ χωρο στα ποδια, αρκετο υψος μεταξυ των σειρων ωστε η κεφαλα του μπροστινού να μην εμποδιζει. Με ξενερωσε το γεγονος οτι στα trailer χρησιμοποιουσαν τα πλαϊνά φωτα-χρωματα στους τοιχους ενω οταν επαιζε η ταινια δεεεν λειτουργουσαν. 1
KilliK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ε καλα φανταζομαι για να μην αποσπουν απο την προσοχη τα ειχανε κλειστα κατα την διαρκεια της ταινιας.
panosno1com Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πω φανταστειτε σκηνικο : φισκα η αίθουσα ουτε καρεκλα κενή... με το που τελειώνουν τα αντς, τα τρελερσ και αρχιζει η ταινια.. θορυβος απο μασημα ποπ κορν καινα καθεσαι στο κεντρο περιπου της αιθουσας... χωρις ποπ κορν!!! Ποτε ξανα διχως ποπκορν τουλαχιστον αν μασουλας και εσυ δεν φαινεται τοσο το χρατςχρουτς...! Επισης θελω να ρωτησω για gold class εχει παει κανεις να πει την αποψη του??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με ξενερωσε το γεγονος οτι στα trailer χρησιμοποιουσαν τα πλαϊνά φωτα-χρωματα στους τοιχους ενω οταν επαιζε η ταινια δεεεν λειτουργουσαν. Και καλά κάνανε!
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Και καλά κάνανε! Τότε τί μας τα έκαναν μόστρα;!;!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 αυτο με τον ηχο το εχω ακουσει και αλλου, οτι δεν ειναι πολυ καλος στην αιθουσα αυτη. Γιατί στις άλλες Atmos του Village είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα