DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σας, Σήμερα περνώντας από ένα κατάστημα vodafone για να πληρώσω ένα λογαριασμό έτυχε να ακούσω ότι έχουν σε επισκευές κινητών apple 50% έκπτωση σε κάποιες υπηρεσίες. Μπορεί εγώ να μην έχω apple αλλά αν κάποιος έχει σπασμένη οθόνη και την έχει 50% κάτω why not 1
panostx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σας, Σήμερα περνώντας από ένα κατάστημα vodafone για να πληρώσω ένα λογαριασμό έτυχε να ακούσω ότι έχουν σε επισκευές κινητών apple 50% έκπτωση σε κάποιες υπηρεσίες. Μπορεί εγώ να μην έχω apple αλλά αν κάποιος έχει σπασμένη οθόνη και την έχει 50% κάτω why not Περισσοτερες λεπτομερειες; Σε ποιο καταστημα;
geodimis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει και για πλακέτα iPhone 6s. Αν όχι έχετε να προτείνετε κάπου Αθήνα?
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Περισσοτερες λεπτομερειες; Σε ποιο καταστημα; Σε όλα τα καταστήματα που έχουν σέρβις ή που συνεργάζονται και αποστέλλουν. Ισχύει και για πλακέτα iPhone 6s. Αν όχι έχετε να προτείνετε κάπου Αθήνα? όχι έκπτωση σε πλακέτα δεν νομίζω να υπάρχει , τι πρόβλημα έχει? 1
katsikoula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σας, Σήμερα περνώντας από ένα κατάστημα vodafone για να πληρώσω ένα λογαριασμό έτυχε να ακούσω ότι έχουν σε επισκευές κινητών apple 50% έκπτωση σε κάποιες υπηρεσίες. Μπορεί εγώ να μην έχω apple αλλά αν κάποιος έχει σπασμένη οθόνη και την έχει 50% κάτω why not το 50% ή το 99% έκπτωση δεν λέει κάτι από μόνο του εφόσον δεν συνοδεύεται από αρχική τιμή. Αν η αρχική τιμή είναι 120 ευρώ είναι εντάξει αλλά αν η αρχική τιμή είναι 600 ευρώ τότε δεν είναι εντάξει. Μία λίστα με τις υπηρεσίες και την τελική τους τιμή με την έκπτωση πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά. 5
Romanzo Criminale Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έκπτωση λογικά έχει στα εργατικά και όχι στο ανταλλακτικό. οπότε... 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έκπτωση λογικά έχει στα εργατικά και όχι στο ανταλλακτικό. οπότε... Δεν νομίζω 50% εργατικά εκτός αν εσύ θα το έκανες στην δουλειά σου. το 50% ή το 99% έκπτωση δεν λέει κάτι από μόνο του εφόσον δεν συνοδεύεται από αρχική τιμή. Αν η αρχική τιμή είναι 120 ευρώ είναι εντάξει αλλά αν η αρχική τιμή είναι 600 ευρώ τότε δεν είναι εντάξει. Μία λίστα με τις υπηρεσίες και την τελική τους τιμή με την έκπτωση πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά. Π.χ iphone 6s αλλαγή οθόνης από 160€ στα 80€, 7plus από 210€ στα 105€ δεν έκατσα να μάθω τιμοκατάλογο αλλά για μένα είναι καλές οι τιμές.
AristidisZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είδε κάποιος πόσο έχει η αλλαγή μπαταρίας ; Έχει εγγύηση ;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 1 χρόνο δίνουν. Όσο για την μπαταρία ανάλογα για ποια συσκευή θες αλλαγή θα βγαίνει το κόστος. Σε 6αρι από 55€ αρχική είναι στα 27,5€
AristidisZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι είδες δε το είπα καλά Για 5S θέλω, αλλά δεν είδα κάτι στο site
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 το 50% ή το 99% έκπτωση δεν λέει κάτι από μόνο του εφόσον δεν συνοδεύεται από αρχική τιμή. Αν η αρχική τιμή είναι 120 ευρώ είναι εντάξει αλλά αν η αρχική τιμή είναι 600 ευρώ τότε δεν είναι εντάξει. Μία λίστα με τις υπηρεσίες και την τελική τους τιμή με την έκπτωση πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά. Ακριβως ετσι. Οχι μονο θα βοηθουσε, αλλα μονο τοτε θα ειχε λογο υπαρξης το θεμα αυτο, τωρα δεν εχει και μοιαζει πιο πολυ με διαφημιση παρα με προσφορα. Μονο προσφορες στην παρουσα ενοτητα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις