TasosRous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σύνθεση που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για σερφάρισμα, office και ελαφρύ gaming (csgo, dota, hs κλπ). Το budget μου είναι γύρω στα 400 ευρώ και θα ήθελα να δώσουμε βάση σε επεξεργαστή και αντοχή του συστήματος στον χρόνο (δηλαδή κάρτα γραφικών ίσα ίσα να μπορώ να παίξω σχετικά άνετα τα παραπάνω παιχνίδια και μόνο). Το ξέρω ότι είναι περιορισμένο αλλά ότι βγαίνει τώρα.. Επίσης να πω πως υπάρχει ssd διαθέσιμος οπότε ας κόψουμε τελείως οποιοδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης και στο μέλλον βλέπουμε. Παραθέτω και την κλασσική φόρμα. Ποσό που διαθέτουμε : ~400Χρήση υπολογιστή : internet,office, ελαφρύ gamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΆρταΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα αρκεί να είναι το καλύτερο δυνατόν για το ποσό που διαθέτω Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? To στήνω και μόνος μουΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
adtakhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 AMD RYZEN 3 1200 ASROCK AB350M PRO 4 G. SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000 SAPPHIRE RX 560 4GB DDR5 THERMALTAKE SMART RGB 500 COUGAR SPIKE ή COUGAR MG110
tanasen01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι, σε αυτό το budget δεν παίζει κάτι καλύτερο. Για να έρθεις πιο κοντά στα 400 μπορείς να κόψεις από κάρτα γραφικών και να πας σε gtx1050 και μετά σε μητρική στην απλή ΑΒ350Μ.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δες FPS παράλληλα και την χρήση σε CPU που έχει ο κάθε ένας...ο καημένος ο ryzen ξεσκίζεται με μεγάλη χρήση σε και τους 4 πυρήνες για να βγάλει μόλις τα ίδια FPS με τον μικρό intel που δουλεύει στο ρελαντί και ας έχει μόνο 2 πυρήνες... https://www.youtube.com/watch?v=xYQbZOPvPLw
TasosRous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Μιας και όπως είπα το gaming δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρα σκεφτόμουν μήπως μπορούσε να μπεί μια gt 1030 και λίγο χαμηλότερη σε χρονισμό μνήμη προκειμένου να χωρέσει κανας δυνατότερος ryzen, πχ ο 1400
countass Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για office browsing ειναι υπεραρκετος ο 1200.καλύτερα μια ανωτερη gpu να σου κρατησει περισσότερα χρονια λοιπον.τσαμπα θα παει ο 1400.
adtakhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δες FPS παράλληλα και την χρήση σε CPU που έχει ο κάθε ένας...ο καημένος ο ryzen ξεσκίζεται με μεγάλη χρήση σε και τους 4 πυρήνες για να βγάλει μόλις τα ίδια FPS με τον μικρό intel που δουλεύει στο ρελαντί και ας έχει μόνο 2 πυρήνες... https://www.youtube.com/watch?v=9gVdUbAJGCk https://www.youtube.com/watch?v=xYQbZOPvPLw Αν βλέπω καλά ο R3 βγάζει παραπάνω fps πράγμα που θα φαινόταν ξεκάθαρα σε ένα γράφημα με avg/min . Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το load , πρέπει να δεις και με τι κάνει καταγραφή ο ένας και με τι ο άλλος .... τι τρέχει από πίσω στο ένα σύστημα και τι τρέχει από πίσω στο άλλο.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αν βλέπω καλά ο R3 βγάζει παραπάνω fps πράγμα που θα φαινόταν ξεκάθαρα σε ένα γράφημα με avg/min . Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το load , πρέπει να δεις και με τι κάνει καταγραφή ο ένας και με τι ο άλλος .... τι τρέχει από πίσω στο ένα σύστημα και τι τρέχει από πίσω στο άλλο. Βγάζει λίγο παραπάνω όταν δεν υπάρχει δράση...κλαιν,στα group fight είναι το θέμα. Δείχνει στην αρχή του βίντεο ότι και στα δυο γίνεται καταγραφή μέσου video capture device,από τον ίδιο είναι και τα δύο βίντεο. Χτυπάει 100άρια ο ryzen...στο dota...αν είναι δυνατόν.
TasosRous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από λίγο ψάξιμο και αρκετή σκέψη κατέληξα στα παρακάτω δεδομένου του περιορισμένου budget και των μικρών απαιτήσεων που έχω στο θέμα gaming. Έρχεται just στα λεφτά μου. Asrock AB350M Pro4 AMD Ryzen 3 1200 Crucial 8GB DDR4-2666MHz Gigabyte GeForce GT 1030 2GB Corsair VS Series VS450 80Plus Aerocool V3X Βλέπετε κάτι τρανταχτά λάθος ή κάποια ασυμβατότητα που θα έπρεπε ν αλλάξει? Επίσης παίζει να χρειαστώ έξτρα ανεμιστηράκι για το κουτί?
tanasen01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε ένα λίγο καλύτερο κουτί στα ίδια λεφτά, (να χει τουλάχιστον 1 usb3 port) https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13308379%2C5834773%2C12789166 και ένα πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=12685510%2C412893%2C4306951%2C5677076
TasosRous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία, πάω λοιπον στο Aerocool QS-182 από κουτί και στο Thermaltake Smart RGB 500W από τροφοδοτικό. Είμαι κομπλέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα