ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 (-450 max αυστηρα) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): E mail facebook twiter linked in i banking (καποι παιχνιδι ισως) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Με ενδιαφερουν κυριως οι διαστασεις παρα το μεγεθος οθονης , θελω να δουλευεται ευκολα με το ενα χερ και να ειναι μικροτερο σε μεγεθος απο το το lumia 640xl που εχω τωρα (να εχει ομως τουλαχιστον 5" οθονη) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δαχτυλικο νομιζω επιβαλεται για αυτα τα λευτα , αδιαβροχοποιηση και IR θα θεωρηθουν μπονους 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 9/10 βαρυτητα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;μονο αν το sar βρισκεται σε χαμηλα επιπεδα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;σε περιπτωση που υπαρχει αρκετος χωρος >32gb αδιαφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγαζει 1 μερα χρηση εστω και με το ζορι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αδιαφορο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και μεταχειρισμενο απο καποιο αξιολογο μελος εντος εγγυησης και πολλα μπονους αν ειναι σφραγισμενο Ευχαριστω παρα πολυ , προσπαθησα να ειμαι οσο πιο σαφης .
vchristod84 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 (-450 max αυστηρα) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): E mail facebook twiter linked in i banking (καποι παιχνιδι ισως) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Με ενδιαφερουν κυριως οι διαστασεις παρα το μεγεθος οθονης , θελω να δουλευεται ευκολα με το ενα χερ και να ειναι μικροτερο σε μεγεθος απο το το lumia 640xl που εχω τωρα (να εχει ομως τουλαχιστον 5" οθονη) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δαχτυλικο νομιζω επιβαλεται για αυτα τα λευτα , αδιαβροχοποιηση και IR θα θεωρηθουν μπονους 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 9/10 βαρυτητα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;μονο αν το sar βρισκεται σε χαμηλα επιπεδα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;σε περιπτωση που υπαρχει αρκετος χωρος >32gb αδιαφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγαζει 1 μερα χρηση εστω και με το ζορι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αδιαφορο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και μεταχειρισμενο απο καποιο αξιολογο μελος εντος εγγυησης και πολλα μπονους αν ειναι σφραγισμενο Ευχαριστω παρα πολυ , προσπαθησα να ειμαι οσο πιο σαφης . Ωραίο και το g6 που πρότεινε ο φίλος,εγω θα σου έλεγα να κοιταξεις και για αγγελία το s7 edge. Ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που θες κι απ'οτι βλέπω έχει πέσει ή τιμή τού κάτω από 400€
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το HTC 10 που έχει και OIS μπρος/πίσω στις 5.2"https://www.skroutz.gr/s/8797638/HTC-10-32GB.html 1
mp44christos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το HTC10 ειναι 1.5 χρονών μοντελο. Υπάρχουν καλύτερα μοντελα σε αυτην την τιμη.
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το HTC10 ειναι 1.5 χρονών μοντελο. Υπάρχουν καλύτερα μοντελα σε αυτην την τιμη.Και για πες μου που υστερεί....Σου έχω και άλλη πρόταση HUAWEI P9 PLUS https://www.skroutz.gr/s/8791382/Huawei-P9-Plus-64GB.html
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το Ρ10 απορριπτεται ??Εδώ με έπιασες αδιάβαστο.... Samsung Galaxy S7(5.2") ή Samsung Galaxy S7 Edge(5.5")αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει λόγο κυρτότητας (για το Edge) https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html
SeNNinhA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν και το edge μ αρεσει, το G6 ειναι καλυτερο απο αυτα που αναφερθηκαν
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν και το edge μ αρεσει, το G6 ειναι καλυτερο απο αυτα που αναφερθηκανΚαι το G6 είναι καλό αλλά έχουν ακουστεί διάφορα για την μπροστινή του κάμερα.Πάντως ένα τικ καλύτερο στην μπαταρία και στον επεξεργαστή έχει το G6
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το G6 το θεωρω ακυρο λογο του οτι δεν ειμαι σγρος για τις καμερες αλλα και επισης φοβαμαι οτι ειναι αρκετα μεγαλπυτσικο και θα με ζορισει , αν και η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δει απο κοντα μιλαω μονο βαση ιντσων και dimensions εν συγκριση με το λουμια 640ΧL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα