Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να κολλήσεις ξανά το chip θέλει μεγάλη τέχνη και τύχη να πετύχει. Ή οριακά θα καεί γιατί το έκανες 5 δευτερόλεπτα παραπάνω ή οριακά δεν θα κολλήσει κάποιο pin γιατί το έκανες 5 δευτερόλεπτα λιγότερο ή... θα δουλέψει!...... Έχω δει πολλούς υπολογιστές που παίρνουν "μπρος" τα chip γραφικών, έχω δει τηλεοράσεις που έχουν επισκευαστεί τα chip στις πλακέτες tcon, αλλά σε κινητά, ελάχιστα έχουν ξαναλειτουργήσει. Ζωντανά έχω δει τα γνωστά LG G4 που παθαίνουν bootloop να νεκρανασταίνονται όταν τους κάνεις ζέσταμα με σταθμό αέρα. Τώρα διάβασα είναι και η μνήμη μέσα στο ίδιο chip; Που να αντέξει το σοκ 300-350 Κελσίου;

Αυτα που αναφερεις ειναι πατεντες. Οταν μιλαμε για επισκευη μιλαμε για κανονικη επισκευη οπου ξεκολας και κολλας τα ολοκληρωμενα με ειδικο μηχανημα πανω στην πλακετα με ευθυγραμιση των pins με χρηση ηλεκτρονικης μεγενθυνσης κλπ κλπ. Απολυτα επαγγελματικη εργασια που ουτε το επισημο service συμηθως δεν κανει γιατι δεν συμφερει ο εξοπλισμος και οι εργατοωρες οποτε συνηθως σου αλλαξουν ολη την πλακετα.

Αυτα που αναφερεις παλι γινονται και το εχω κανει σε MacBookPro με προβλημα στις κολλησεις της καρτας γραφικων με την MB. Λυθηκε, βγηκαν ολα, μπηκε στον προθερμασμενο φουρνο στους 180-190 (δεν θυμαμαι για ποσο), βγηκε, κρυωσε, κουμπωθηκε και δουλεψε ξανα. Φυσικα αυτο της εδωσε παραταση απλα ενος χρονου ακομη αλλα ηταν εργασια σε dead laptop που δεν αξιζε να επισκευαστει και με εβγαλε χωρις κοστος αλλο ενα χρονο. Δοκιμαστηκε και 2η φορα αλλα δεν επιασε. Ειχε αγοραστει ουτως η αλλως αντικαταστατης μιας και ηταν αναμενομενη εξελιξη.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω... 2017 και να μην παιρνουμε backup τα σημαντικα αρχεια  και να χάνονται τα πάντα;  

:-)  :-D  :-(  :-)  :-D  :-(

Για όλα φταίει ο αδερφός μου που μου ζήτησε δανεική τη καρτούλα μνήμης για μια μέρα και ξεχάσαμε την ανταλλαγή και έμεινα άδειος...

Δημοσ.

:-)  :-D  :-(  :-)  :-D  :-(

Για όλα φταίει ο αδερφός μου που μου ζήτησε δανεική τη καρτούλα μνήμης για μια μέρα και ξεχάσαμε την ανταλλαγή και έμεινα άδειος...

Δεν απάντησες, το μαγαζί στην Ξάνθη το πήρες τηλέφωνο;

Εμένα μου είπανε γίνεται.

Δημοσ.

Δεν απάντησες, το μαγαζί στην Ξάνθη το πήρες τηλέφωνο;

Εμένα μου είπανε γίνεται.

Καλησπέρα,

Επικοινώνησα σήμερα και μία από τις επόμενες μέρες θα το στείλω με κούριερ. Θα το τσεκάρει και θα μου πει το κόστος επισκευής.

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...