moonsuntrip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τι να πω... περίμενα ότι στο 2017 δεν μπορεί να χαθούν έτσι απλά τα δεδομένα... Εκτός αν είχε πέσει σε καμία φωτιά ή μέσα σε οξύ... Φαντάζομαι θα μπορούν να το κάνουν αλλά επειδή είναι πολύπλοκη και λεπτή η διαδικασία κανείς δεν αναλαμβάνει έτσι απλά... Τι να πω... ΥΓ. Έχω εθελοντικό NOTE2 που θα μπορούσε να υποστεί "μεταμόσχευση" αλλά θα λειτουργήσει; Αν έχετε κι άλλες ιδέες μου λέτε... Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις...
ziaba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς επικοινώνησα και με τους 2 αλλά δεν αναλαμβάνει κανείς κάτι τέτοιο δυστυχώς. Μου λένε ότι αν είναι νεκρή η μητρική δεν μπορεί να σωθεί κάτι. μόνο έξω με προϋπόθεσή πως η δίκη σου δεν θα πάθει ή δεν έχει πάθει ήδη κοκομπλόκο 1
villasg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://repairpro.gr/ δες και σε αυτους Και εξηγησε οτι εχεις ενα λειτουργικο και θες να γινει αντικασταση μνημης απο το ενα στο αλλο . Οτι δεν θες επισκευη Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από villasg
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Θα ρωτήσω και εδώ έναν μάστορα με @@ που έχω Ξάνθη, αν θα μπορεί να το κάνει και πόσα θέλει. Στέλνεις, παραλαμβάνω, και μόλις τελειώσει στο στέλνω πίσω. Εκτός αν είσαι κοντά. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Θα ρωτήσω και εδώ έναν μάστορα με @@ που έχω Ξάνθη, αν θα μπορεί να το κάνει και πόσα θέλει. Στέλνεις, παραλαμβάνω, και μόλις τελειώσει στο στέλνω πίσω. Εκτός αν είσαι κοντά. Τωρα εισαι Ξανθη εεε;;;. Το Αυγουστο μου τον περασες στην Λεσβο.... 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα εισαι Ξανθη εεε;;;. Το Αυγουστο μου τον περασες στην Λεσβο....
moonsuntrip Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://repairpro.gr/ δες και σε αυτους Και εξηγησε οτι εχεις ενα λειτουργικο και θες να γινει αντικασταση μνημης απο το ενα στο αλλο . Οτι δεν θες επισκευη Το έχω πάει εκεί και αναμένω... Πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά παιδιά..! Μακάρι να γίνει κάτι! ΥΓ. Αναμένω και γνώμη από Ξάνθη! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από moonsuntrip 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Θα μάθω απο Δευτέρα-Τρίτη εγώ. Ενημερώνω.
Sheogorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν μίλησα με το μαγαζί και σου στέλνω πμ. Ήμουν αλεξανδρούπολη αυτές τις μέρες, για αυτό άργησα. 1
moonsuntrip Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά... Δυστυχώς με ειδοποίησαν από το μαγαζί ότι δεν μπορούν ούτε να το ανάψουν... Αυτό μου είχαν πει και όλοι οι προηγούμενοι... Περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό... Μου είπαν ότι υπάρχει μια λύση αλλά κοστίζει πολύ με ανθρώπους που ίσως έχουν την τεχνογνωσία... αλλά και πάλι δεν πολυκατάλαβα... Δεν ξέρω τι να πω... 2017 και να σβήνει έτσι μία συσκευή και να χάνονται τα πάντα;
villasg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 ... Δεν ξέρω τι να πω... 2017 και να σβήνει έτσι μία συσκευή και να χάνονται τα πάντα; Δεν ξέρω τι να πω... 2017 και να μην παιρνουμε backup τα σημαντικα αρχεια και να χάνονται τα πάντα; 2
mp44christos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Διαδικτυακή παιδιά... Πρέπει να μαθαίνεται στα σχολεία μαζί με ασφάλεια δεδομένων. Backup redundancy. Είναι 2017 και για αυτό χάνονται έτσι τα δεδομένα και για αυτό υπάρχουν τα back up online και μη. Ειδικά σε μια 4 5 χρόνων συσκευή! Μην καίγεσαι άλλο συμπάθεια δεν θα βρεις... 2
KyrGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά ποτέ μην πιστεύετε αυτά που σας λένε σε οποιοδήποτε service.Δεν θα εκπλαγώ αν έρχεται σε download mode ή απλά δονείται με ένα jig.Οχι ότι αυτό θα λύσει το προβλημα αλλά χρειάζεται ψάξιμο, σύνδεση χωρίς μπαταρία , με νέα μπαταρία και άλλα που δεν μπαίνουν στον κόπο να τα ελέγξουν οι κατ' όνομα επαγγελματίες τεχνικοί.
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά... Δυστυχώς με ειδοποίησαν από το μαγαζί ότι δεν μπορούν ούτε να το ανάψουν... Αυτό μου είχαν πει και όλοι οι προηγούμενοι... Περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό... Μου είπαν ότι υπάρχει μια λύση αλλά κοστίζει πολύ με ανθρώπους που ίσως έχουν την τεχνογνωσία... αλλά και πάλι δεν πολυκατάλαβα... Δεν ξέρω τι να πω... 2017 και να σβήνει έτσι μία συσκευή και να χάνονται τα πάντα; Το μαγαζί στην Ξάνθη λες; Τους πήρες τηλέφωνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα