moonsuntrip Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και ξαφνικά εντελώς το Samsung NOTE 2 που είχα μια μέρα δεν ξανάναψε. Είχε λήξει και για ένα μήνα η εγγύηση. Αυτό για μένα είναι το λιγότερο. Το περισσότερο και αυτό που με κάνει να παρακαλάω για μια λύση είναι το περιεχόμενο του κινητού. Φωτογραφίες και βίντεο τουλάχιστον 6 μηνών και όλα στη μνήμη του κινητού γιατί είχα κάνει την εξυπνάδα να μην έχω καρτούλα μέσα εκείνη τη περίοδο. Ασχέτως από κόστος και οτιδήποτε άλλο... Θεωρείτε ότι μπορεί να υπάρξει μια λύση για να ανακτήσω το περιεχόμενο. Έχει θέμα η μητρική από ότι μου είπαν αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει μια λύση. Σας παρακαλώ βοηθήστε με, με όσες περισσότερες ιδέες έχετε και προτείνετε μου ακόμα και μαγαζιά που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα μπορούσες σε άλλο Note2 να ξεκολλήσεις την nand flash και να βάλεις το δικό σου τσιπάκι μνήμης. Θεωρητικά θα δουλέψει. θεωρητικά πάντα. 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γινεται επισκευη μητρικων αλλα κοστιζει οσο το τηλεφωνο. Εαν ειναι αναγκη θα βρεις πια αρκετους να το κανουν Μηπως ειχες αυτοματο συγχρονισμο δεδομενων με τον google λογαριασμο σου χωρις να το ξερεις? Για μπες και τσεκαρε
KyrGR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ελπίζω να εχεις βεβαιωθεί οτι είναι νεκρό και δεν το βλέπει το adb, το Kies, το Odin κλπ. Βγάλε τη μπαταρία και σύνδεσε το σε φόρτιση να δεις αν αντιδρά.
ziaba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 αν δεν τα τίναξε η μνήμη λογικά θα γίνετε, ένας γνωστής ηλεκτρονικός ίσως μπορέσει να το σηκώσει άλλα που θα τον βρεις
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα μπορούσες σε άλλο Note2 να ξεκολλήσεις την nand flash και να βάλεις το δικό σου τσιπάκι μνήμης. Θεωρητικά θα δουλέψει. θεωρητικά πάντα. Καλη σκεψη Sheo,αλλα σχεδον παντα οταν μιλανε για θεμα μητρικης,αναφερονται σε fail της nand,emmc,soc ή οπως αλλιως θες πες το
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Χαλάει η μνήμη και όχι η CPU που σαφώς ζεσταίνεται περισσότερο;
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στα κινητα,ταμπλετς κτλ., μνημη,cpu,gpu,gps module κτλ., ειναι ενα τσιπ ,ας πουμε, και λεγεται SoC(System on Chip)
moonsuntrip Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ενδιαφέροντα όσα λέτε. Στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος να κάνει αυτή τη λεπτή χειρουργική;
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά υπάρχει αλλά θα κοστίζει όσο μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο σε τιμή.
moonsuntrip Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αμφιβάλλω για το κόστος... εμένα με νοιάζει να σώσω τα αρχεία μου, φωτογραφίες, video, μη γελάσετε είχα και 250 video φτιαγμένα στο dubsmush. Είναι κρίμα επειδή ένα πρωι αποφάσισε να μην ανοίξει να χάθηκαν έτσι όλα. Ευχαριστώ και περιμένω κι άλλες πιθανές λύσεις.
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Backup φίλε μου. Πάντα να κάνεις backup τα αρχεία σου. Θα είχες σωθεί τώρα
villasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Aυτοι αλλα βαρανε https://www.arvato.com/uk/about/on-location-worldwide/europe/greece.html http://easyservice.gr/ Αλλιως σε καποιο Service tv/laptop που κανει reflow/reballing κλπ
moonsuntrip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Aυτοι αλλα βαρανε https://www.arvato.com/uk/about/on-location-worldwide/europe/greece.html http://easyservice.gr/ Αλλιως σε καποιο Service tv/laptop που κανει reflow/reballing κλπ Δυστυχώς επικοινώνησα και με τους 2 αλλά δεν αναλαμβάνει κανείς κάτι τέτοιο δυστυχώς. Μου λένε ότι αν είναι νεκρή η μητρική δεν μπορεί να σωθεί κάτι.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειναι νεκρη η μητρικη σωστα σου λενε. Η λυση ειναι να βρεις αλλη μητρικη η αλλο τηλεφωνο και να τους τα πας και τα δυο να σου ξεκουμπωσουν την μνημη απο το ενα να στην βαλουν στο αλλο. Κι αυτο με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω αν στην μνημη εχει και πραγματα για το λειτουργικο και θελει restore οποτε παπαλα τα δεδομενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα