Προς το περιεχόμενο

Flickering σε side monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ να λύσω ένα θέμα με μια οθόνη που πήρα για side monitor ... Παρουσιάζει άσπρες οριζόντιες γραμμές λες και είναι out of sync .

Εδώ ένα βίντεο που το έχει πάθει άλλος .

https://youtu.be/VFN5gy2BY_w

Το κάνει πάντα όταν είμαι σε παιχνίδι στο main monitor και απειροελάχιστα όταν ειμαι στο YouTube fullscreen πάλι στο main monitor

Έχω αλλάξει 2 καλώδια ρεύματος , 3 vga , 3 adapter ( 2 dvi σε vga και 1 active adaptor HDMI σε vga )

Να συμπληρώσω ότι ειδικά σε παιχνίδι οι γραμμές είναι αντίστοιχες με την κίνηση του χαρακτήρα στο main monitor ( κοιτάω πάνω > γραμμές προς τα πάνω , κοιτάω κάτω > γραμμές προς τα κάτω )

Επίσης για κάποιο λόγο στο pc μου ακόμα και μόνο του δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά ...

ΑΛΛΑ στο pc της κοπέλας μου όλα κομπλε

Μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι αν συνδέσω το ρεύμα της οθόνης σε πρίζα άλλου δωματίου το πρόβλημα σταματάει .. αλλά δεν μπορώ να είμαι με 15 μέτρα καλώδιο μέσα στο σπίτι ...

Επίσης φαίνεται να παρουσιάζεται μόνο όταν το μόνιτορ έχει μόνο vga είσοδο ( δοκίμασα 3 μόνιτορ με το ίδιο αποτέλεσμα) , με dvi και HDMI ( άλλο μόνιτορ ) δουλεύει άψογα

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω , έχω ακολουθήσει ήδη όλες τις συμβουλές που βρήκα στο Google και δεν φαίνεται να λύνεται το θέμα ..

Έχετε καμμία ιδέα άλλη ? Να μην μπαίνω ούτε εγώ , ούτε το παιδί που την πήρα σε διαδικασία αλλαγής ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...