darkman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά δεν θα μπορώ να παίξω 4K ταινίες με δισκάκι Η εμπειρία που προσφέρει αυτό το PC των 700 ευρώ, είναι πολύ καλύτερη σε native 4K από το σαπάκι της M$. Σωστό native 4K στο PC με max settings έχεις μόνο με 1080Ti η οποία έχει 900 ευρώ μόνη της, έτσι για να προσγειωθείτε μερικοί που μου θέλετε και native 4K στο RoTR με 60άρια στο κόστος των 500 ευρώ, λολ. Anyway, το πρόβλημα του Xbox είναι τα ανύπαρκτα exclusives και όχι η ανάλυση και το frame-rate, το One X αποτελεί την δυνατότερη κονσόλα της αγοράς αυτή τη στιγμή αλλά παιχνίδια γιοκ. Σε αυτο ειμαι μαζι σου, σιγουρα μια κονσολα δεν μπορει να αποδώσει οπως ενα καλο pc ,απλα λεμε τωρα πως μπορεις να εισαι καπου εκει κοντα ( σιγουρα με υποχωρήσεις ) χωρις να τα σκασεις γερα αν εχει λεφτα κανεις pc τουμπανο και οχι 4Κ αλλα 40Γ σου παιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες, απλά δεν γίνεται να διαβάζουμε και ανακρίβειες τύπου ''4K native με high settings σε πολλά παιχνίδια και 60FPS''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες, απλά δεν γίνεται να διαβάζουμε και ανακρίβειες τύπου ''4K native με high settings σε πολλά παιχνίδια και 60FPS''. Οποιος γνωριζει τα βασικα καταλαβαίνει οτι αυτο δεν γινετε τουλάχιστον με τα υπάρχον δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλά ονειρέψου high settings, πέρα από τα textures τα υπόλοιπα είναι στο medium και πολλές φορές δεν έχεις καν 16xAF ή native 4K. Όσο για τα 60FPS του RoTR, γελάει ο κόσμος Από αυτά που έγραψες μόνο το Forza έχει 60 νομίζω. Μέχρι και στα 21FPS έπεσε.. https://www.skroutz.gr/s/12625003/Gainward-GeForce-GTX-1060-6GB-3804.html https://www.skroutz.gr/s/11139198/AMD-Ryzen-3-1200-Box.html https://www.skroutz.gr/s/11553745/Asrock-AB350M-HDV.html https://www.skroutz.gr/s/8713412/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4DFS824A.html https://www.skroutz.gr/s/5604187/Corsair-VS-Series-VS450-80Plus.html https://www.skroutz.gr/s/7876499/Microsoft-Xbox-One-Wireless-Controller-for-Windows.html https://www.skroutz.gr/s/12232137/Cougar-MX330-X.html https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html ~680 ευρώ(Αν δεν είχαν ανέβει τόσο πολύ οι τιμές στις RAM/GPUs λόγω mining θα έβγαινε αρκετά πιο φτηνά) και έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία με σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Xbox και με επιλογή να πειράξεις τα settings και να φέρεις τα παιχνίδια στα μέτρα σου. Συν ότι τα παιχνίδια τα βρίσκεις πιο φτηνά από κλειδάδικα κλπ, οπότε θα έρθει από 'κει η διαφορά τιμής και με το παραπάνω. Κοίτα, ακόμα και με τα πιο φτηνά του σκρουτζ και χωρίς λειτουργικό, ποντίκι, πληκτρολόγιο είσαι ήδη αρκετά παραπάνω! (περίπου 250€) συν τον παραπάνω όγκο που ίσως μετράει για κάποιους συν άλλα πράγματα που μπορεί να μετράνε όπως αυτό με την εγγύηση που αναφέρθηκε ή ότι κάποιος μπορεί να το πάρει από ένα μεγάλο κατάστημα με άτοκες δόσεις κλπ. Λύσεις υπάρχουν για όλους, δεν μπορεί σώνει και καλά να βγάζουμε ότι το one x είναι για όλους άχρηστο και καλύτερα όλοι αυτοί να πάρουν pc. Εγώ πχ θα προτιμούσα να πάρω one x κι ένα φτηνό laptop παρά το desktop που έβαλες. Γενικά, για μένα είναι σχεδόν κατόρθωμα αυτό που έκανε η ms και το πακέτο που δίνει στα λεφτά που το δίνει. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από zio10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μιλάμε για 2 διαφορετικοί κόσμοι στο τρόπο που βιντεογκαιμιζεσαι Δεν ξέρει ο κάθε χρήστης τι είναι vfm, τι κομμάτια χρειάζεται, ούτε να διαλέγει κομμάτια από 20 μαγαζιά, ούτε να συναρμολογεί, ούτε να σετάρει ένα τέτοιο μηχάνημα, και χίλια 2 άλλο που μπορούν να προκύψουν. Εγώ φτιάχνω το δικό μου pc εδώ και 23 χρόνια σχεδόν, και έχω δουλεψει και συναρμολόγηση (10-15 pc συναρμολόγηση την ημέρα). Έγω συναρμολογήσει και έχω σετάρει pc, να φανε και τα εγγόνια μου... Ίδιο είναι λοιπόν να πάρει μία κονσολα, να την βάλει στο ρεύμα και στην τηλεόραση, άντε να βάλει και το email account του και κωδικό wifi, και να είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα χωρίς σκοτούρες; Με την κονσόλα λοιπόν, αγοράζεις ένα μηχάνημα που δεν θέλει δικό του χώρο, δεν θέλει δικιά του οθόνη, δεν θέλει support, δεν θέλει γνώσεις, δεν θέλει προσπάθεια, είναι φθηνό, και με μία συνδρομή των 45 ευρώ τον χρόνο έχεις και πολλά παιχνίδια και πολλές εκτπώσεις. Ναι συμφωνώ ότι με τον pc μπορείς να κάνεις περισσότερα. Αλλά τίποτα δεν μπορει να αντικαταστήσεις την αίσθηση να την ξαπλάρω το βραδάκι στον καναπέ, στην τηλεορασάρα, να πατήσω ένα κουμπί και να είμαι έτοιμος να παίξω. Και ξέρω ότι progress κάνω θα με ακολουθεί για πάντα ότι και να γίνει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια... Από την άλλη αν θέλω να παίξω κανά diablo/starcraft ή κανένα fps σίγουρα θα προτιμήσω τον pc και την λίγο πιο άβολη καρέκλα του γραφείου μου... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά μιλάμε για 2 διαφορετικοί κόσμοι στο τρόπο που βιντεογκαιμιζεσαι Δεν ξέρει ο κάθε χρήστης τι είναι vfm, τι κομμάτια χρειάζεται, ούτε να διαλέγει κομμάτια από 20 μαγαζιά, ούτε να συναρμολογεί, ούτε να σετάρει ένα τέτοιο μηχάνημα, και χίλια 2 άλλο που μπορούν να προκύψουν. Εγώ φτιάχνω το δικό μου pc εδώ και 23 χρόνια σχεδόν, και έχω δουλεψει και συναρμολόγηση (10-15 pc συναρμολόγηση την ημέρα). Έγω συναρμολογήσει και έχω σετάρει pc, να φανε και τα εγγόνια μου... Ίδιο είναι λοιπόν να πάρει μία κονσολα, να την βάλει στο ρεύμα και στην τηλεόραση, άντε να βάλει και το email account του και κωδικό wifi, και να είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα χωρίς σκοτούρες; Με την κονσόλα λοιπόν, αγοράζεις ένα μηχάνημα που δεν θέλει δικό του χώρο, δεν θέλει δικιά του οθόνη, δεν θέλει support, δεν θέλει γνώσεις, δεν θέλει προσπάθεια, είναι φθηνό, και με μία συνδρομή των 45 ευρώ τον χρόνο έχεις και πολλά παιχνίδια και πολλές εκτπώσεις. Ναι συμφωνώ ότι με τον pc μπορείς να κάνεις περισσότερα. Αλλά τίποτα δεν μπορει να αντικαταστήσεις την αίσθηση να την ξαπλάρω το βραδάκι στον καναπέ, στην τηλεορασάρα, να πατήσω ένα κουμπί και να είμαι έτοιμος να παίξω. Και ξέρω ότι progress κάνω θα με ακολουθεί για πάντα ότι και να γίνει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια... Από την άλλη αν θέλω να παίξω κανά diablo/starcraft ή κανένα fps σίγουρα θα προτιμήσω τον pc και την λίγο πιο άβολη καρέκλα του γραφείου μου... Ετσι μια απο τα ιδια ,τονους απο pc πριν λιγες μερες εφτιαξα το pc του μικρου μου γιατι ηθελε να παιζει παιχνιδια στο pc μια αναβαθμηση του εκανα ,motherboard ram gpu cpu 450 euro :cry: οταν τελείωσα του κατεβασα και το cod ww2 ναι παιξει μου λεει μπαμπα θα παιξεις .... λεω οχι εγω θα παω στον καναπε μου και στο ps4 για battlefield 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το plug and play στον καναπέ γίνεται και με PC μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το plug and play στον καναπέ γίνεται και με PC μια χαρά. Βέβαια με πληκτρολόγια και ποντίκια μέσα στο σαλόνι Αν είναι να βάλεις τον pc στον σαλόνι, χάνεις όλη την υπόλοιπη ουσία του pc μετά... Και μην ξεχνάς τα υπόλοιπα που είπα για τις κονσόλες, δεν είναι μονο το plugnplay του καναπέ, αλλά το γενικότερο plugnplay... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γι' αυτό στη σύνθεση έβαλα Xbox One controller και όχι keyboard/mouse.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γι' αυτό στη σύνθεση έβαλα Xbox One controller και όχι keyboard/mouse.. Και πως ακριβώς θα χειριστείς τον pc για να βάλεις το βιντεο-game; Θα του βάλεις να bootarei steam σε full screen; Αν είναι να τον πετσοκόψεις για να τον χειρίζεσαι με χειριστήριο και να κάνεις όλα αυτά που ένα απλός χρήστης δεν είναι σε θέση να κάνει, γιατί να μην πας κατευθείαν σε κονσόλα; Επίσης δεν είναι όλα σε steam, έχεις και άλλα, όπως battle.net κτλ. Και παιχνίδια που σε κονσόλες έχουν υποστήριξη για χειριστήριο, σε pc μπορεί να μην έχουν καθόλου (diablo) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έλα που θα παίξεις Diablo στην κονσόλα..Μην το ξεφτιλίζουμε..Αυτά είναι PC only παιχνίδια. Κατά τα άλλα υπάρχουν τρόποι για όλα, ένα στήσιμο στην αρχή χρειάζεται και μετά το απολαμβάνεις άνετα στο σαλόνι σου. Η κονσόλα απλά δεν θέλει το στήσιμο του λειτουργικού. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Από το 2006 το PC gaming γίνεται στο σαλόνι μου, οπότε μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι και doable είναι, και απολαυστικό είναι, και plug nplay είναι. Και κρυμμένος είναι ο πύργος, και το PS4 από πάνω του για να έχει παρέα, όλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά, είναι doable και απολαυστικό, δεν μπορεί να το κάνει ούτε doable ούτε απολαυστικό όμως ένας απλός χρήστης. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό στη σύνθεση έβαλα Xbox One controller και όχι keyboard/mouse.. Keyboard/mouse θα χρειαστείς οπωσδήποτε σε ένα desktop PC σύστημα για να έχεις πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες. Πράγμα το οποίο θα είναι πολύ άγαρμπο μέσα σε ένα σαλόνι. Κι εγώ προτιμώ το PC επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι αλλά μην λέμε ό,τι να ναι. Το One X είναι αρκετά καλό vfm για κάποιον που θέλει την ευκολία του απολαμβάνοντας 4K+HDR και δεν τον νοιάζει το frame rate. Όσο αναφορά για τα medium σε high settings στα σημερινά games, οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν είναι ούτε αστείο. Λίγο μεγαλύτερο draw distance, filtering και καμιά επιπλέον σκιά. Τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν κάποτε που καταλάβαινες αμέσως τη διαφορά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του PC για μένα προσωπικά είναι τα 60fps. Δεν θα κάτσουν όμως όλοι να κάνουν συνθέσεις και να έχουν ποντίκι/πληκτρολόγιο στο σαλόνι μόνο και μόνο γι αυτό. Και όσο αναφορά τα ακριβά games στις κονσόλες, υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα για να βολευτεί κάποιος. Τέλος, ως προς το ότι ένα PC "κάνει περισσότερα" που αναφέρθηκε από άλλο μέλος, συμφωνώ αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει κάποιος να συνυπολογήσει και το κόστος ενός monitor. Δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά γραφείου από τον καναπέ αγκαλιά με το πληκτρολόγιο έχοντας μπροστά σου 50+ ίντσες TV. Οπότε αυτό το επιχείρημα πάει περίπατο. Έλα που θα παίξεις Diablo στην κονσόλα..Μην το ξεφτιλίζουμε..Αυτά είναι PC only παιχνίδια. Αυτό από μόνο του αντικρούει το επιχείρημα σου ως προς την σύνθεση χωρίς keyboard/mouse. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από D.Luffy 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τα έχετε μπερδέψει ολα, αυτη την στιγμη για παιχνίδια μονο το xbox-x δεν το φτανει κανενα pc ουτε με 700ευρω,τα παιχνίδια στις κονσολες ειναι ρυθμισμένα τελος. Το καλύτερο αφου το παίζετε ολοι έξυπνοι ειναι ps4 για σαλόνι και λαπτοπ για τα γνωστά pc games, ουτε case σαπια και γραφια ουτε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα