logistoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιλογες της microsoft ηταν αυτες, δεν κρατησε κανενα exclusive τα εστειλε ολα στο pc και τι καταφερε? Οποιος εχει gaming pc να αδιαφορει εντελως..Δεν είναι τόσο πρόβλημα ότι τα πήγε στο pc ,βασικά καλά έκανε και τα πήγε στο pc γιατί βρήκε και νέους πελάτες που διαφορετικά ίσως δεν είχε, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι αρκετά Ας είχε αρκετά ώστε να έπαιρνε κόσμο απο το PS4 και άσε τα pc Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 @Retromaniac με επεισαν να βαλω στο ομορφο σαλονι μου τον super-duper πυργο που εχω διπλα στο ενα ηχειο του Home cinema που φανταζομαι θα ταιριαζει τελεια, οταν θελουν να παιξουν τα παιδια θα τους λεω να περιμενουν να τσεκαρω αν εχει καινουργιους driver η καρτα γραφικων και αν παιξουν Fifa να εχουν τους cheaters και να χανουν τα παιχνιδια.Αυτο θα πει Gameplay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 @Retromaniac με επεισαν να βαλω στο ομορφο σαλονι μου τον super-duper πυργο που εχω διπλα στο ενα ηχειο του Home cinema που φανταζομαι θα ταιριαζει τελεια, οταν θελουν να παιξουν τα παιδια θα τους λεω να περιμενουν να τσεκαρω αν εχει καινουργιους driver η καρτα γραφικων και αν παιξουν Fifa να εχουν τους cheaters και να χανουν τα παιχνιδια.Αυτο θα πει Gameplay. Εδώ έπεισαν εμένα, βάζω αγγελία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) @Retromaniac με επεισαν να βαλω στο ομορφο σαλονι μου τον super-duper πυργο που εχω διπλα στο ενα ηχειο του Home cinema που φανταζομαι θα ταιριαζει τελεια, οταν θελουν να παιξουν τα παιδια θα τους λεω να περιμενουν να τσεκαρω αν εχει καινουργιους driver η καρτα γραφικων και αν παιξουν Fifa να εχουν τους cheaters και να χανουν τα παιχνιδια.Αυτο θα πει Gameplay.Και να ήθελες η πιθανότητα παντόφλας υποθέτω είναι τουλάχιστον 0.99 Επίσης θα έχει πλάκα να θέλει το παιδί να παίξει ένα παιχνίδι και να πρέπει να του εξηγήσεις με ποια έκδοση είναι συμβατό και ποια όχι Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από logistoulis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Και να ήθελες η πιθανότητα παντόφλας υποθέτω είναι τουλάχιστον 0.99 Επίσης θα έχει πλάκα να θέλει το παιδί να παίξει ένα παιχνίδι και να πρέπει να του εξηγήσεις με ποια έκδοση είναι συμβατό και ποια όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και να ήθελες η πιθανότητα παντόφλας υποθέτω είναι τουλάχιστον 0.99 Αυτό, τίποτε άλλο! Τσάμπα 19 σελίδες, φίλε, πραγματικά! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλα αυτα τα επιχειρηματα το 2017?? Ενταξει ρε παιδια ελεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η παντόφλα θα είναι πάντα σταθερή αξία εκτός αν γίνουμε όλοι LGBT+ και πάψουν να μας απασχολούν τα συνηθισμένα πράγματα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η παντόφλα θα είναι πάντα σταθερή αξία εκτός αν γίνουμε όλοι LGBT+ και πάψουν να μας απασχολούν τα συνηθισμένα πράγματα Χτυπα ενα steam link που δεν φαινεται καν η κανα πανέμορφο htpc και πουλα το για design που θα δωσει αλλη πνοη στο σαλονι κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ας μιλήσει και ο παλιος, σημερα ακουσαμε ακομη οτι το linux εχει μερίδιο στην αγορά... Ανύπαρκτο ειναι. Στο καναπέ σαλόνι δεν κανει το pc... Ειναι ασχημα δεν ταιριάζουν και καίνε αρκετό ρευμα... Για το σαλόνι μια ειναι κονσολα ps4 pro παιζει τα παντα και ας εχει ενα 2 δεντρα λιγοτερα απο το x που βγηκε μετα απο ενάμιση χρόνο χωρίς win10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ας μιλήσει και ο παλιος, σημερα ακουσαμε ακομη οτι το linux εχει μερίδιο στην αγορά... Ανύπαρκτο ειναι. Στο καναπέ σαλόνι δεν κανει το pc... Ειναι ασχημα δεν ταιριάζουν και καίνε αρκετό ρευμα... Για το σαλόνι μια ειναι κονσολα ps4 pro παιζει τα παντα και ας εχει ενα 2 δεντρα λιγοτερα απο το x που βγηκε μετα απο ενάμιση χρόνο χωρίς win10... Παλιέ, το xbox one x βγήκε 362 μέρες μετά, δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο δηλαδή, όχι ενάμιση που έγραψες. Επίσης έχει win10, δηλαδή τον κερνελ και το core api, και για αυτό είναι συμβατό με τις εφαρμογές/παιχνίδια του Windows Store. Και αν το 50% διαφορά στην ανάλυση σχεδόν σε κάθε enchanced game (καθώς και τα 4Κ textures) είναι 1-2 δέντρα, έχω το τηλ από ένα καλό οφθαλμίατρο που πηγαίναμε την γιαγιά μου Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς φιλε ενα δυο δεντρα ειναι και σε μερικα ελάχιστη διαφορα εως μηδενική Win κανονικα να χρησιμοποιείς δεν εχει παιχνιδια δεν εχει ,το προ εχει japanila για τους φαν του ειδους,παραπανω ραλακια , και τα περισσότερα παιχνίδια γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία, αφού διάβασα όλα τα posts με πείσατε! Αποσύρεται το PS3 που μου έκανε παρέα για αρκετά χρόνια και έρχεται το XBox One X. Games παίζω ελάχιστα, οπότε πιο πολύ νομίζω πως θα "χαρώ" το UHD BR player! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 εγω δε θα το πεταγα ακομα βαζω GT6 στο ofw και ειναι θησαυρος με cfw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία, αφού διάβασα όλα τα posts με πείσατε! Αποσύρεται το PS3 που μου έκανε παρέα για αρκετά χρόνια και έρχεται το XBox One X. Games παίζω ελάχιστα, οπότε πιο πολύ νομίζω πως θα "χαρώ" το UHD BR player! Αν είναι να το πάρεις κυρίως για το UHD, γιατί όχι ένα Xbox One S? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα