Προς το περιεχόμενο

Xbox One X Review

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλά αυτό είναι χάος για τον καταναλωτή, δε θα καταλαβαίνει τι του γίνεται αντιθέτως θα γίνει pc-ας και θα αισθάνεται την ανάγκη κάθε 2 χρόνια να αναβαθμίζει καλού κακού..

δεν μπορείς να δίνεις στον καταναλωτή κάτι που δεν καταλαβαίνει τι είναι 

πάρε παράδειγμα τα windows rt..  :wacko:

η ύπαρξη γενεών είναι απαραίτητη ώστε να διατήρησει η κονσόλα την απλότητά της, αλλιώς ειλικρινά στήσε gaming pc να αλλάζεις κάθε 3 χρόνια κάρτα και κάθε 6 πλατφόρμα να είσαι βέβαιος και μπορεί όντως να σου βγει και πιο φθηνά 

Το xbox one x, βγήκε 4 χρόνια μετά το one. Όχι 3. Επίσης όλοι όσοι πήραμε το one, γουστάρουμε το X, και το ότι μπορείς και παίζεις ΟΛΑ τα games του One, χωρίς emulation με extra καλούδια, και έχουμε ένα ώριμο λειτουργικό με πολλά features που δεν το κάνουμε test από την αρχή.

Και είναι πολύ απλό για τους καταναλωτες. Απλά κάνουνε upgrade κάθε 4 ή 6 (ενδιάμεσα) ή 8 χρόνια. Για 7-8 χρόνια είσαι εγγυημένος ότι θα παίζεις games, αλλά όχι με τα καλύτερα settings. Αν θες τα καλύτερα αλλάζεις κάθε 4 χρόνια. Καλύτερα δεν είναι αυτό; Πριν ο pc αποκτούσε τεράστια απόσταση μέχρι να αλλάξει γενιά. Με πιο ενδιάμεσες γενιές μένεις πιο κοντά. Όποιος θέλει ακολουθεί αλλιώς πάει κάθε 2 κονσόλες.

Αν νομίζεις ότι το ps5 θα σταματήσει να παίζει παιχνίδια του ps4, ή ότι τα παιχνίδια του 5 δεν θα παίζουν στο ps4 pro, είσαι γελασμένος.

Ξεχάστε τα αυτά..

Επεξ/σία από Retromaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Who cares για το xbox x, ξυλο τρωει απο το ps4 στα exclusives, ξυλο τρωει απο το pc στα specs, πραγματικα δεν βλεπω κανενα λογο αγορας.

Ναι, καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι εριστικό. Είναι σαν να λές χαζούς αυτούς που πήραν xbox. Επειδή εσύ δεν βλέπεις λόγο αγοράς, και καλά κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουν και οι άλλοι. Πάρε αυτό που θες εσύ.

ΥΓ. Στα 500 ευρώ, είπαμε δεν τρώει ξύλο. Για να ακριβολογούμε...

Επεξ/σία από Retromaniac

Αν νομίζεις ότι το ps5 θα σταματήσει να παίζει παιχνίδια του ps4, ή ότι τα παιχνίδια του 5 δεν θα παίζουν στο ps4 pro, είσαι γελασμένος.

Ξεχάστε τα αυτά..

το πρώτα ανέφερα ήδη ότι δεν παίζει να γίνει, δεν υπάρχει λόγος πλέον.. το δεύτερο θα δούμε.. 

δεν το αποκλείω αυτό που λες, δεν το θεωρώ όμως καθόλου δεδομένο 

Ναι, καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι εριστικό. Είναι σαν να λές χαζούς αυτούς που πήραν xbox. Επειδή εσύ δεν βλέπεις λόγο αγοράς, και καλά κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουν και οι άλλοι. Πάρε αυτό που θες εσύ.

ΥΓ. Στα 500 ευρώ, είπαμε δεν τρώει ξύλο. Για να ακριβολογούμε...

Στα 500ε οχι οι κονσολες ειναι παντα vfm, αλλα πραγματικα ειναι σε μια κατασταση το xbox στην οποια ειτε θελεις και ps4/switch για τα exclusives που δεν εχει και απο την αλλη συναγωνιζεται και το pc στα multiplatform. Επιλογες της microsoft ηταν αυτες, δεν κρατησε κανενα exclusive τα εστειλε ολα στο pc και τι καταφερε? Οποιος εχει gaming pc να αδιαφορει εντελως..

Στα 500ε οχι οι κονσολες ειναι παντα vfm, αλλα πραγματικα ειναι σε μια κατασταση το xbox στην οποια ειτε θελεις και ps4/switch για τα exclusives που δεν εχει και απο την αλλη συναγωνιζεται και το pc στα multiplatform. Επιλογες της microsoft ηταν αυτες, δεν κρατησε κανενα exclusive τα εστειλε ολα στο pc και τι καταφερε? Οποιος εχει gaming pc να αδιαφορει εντελως..

Βαριέμαι την ανακύκλωση της συζήτησης γιατί κάποιος μπήκε τώρα. Κάνε τον κόπο να διάβασεις προηγούμενες σελίδες. Εκεί λέμε για ποιους λόγους να προτιμήσεις τον xbox και όχι το pc, ακόμη και χωρίς exclusives...

Ναι γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξάπλωση του Store/Win10.

Περιμένω ακόμη να παραθέσεις το μήνυμα που έγραψε πριν από σένα για ROTR 4κ/60...Προφανώς έχεις αρκετό καιρό για χάσιμο αν κρίνω από την υπόλοιπη συμμετοχή σου. Κάνε ένα κόπο μερικών δευτερολέπτων...

Για σένα δεν έχω ούτε 1 δευτερόλεπτο γιατί δεν έχει νόημα, Μ$ fanboy είσαι. Αν δεν κάνω λάθος με τον ίδιο φανατισμό υποστήριζες και τα κινητά με Windows και σε κράζαν ή θυμάμαι λάθος ; Τα διαβάζεις και απ' τον ADHD τώρα πως έχουν τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σένα δεν έχω ούτε 1 δευτερόλεπτο γιατί δεν έχει νόημα, Μ$ fanboy είσαι. Αν δεν κάνω λάθος με τον ίδιο φανατισμό υποστήριζες και τα κινητά με Windows και σε κράζαν ή θυμάμαι λάθος ; Τα διαβάζεις και απ' τον ADHD τώρα πως έχουν τα πράγματα.

Δεν έχεις πει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα, λες ψέματα, είσαι εριστικός, προσβλητικός και όλοι μπορούν να δουν ότι το μήνυμα αυτό που επικαλέστηκες δεν υπάρχει.

Για να μην πούμε για την φανμποίστικη μελοντολογία σου. Κανένα άλλο παιχνίδι σε 4κ/60 και ήδη υπάρχουν τόσα ΑΑΑ.

Οπότε κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου. Τουλάχιστον εγώ έχω και μία ιδέα παραπάνω και χρησιμοποιώ και πιο σοβαρά επιχειρήματα και πηγές. Αν αυτό με κάνει fanboy επειδή αντιμετωπίζω με σοβαρά επιχειρήματα και γνώσεις, κάποιον που απλά λέει αερολογίες χωρίς να επιχειρηματολογεί, τότε αυτό τι σε κάνει εσένα;

Επίσης το ότι μου έχεις απαντήσεις τόσες φορές και όχι όμως για το συγκεκριμένο, πάλι σε κάνει ψεύτη όταν λες ούτε ένα 1 sec για μένα...

Με τις υγείες σου...

Επεξ/σία από Retromaniac

Κάνε κάνα edit ακόμα. Χαχαχα, είπαμε εγώ ψεύτης και PS4 fanboy επειδή βγάζω στον τάκο τις αδυναμίες της κονσόλας σου !

Κάνε κάνα edit ακόμα. Χαχαχα, είπαμε εγώ ψεύτης και PS4 fanboy επειδή βγάζω στον τάκο τις αδυναμίες της κονσόλας σου !

Δεν απαντάς όμως στα επιχείρηματα που σε βγάζουν ψεύτη, απλά λες ότι δεν είσαι.

Δείξε μας το μήνυμα που επικαλέστηκες... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Βαριέμαι την ανακύκλωση της συζήτησης γιατί κάποιος μπήκε τώρα. Κάνε τον κόπο να διάβασεις προηγούμενες σελίδες. Εκεί λέμε για ποιους λόγους να προτιμήσεις τον xbox και όχι το pc, ακόμη και χωρίς exclusives...

Δεν υπαρχει κανενας λογος να προτιμησεις xbox απο pc lol, ακομα και την διαφορα στο hw θα τη βγαλεις απο τα φτηνοτερα παιχνιδια, να διαβασω 18 σελιδες πριν πω τη γνωμη μου σοβαρα τωρα? :P Αν βαριέσαι μη μου απαντας no problem.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει κανενας λογος να προτιμησεις xbox απο pc lol, ακομα και την διαφορα στο hw θα τη βγαλεις απο τα φτηνοτερα παιχνιδια, να διαβασω 18 σελιδες πριν πω τη γνωμη μου σοβαρα τωρα? :P Αν βαριέσαι μη μου απαντας no problem.

Και εγώ τι να κάνω πια :P Βαρέθηκα να γραφώ. Και δεν είχα γράψει μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Σορρυ ειλικρινά, αλλά εγκαταλείπω το θέμα σιγά σιγά γιατί δεν έμεινε κατί, μόνο ανακύκλωση και ο psycho :D

Επεξ/σία από Retromaniac

To κανατε μπουρλοτο το νημα ορισμενοι αλεξιπτωτιστες. Παει το σπαμαρισμα γονα. Ολες οι πλατφορμες εχουν κατι να προσφερουν προφανως, υπαρχουμε και ορισμενοι που δεν μπορουμε ή δεν θελουμε να στησουμε πρησμενα pc. Ημαρτον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...