Retromaniac Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά και όλα αυτά πόσο % καλύτερα εκτιμάς ότι θα κάνουν τα πράγματα σε σχέση με ένα ικανό build με μια 580; Θα έχει διπλάσιες επιδόσεις ξερωγω; Ρωτάω όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για να καταλάβω αν μια πολαρις με οοοολα αυτά μπορεί να γίνει 1070 ή 1080 ή vega.. Έχει optimizations από vega, από τι έχω διαβάσει. https://gamingbolt.com/behind-the-xbox-one-xs-architecture-part-i-what-makes-the-gpu-special Κάποιες εταιρείες που παράγουν games, έχουν πει ότι συγκρίνεται (με δικά τους εσωτερικά benchmarks) με ένα δυνατό pc με 1070, λόγω των hardware customizations που έκανε η microsoft και της ταχύτητατης επικοινωνίας με την cpu. Πέρα δηλαδή από τα ROPS/TMUS/SHADERS κτλ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Από το PS4 είναι πολύ πιο ισχυρό το Χ πάντως, την ζημία την κάνει ο jaguar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 δεν καταλαβαινω με τιποτα τον πονο καποιων, μπαινεις σε thread του xbox για να κραξεις και να πεις οτι το pc ειναι καλυτερο XD χαιρω πολυ, παμε παρακατω ομως, ναι ? καποιοι ας καταλαβουν οτι εχουμε υπολογιστες με διαφορετικο λειτουργικο απο τα windows, εχουμε υπολογιστες για δουλεια και οχι για games, και θελουμε μια γαμηστερη κονσολα, που το x ειναι, απο εκει κ περα, γτ τοσο κολλημα με benchmarks και λοιπες αηδιες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Pc και με rx480/580 να βαλεις κατω απο 750-1000 δεν φτιάχνεις και λιγα λέω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ αργη η κυκλοφορια του μιας και σε 2 χρονια κατα πασα πιθανοτητα θα παμε σε επομενη γενια. Αν καποιος εχει δυνατο PC μην μπει καν στον κοπο μιας και η παντελης απουσια exclusive τιτλων καθιστα την αγορα του τουλαχιστον ανοητη. Αν δεν βγουν επειγοντως τιτλοι αποκλειστικα για την κονσολα, που οπως ολα δειχνουν δεν θα βγουν θα εχει την ιδια τυχη με το normal Xbox. Καλυτερα με λιγοτερα χρηματα να πατε σε SONY η σε ΝΙΝΤΕΝDO αναλογως τα γουστα σας.διακρινω μια απαγοητευση στους κατοχους των ps4 k ps pro ... μιλανε ηδη για την επομενη γενια που για την ms εχει ερθει ηδη ξερω γω και για τους exclusive τιτλους οπου τα παιχνιδια που αναφςρουν κυκλοφορουν και για xbox η αμεσα η μετα απο καποιο καιρο. αν εξαιρεσεις ορισμενα.κι η microsoft εχει ομως exclusives. να θυμισω ποσο καιρο περιμεναν οι κατοχοι ps να παιξουν rise of the tomb rider ?αλλαξε η χρονια!!! επισης ολα τα παιχνιδια στο x παιζουν και σε 4κ και στο ps4 στα 900p πολλα απο αυτα.και με χειροτερα γραφικα.λογικος ο καημος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ο μόνος καημός σας θα έπρεπε να 'ναι τα παιχνίδια, όχι το 4Κ ή τα 60FPS. Σας έχουν καταντήσει PC-άδες και 'σας και ασχολείστε συνέχεια με αναλύσεις και καρέ, το βλέπουμε και στο console thread αυτό. Το Xbox δεν έχει exclusives, με ένα Forza και ένα μέτριο Halo(Σαν το 5) δεν γίνεται δουλειά και αν δεν αλλάξει το σκηνικό η ψαλίδα μεταξύ PS4 και Xbox θα μεγαλώνει(Στις πωλήσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο μόνος καημός σας θα έπρεπε να 'ναι τα παιχνίδια, όχι το 4Κ ή τα 60FPS. Σας έχουν καταντήσει PC-άδες και 'σας και ασχολείστε συνέχεια με αναλύσεις και καρέ, το βλέπουμε και στο console thread αυτό. Το Xbox δεν έχει exclusives, με ένα Forza και ένα μέτριο Halo(Σαν το 5) δεν γίνεται δουλειά και αν δεν αλλάξει το σκηνικό η ψαλίδα μεταξύ PS4 και Xbox θα μεγαλώνει(Στις πωλήσεις). Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά αυτός που χρησιμοποιούσε επιχειρήματα με frames, καρέ, αναλύσεις και benchmarks ήσουν εσύ... Έτσι για την ιστορία: - Ξεκινήσατε με το ότι κάνει ο pc για σαλόνι - Πήγατε στις τιμές των παιχνιδιών - Πήγατε στις επιδόσεις της κονσόλας - Τώρα στα exclusives Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η κουβέντα πήγε εκεί αφού διάβαζα παπάτζες ότι η κονσόλα τρέχει το RoTR σε native 4K με 60FPS. To PC μια χαρά κάνει για σαλόνι εφόσον δεν έχεις θέμα να παίζεις με gamepad. Οι τιμές των παιχνιδιών είναι αλήθεια ότι στην κονσόλα είναι υψηλότερες, όμως έχεις το πλεονέκτημα της μεταπώλησης. Τα exclusives είναι μια πικρή αλήθεια, δυστυχώς. Από 'κει και πέρα συνέχισε να ποστάρεις χαριτωμένες εικόνες Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άσε με να φρεσκάρω λίγο την μνήμη σου, από το πρώτο σου ποστ 4K ανάλυση στα ~30FPS με medium settings, το καταφέρνεις με mid-range κάρτα εύκολα. Γενικά προσπαθήσατε να "χτυπήσετε" παντού, αλλά βλέποντας ανυπόστατα επιχειρήματα όπως το παραπάνω να καταρρίπτονται, γυρίσαμε τελικά στο μόνο που έμεινε, τα exclusives... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι είχε προηγηθεί πριν από το πρώτο μου post ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μήπως να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι είχε προηγηθεί πριν από το πρώτο μου post ; Παράθεση έκανα. Δεν το αλλοίωσα. Όσο για παιχνίδια δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το εχω καταευχαριστηθεί. Όταν είχα ps3, γιατί με είχαν πρήξει φιλαράκια να το πάρω, μόνο god έπαιξα και κατά τα άλλα σκόνες έπιανε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εχουμε υπολογιστες με διαφορετικο λειτουργικο απο τα windows, εχουμε υπολογιστες για δουλεια και οχι για games συγνωμη που στο χαλαω αλλα στην Ελλαδα(το Insomnia Ελληνικο forum ειναι ουτως ή αλλως)δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ δεν είναι το ''thread σας'', είναι review της κονσόλας. Συνεπώς θα γραφτούν και τα αρνητικά της κονσόλας. Το ξαναγράφω γιατί μάλλον ακόμα δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειται και βλέπεις ''χτυπήματα''. Τώρα αν δεν σ' αρέσει να διαβάζεις αρνητικά για την αγαπημένη σου κονσόλα και θίγεσαι, πρόβλημά σου. Απ' ότι βλέπω πάντως είσαι ο μοναδικός που θίγεται. Εγώ όπως είπα τα παιχνίδια σας τα παίζω στο PC, δεν είμαι anti-M$, έχω αγοράσει τρία από αυτά(Quantum Break, Forza Horizon 3, Gears of War 4 (από 70 ευρώ το καθένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 γτ τοσο κολλημα με benchmarks και λοιπες αηδιες ? γιατι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του Xbox One X.Ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση απο την απλη του One S και μεσω των συγκριτικων βλεπει ο υποψηφιος αγοραστης(ή αυτος που εχει αλλη παρομοια πλατφορμα)τις οποιες διαφορες υπαρχουν και σχολιαζει αναλογα. Benchmark=συγκριτικο με λιγα λογια. Επισης το παραδειγμα σου προκυπτει απο καπου?Οτι δηλαδη οποιοι εχουν μονο mac υπολογιστες τους ενδιαφερει μονο το One X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ δεν είναι το ''thread σας'', είναι review της κονσόλας. Συνεπώς θα γραφτούν και τα αρνητικά της κονσόλας. Το ξαναγράφω γιατί μάλλον ακόμα δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειται και βλέπεις ''χτυπήματα''. Τώρα αν δεν σ' αρέσει να διαβάζεις αρνητικά για την αγαπημένη σου κονσόλα και θίγεσαι, πρόβλημά σου. Απ' ότι βλέπω πάντως είσαι ο μοναδικός που θίγεται. Εγώ όπως είπα τα παιχνίδια σας τα παίζω στο PC, δεν είμαι anti-M$, έχω αγοράσει τρία από αυτά(Quantum Break, Forza Horizon 3, Gears of War 4 (από 70 ευρώ το καθένα). Μάλλον δεν έχει καταλάβει, ότι έχεις πει και κατηγορήσει ότι κάνουν οι άλλοι, το έχει κάνει εσύ. Αυτό που επισημαίνω εγώ είναι άκυρα και άσχετα επιχειρήματα, ελιγμοί μετά από κατάρριψη επιχειρημάτων και γενικά επιχειρηματολογία του να πιαστώ από κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα