Προς το περιεχόμενο

Xbox One X Review

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβγαλα το μεγεθυντικο φακο και ψαχνω...

Δε λεει πουθενα τη λεξη Microsoft. Πουθενα. Ουτε στο gamepad ουτε στην κονσολα.

Μου εκανε εντυπωση που δεν εχει ουτε ενα λεντ για να δειξει οτι ειναι σε λειτουργια. Αλα Master System 2.

Κανω λαθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβγαλα το μεγεθυντικο φακο και ψαχνω...

Δε λεει πουθενα τη λεξη Microsoft. Πουθενα. Ουτε στο gamepad ουτε στην κονσολα.

Μου εκανε εντυπωση που δεν εχει ουτε ενα λεντ για να δειξει οτι ειναι σε λειτουργια. Αλα Master System 2.

Κανω λαθος?

τι εννοεις? εχει κουμπι μπροστα

Η κονσόλα είναι κτήνος σε απόδοση και εξίσου όμορφη σε σχεδιασμό. Τώρα, οποίος έχει 4K TV και σκέφτεται να πάρει κονσόλα, το Xbox One X είναι η ιδανική επιλογή.

Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά, το ενδεχόμενο να την "τιμήσω".

• Like 2

Προσωπικά πιστεύω οτι σε ενα με 2 δύο χρόνια θα δείξει τα δόντια του για αρχή δεν άξιζει η αγορά του, αλλά μετα απο ενα χρόνο θα αξιζει με χίλια!

• Confused 1

Προσωπικά πιστεύω οτι σε ενα με 2 δύο χρόνια θα δείξει τα δόντια του για αρχή δεν άξιζει η αγορά του, αλλά μετα απο ενα χρόνο θα αξιζει με χίλια!

νομιζειςςςςςςςςςςς αλλα δεν ειδες δεν επαιξες!!!!!

• Like 1

Πολύ δυνατή κονσόλα,εχω ακούσει πως είναι ευχαριστημένοι όσοι την πήραν ως τώρα και πιστεύω είναι σε αρκετά λογική τιμή για αυτά που προσφέρει τεχνολογικά και σαν υπηρεσία διαδικτυακή το live είναι σαφώς η καλύτερη υπηρεσία.

Προσωπικά βλέπω να περιμένω να δω κάποιες προσφορές που πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνουν,καλό θα είναι να μπορείς να φέρεις για απόσυρση την παλιά κονσόλα σου,όπως με το one δηλ πέρσυ να μπορείς να κάνεις απόσβεση την παλιά του κονσόλα 360 είτε άλλη και να σου κόβουν κάνα κατοστάρικο απο την τιμή...

Αν είχα 4Κ τηλεόραση ίσως να με έψηνε,όμως βλέπω όμως την προσφορά του Bundle στο Πλαίσιο,του Χbox one s ακόμα στα 199 ! και είναι πολύ καλύτερο Value for money για αυτά που δίνει,την κοίταγα απο Black friday βασικά παραλίγο να το πάρω,γιατί δεν έχω One,μάλλον αυτήν θα κτυπήσω,εκτός αν πάρω νέα τηλεόραση και περιμένω αργότερα μπάς και κτυπήσω τελικά το Χ ...

Decisions decisions .....

59753AAF-4F6A-4F9A-B42FBE79324D8024.jpg?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...