AMDAKIAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πρόγραμμα για Ηλεκτρολόγους που να μπορεί να τυπώνει Πιστοποιητικά για Ηλετκρολογικές Εγκαταστάσεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, γιατί έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις πολύτιμες απόψεις και πληροφορίες σας
xsterg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 dhladh ti pistopoihtika na ektyponei? den katalaba. dieykrinise se parakalo.
Dreamstorm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 μάλλον θα εννοείς το auto-fine, που σου κάνει διάφορες μελέτες. για δώσε περισσότερες πληροφορίες, όπως είπε και ο xsterg
Highlander Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 http://www.4m.gr AutoFine Ηλεκτρολογικά..
AMDAKIAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Σας ευχαριστώ πολύ κατ' αρχάς για την ανταπόκριση. Αυτό που ζητάω είναι όταν κάνουμε μια μελέτη για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν πρέπει να συμπληρώσουμε ένα έντυπο που έχει μάλιστα και σε ένα σημείο του ένα μελιμτρέ κομμάτι για να σχεδιάσουμε την εγκατάσταση ή τις αλλάγές που κάνουμε επάνω στην υπάρχουσα. Αυτό θέλω λοιπόν να μην το κάνω στο χέρι αλλα να το κάνω ηλεκτρονικά και να το σχεδιάζω απεύθείας. Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας. Μου είναι πολύτιμη.
AMDAKIAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 www.4m.gr AutoFine Ηλεκτρολογικά.. Το κοίταξα αυτό , είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα αλλά εγώ δεν θέλω να μου κάνει την μελέτη, εγώ έχω κάνει την μελέτη και θέλω να εκδόσω ένα πιστοποιητικό για την ΔΕΗ για παράδειγμα. Το βράδυ θα σας δώσω μια φωτογραφία απο το πιστοποιητικό για να καταλάβετε καλύτερα.
DJNAKIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 egw pantos exw ftiaksei kapia protipa sto word kai sthn zwgrafiki kai kanw thn doyliamoy etsi!!
gv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 paidia signomi gia to asxeto post alla mporeite na mou proteinetai kana kalo e-handbook gia ilektrologous mixanikous ? eyxaristo !!!! kai pali sorry
xsterg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 paidia ayta ta e book me endiaferoyn kai emena. an brethei kati paidia to thelo kai ego an ginetai.
george79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 PALHKARIA AYTO KATI EXEI,EINAI KATI SAN TIS EXSETASEIS TOY TEE STHN ELLADA,TOYLAXISTON GIA MHXANOLOGOYS EXEI OLA TA TYPOLOGIA KAI PARADEIGMATA, ALLA TA E-HANDBOOKS KYKLOFOROYN KAI SE CD-AKIA. XSERETE ESEIS......... http://www.ncees.org/
THUKIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ayto me to melimetre enas filos hlektrologos pou mou elege , to scanare , to diorthone kai to 3anatypone se melimetre . den thimamai ti akribws elege alla kati tetoio boleye
AMDAKIAS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 ayto me to melimetre enas filos hlektrologos pou mou elege , to scanare , to diorthone kai to 3anatypone se melimetre . den thimamai ti akribws elege alla kati tetoio boleye Το θέμα είναι ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα απο όσα ακούω βέβαια που υπάρχει έτοιμη αυτή η σελίδα και απλά σχεδιάζεις στο κομμάτι το μελιμετρε που υπάρχει , αυτό που θέλεις και το τυπώνεις και το πάς για υπογραφή κλπ. DJNAKIS Μπορείς να μου στείλεις με email να το δώ πώς είναι ; Εάν δεν έχεις πρόβλημα βέβαια.
Wishm@ster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 gia na sxediazeis hlektrologikes egatastaseis uparxoun 2 epiloges: microsoft word 2003 visio (exei etoima boxes k mporeis na pros8eseis kai dika sou) pro_engineer (polu dunato sxediastiko programma omws duskolo nato breis..dokimase na kaneis search mesw overnet h e-dokney good luck
kontras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 episis gia sxediasmo kyklomaton ena poly kalo programa einai kai to OrCAD Release 9.Arketa epagelmatiko kai me poles dynatotites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.