Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για Ηλεκτρολόγους

AMDAKIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πρόγραμμα για Ηλεκτρολόγους που να μπορεί να τυπώνει Πιστοποιητικά για Ηλετκρολογικές Εγκαταστάσεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, γιατί έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις πολύτιμες απόψεις και πληροφορίες σας

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ κατ' αρχάς για την ανταπόκριση. Αυτό που ζητάω είναι όταν κάνουμε μια μελέτη για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν πρέπει να συμπληρώσουμε ένα έντυπο που έχει μάλιστα και σε ένα σημείο του ένα μελιμτρέ κομμάτι για να σχεδιάσουμε την εγκατάσταση ή τις αλλάγές που κάνουμε επάνω στην υπάρχουσα. Αυτό θέλω λοιπόν να μην το κάνω στο χέρι αλλα να το κάνω ηλεκτρονικά και να το σχεδιάζω απεύθείας. Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας. Μου είναι πολύτιμη.

Δημοσ.
www.4m.gr AutoFine Ηλεκτρολογικά..

Το κοίταξα αυτό , είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα αλλά εγώ δεν θέλω να μου κάνει την μελέτη, εγώ έχω κάνει την μελέτη και θέλω να εκδόσω ένα πιστοποιητικό για την ΔΕΗ για παράδειγμα. Το βράδυ θα σας δώσω μια φωτογραφία απο το πιστοποιητικό για να καταλάβετε καλύτερα.

Δημοσ.
ayto me to melimetre enas filos hlektrologos pou mou elege , to scanare , to diorthone kai to 3anatypone se melimetre . den thimamai ti akribws elege alla kati tetoio boleye :)

Το θέμα είναι ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα απο όσα ακούω βέβαια που υπάρχει έτοιμη αυτή η σελίδα και απλά σχεδιάζεις στο κομμάτι το μελιμετρε που υπάρχει , αυτό που θέλεις και το τυπώνεις και το πάς για υπογραφή κλπ.

DJNAKIS Μπορείς να μου στείλεις με email να το δώ πώς είναι ; Εάν δεν έχεις πρόβλημα βέβαια.

Δημοσ.

gia na sxediazeis hlektrologikes egatastaseis uparxoun 2 epiloges:

microsoft word 2003 visio (exei etoima boxes k mporeis na pros8eseis kai dika sou)

pro_engineer (polu dunato sxediastiko programma omws duskolo nato breis..dokimase na kaneis search mesw overnet h e-dokney

good luck

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...