Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ 1366 αλλά έχει ένα φιλαράκι στη δουλειά του για video rendering και είχα ασχοληθεί με το στήσιμό του...

Ευτυχώς που όταν το στήναμε είχα επιμείνει στις 3x4=12g μνήμες της kingston που αναφέρεις σαν reference γιατί όταν δοκιμάσαμε κάποια στιγμή, πριν καιρό, να αλλάξουμε-προσθέσουμε μνήμες, ταλαιπωρηθήκαμε...

Δυστυχώς, υπάρχει κάποιο θεματάκι περιορισμένης συμβατότητας σε αυτή την πλατφόρμα με τις μνήμες, οπότε σε περίπτωση απόπειρας αναβάθμισης, να είσαι προσεκτικός και έτοιμος για όλα...

Αν τελικά σου πετύχει κάποιος συνδυασμός, ενημέρωσέ μας!

Δημοσ.

προσωπική εμπειρία

έχω cpu 920 mobo asus P6T

Είχα 6gb μνήμες από τέλη του 9 που πήρα το pc

http://www.corsair.com/en-us/tr3x6g1600c8d

πριν κανα δυο χρόνια βρήκα τις ίδιες μνήμες στο ebay και τις παράγγειλα από Ευρώπη και παίζουν κανονικά.

Με μια πρόχειρη ματιά είδα στο ebay ότι η δικιά σου δεν υπάρχει και εκεί... Δυστυχώς. Αν δεν κοίταξες δες το και εσύ για σίγουρα.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρα ότι δεν θα παίξουν οι μνήμες, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Πόσο λάθος κάνεις !

Εμενα μια χαρα παιζουν μνημες που ειναι διαφορετικης ημερομηνιας.

Γιατι να ειναι και η παραγωγη ιδια,εαν ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα?Δεν εχει λογικη.

Δημοσ.

Γιατι να ειναι και η παραγωγη ιδια,εαν ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα?Δεν εχει λογικη.

rev. δηλαδη  revision. Και αν αναγραφεται βγαινει ακρη.

Δημοσ.

rev. δηλαδη  revision. Και αν αναγραφεται βγαινει ακρη.

Ναι οκ,αν πεσεις σε κανα περιεργο επεξεργαστη η μητρικη μπορει να χεις θεμα με το revision.

Γενικα παντως δεν υπαρχει.

Φαντασου στο δικο μου εχω φορτωσει και τα 4 σλοτ,εχω κανει ανα 2 dual channel με τις μνημες να ειναι διαφορετικης ημερομηνιας (2 χρονια διαφορα) και εχω πλακωσει και oc (απο τα 1600 στα 2400) και δε κανει κιχ τιποτα.

Δημοσ.

Τι σχεση εχεις εσυ, με αυτο που εγραψα για τον ts.

ΠΟΥ μιλησα για τις δικες σου μνημες και γιατι μου λες οτι με εσενα ολα ειναι μια χαρα.

Το λογικο ειναι να πεις την οποια αποψη εχεις στον ts.

Δημοσ.

http://www.corsair.com/en-eu/cmx6gx3m3a1600c9 

Λοιπον τα τελευταια νεα ειναι οτι βρηκα αυτες καινουριες στα 60 ευρω , ειναι κιτ αναλογο με το δικο μου και τρεχει ακριβως ιδια....
ειναι στα 1600 cl9 ακριβως οπως εμενα , μολις τις παραλαβω θα σας ενημερωσω , με τα λιγα που ψαχνω αυτες τις μερες και διαβαζω λογικα θα παιξει , θα σας πω πως παει και με στοκ ρολογια και με OC...

Δημοσ.

http://www.corsair.com/en-eu/cmx6gx3m3a1600c9 

Λοιπον προσθεσα αυτες τις μνημες στο συστημα , τις διαβασε με την μια το bios κανονικα και εδειξε κατευθειαν τα 12gb...οπως επισης και τα Windows και το CPUZ , εκανα ξανα μετα το OC σε επεξεργαστη και σηκωσα και τις μνημες στα 1600MHz και ολα δουλευουν ρολόι...
Και δουλευουν και κανονικα οπως πρεπει σε Triple Channel !!!!

Μεγαλη διαφορα ειδα και στις επιδωσεις στο συστημα μου , παιζω με μεγαλυτερη ευκολια βαρια games...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...