rfc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Και ακομη οταν φτιαχνεις τον dhcp, gateway θα βαλεις το speed ................. 192.168.2.1 Και κατι ακομη που δε βλεπω αν το εχεις φτιαξει............ στο bridge>ports, πρεπει να προσθεσεις τη θυρα του lan και το wlan1. Ακομη στο pppoe πρεπει να τσεκαρεις το use peer dns που βλεπω το εχεις ατσεκαριστο. mtu-mru θα βαλεις 1492. Κανε και αυτο που λεει ο ledis.............
tasoylos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ενταξει παιδια θα κανω τα παραπανω και θα ενημερωσω διοτι ειμαι εκτος πολης
smarag Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Το έκανα αλλα μετα δεν εχω προσβαση στο ίντερνετ http://prntscr.com/hio0tr Είδα το config σου, και πρόσεξα όπως θα δείς παρακάτω στα screenshot σου οτι το NAT που εχεις φτιαξει εχει για out interface το WAN που ειναι η θύρα που ακουμπάει στο modem σου. Προσεξε όμως δεν σε βγάζει αυτο το interface στο internet , αλλά στο internet σε βγάζει το PPPOE-OUT1 οπότε διόρθωσε το στο NAT out interface εκει θα πρέπει να έχει εκεί το pppoe-out1 και όχι το WAN. Λογικά όταν το κάνεις θα παίξει. Ενημέρωσε μας! 1
tasoylos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια Καθυστερησα διοτι ελειπα αυτον τον καιρο και δεν ειχα χρονο να το κανω Τελικα το firewall ηταν και μολις το αλλαξα σε pppoe out ηρθε απευθειας ευχαριστω και παλι ΥΓ. Μιας και που ειμαι εδω εχω κανει και εναν nas server οπου με το trasmission μου εχει κλειστο το port 51413 τι μπορω να κανω για αυτο? και ενω εχω gigabit θυρα μεταφερω με πολυ χαμηλες ταχυτητες Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από tasoylos
smarag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Πρέπει να κάνεις ενα DST Nat θα πρέπει να πάς στο IP Firewall NAT να δημιουργήσεις ενα chain: dstnat με protocol tcp ή udp με dst-port την 51413 και στο action dstnat , ip & port Αν δεν έχεις κανένα άλλο firewall ή ip σου να ειναι κανονική public και όχι πίσω απο ΟΤΕ NAT θα παίξει κανονικά χωρίς πρόβλημα.
The Spirit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασα passthrough με mikrotik σύμφωνα με τα παραπάνω και στο adsl speedtest μέσω mikrotik μου δίνει 14mbps και μέσω speedport 40 mbps. Να σημειωθεί ότι δοκιμάζω σε vdsl γραμμή. Το router είναι το RB951Ui-2HnD. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα