Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πραγματικότητα Τάκη μου δεν μπορεί να την αναιρέσει κανείς και τίποτα αυτή είναι η Ταμπακιέρα που γράφω πιο πάνω..

Είναι πάντα αυτό που κάνει την διαφορα ανάμεσα στην θεωρία και στην πράξη,ανάμεσα στην λειτουργικότητα και την μη λειτουργικότητα.

Ο φίλος δεν αναίρεσε τίποτα απολύτως πέταξε την μπάλα στους threadripper και άπλωσε το θέμα για να σωθεί και να τσιμπήσω νομίζοντας ότι έχει βρει άλλον έναν "Τάκη" βλέποντας την υπογραφή μου γι'αυτο και εγώ ποσταρα αυτό που έπρεπε να ποσταρω την στιγμή εκείνη..

Ακόμα ψάχνουν.. στα SATA ακόμα χειρότερα ..

Ακόμα περιμένουν τα updates..

Αν πιάσουμε τα AGESA άστο.. πηρε στο λαιμό της και κατασκευαστές που ειχαν κάνει σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια όπως η Asrock..

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6ggcru/any_chance_of_am4_getting_better_disk_performance/

θα το γράφω σε καθε ποστ μου για να το θυμίζω,

εν μεσω τυμπανοκρουσίας τον Μάρτη σας ειπα μην ξανοίγεστε θα την πατήσετε όπως με την nVidia..

δεν μ'ακουσατε.. πάρτε i5 8400 τώρα να σωθείτε..

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ταμπακιέρα την έχεις χάσει εσύ προ πολλού ...

Άστο καλύτερα.

Μια χαρά σε αναίρεσε και σε έβαλε και στο καναβάτσο.

Τώρα το τι έχει κάνει ο τύπος που γράφει παραπάνω, τι έχει κάνει η Asrock, δεν το γνωρίζω και δεν κάθισα να το διαβάσω.

Αν έχει βάλει NVME δίσκο και ταυτόχρονα στα SATA που έρχονται από τον επεξεργαστή κάποιον άλλο σκληρό, τότε ο NVME θα παίξει σε ταχύτητα X2 αντί X4.

O άλλος από κάτω έχει βάλει τον NVME στην M2 pci-e x2 του X370 που είναι μόνο για SSD όχι για NVME και περιμένει να πιάσει τα ίδια αποτελέσματα ...

Από κάτω του απαντούν και με νούμερα.

Όσο για το samsung magician ναι η samsung θα παρέχει υποστήριξη για AM4 από το επόμενο. Φταίει και για αυτό η AMD ..?

Εγώ κάνω δυο αγορές ταυτόχρονα.

Εναν R7 1700 και έναν I5 8400  με ASROCK X370 FATALITY GAMING X και ASROCK Z370 KILLER SLI.

Το ωραίο είναι πως εσύ που έλεγες πως δεν θα υπάρξει αναβαθμισιμότητα στο AM4 SOCKET και τα υπάρχοντα Chipset , μπήκες σε αυτό το θέμα να σχολιάσεις ... .

Χαχαχα που καταντά ο κόσμος ....

Δημοσ.

Είπα ότι σας κορόιδεψε ακόμα μια φορά,

και ότι αλλάζοντας chipset θα αναγκάσει όσους πίστεψαν ότι θα κουμπώσουν τον επόμενο Ryzen πάνω και θα έχουν όλα τα futures τώρα θα αναγκαστούν να πάνε για πακέτο με μητρική..

κάπου εκεί έκανα μια λάθος διατύπωση την οποία στα αδιέξοδα σου θα επικαλεστείς πολλές φορές ακόμα..

Επειδή όμως για τόσο χαζό η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω όσο και να το προσπαθείς θα ήθελα μια φώτο από τον 1700 όταν νομίζεις εσύ ότι είσαι έτοιμος.. για τον 8400 δεν θέλω σε πιστεύω..

και κοίτα ο 1700 να είναι δικός σου όχι για άλλον,στους άλλους ξέρω ότι τους προτείνεις..

Δημοσ.

Δεν κάθομαι καν να διαβάζω το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχετα ειναι αυτά που γράφεις και πως πιστεύεις ότι ξεγελάς κανέναν που όντως ξέρει 2 πράματα πως δεν κάθεσαι και προσπαθείς επι τούτου να βγάλεις νόημα αποσα ψάχνεις στο google τελευταία στιγμή με ξεπερνάει.

Απλά εδώ και πόσα ποστ λες βρεςτηνλέξη έχεις μπλέξει την βούρτσα με την ιντελ. και τα lanes με τα λεωφορεία

και γενικά προσπαθείς να βγάλεις το άσπρο μαύρο με ότι λέξεις κλειδιά νομίζεις πείθουν κάποιον πως ξέρεις τι σημαίνουν..

προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα χωρίς να έχεις ιδέα..

πχ είδες την γραμμούλα στην εικόνα που σου έδωσα να ενώνει τον επεξεργαστή με το τετραγωνάκι στο chipset και επειδή δεν είδες άλλη γραμμούλα (απλά γιατι η εικόνα αναφέρεται σε συγκεκριμένο πράμα και δεν ειναι ολοκληρωμένη ή ενδεικτική για την πλήρη συνδεσμολογία μητρικής επεξεργαστή ) και λες ωπ θα τον πιάσω στο έτσι.. σίγουρα αυτή η γραμμή ειναι για να επικοινωνούν αυτά τα δύο...

ότι νάναι 5 νάναι και της παρασκευής το γάλα φίλε απο την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δεν μπορείς να καταλάβεις βασικά πράματα

μιλάμε για την διαφορά στο packaging ενός τσιπ

που δεν έχει σχέση με την αρχιτεκτονική ούτε της μίας ούτε της άλλης εταιρίας είναι απλά επιλογή για το πως θα "κουμπώνει" ένα τσιπ (οποιασδήποτε μάρκας πχ samsung) σε μια πλακέτα.

και εσύ μιλάς για intel vs AMD απο την πρώτη στιγμή δηλαδή λες άσχετα πράματα αποδεικνύοντας ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις βασικά πράματα  και νομίζεις ότι λες κάτι με νόημα.

LGA επιτρέπει περισσότερες συνδέσεις στην ίδια επιφάνεια τέλος.  σελίδα 3 κάτσε και διάβασε μπας και νιώσεις https://www.scribd.com/doc/147201322/What-s-LGA-BGA-PGA-DIP-Chip-Carrieres

άρα LGA>PGA τόσο απλά

επίσης μην χαίρεσαι για τον άλλον τον .. φίλο τον παλπα απλά έχει και αυτός μανιάτικο που  βγήκε λάθος σε άλλο θέμα και σε σιγοντάρει.. ο κάθε πικραμένος με τα προβλήματα του  ...

Κακό πράμα ο τυφλός εγωισμός.. σοβαρευτείτε είστε ικανοί να το παίξετε και καθηγητές πανεπιστημίου και να αποδείξετε (στο μυαλό σας) πως δεν υπάρχει βαρύτητα προκειμένου να προστατέψετε τον εγωισμό σας...

Δημοσ.

Πρέπει να δώσει ρολόγια η amd στους ryzen (4.5-4.6ghz τουλάχιστον).....όλο το άλλο πακέτο το διαθέτει!!!!

Το θέμα είναι πόσο παραπάνω θα τους ανεβάσει. Γιατί τα 200-300 MHz δεν είναι αρκετά.

Δημοσ.

Δεν ξεκαθάρισε ότι οι Pinnacle Ridge θα παίζουν με τα σημερινά chipsets. Μπορεί να αντιγράψει την ΙΝΤΕΛ στο 1151.

Η Ιντελ εβγαλε την 6ης γενιάς , έβγαλε την 7ης που έπαιξε στα ίδια chipsets και για την 8ης 1151 μεν αλλά μόνο στο καινούριο Ζ370 chipset.

Αντιθέτως φούντωσαν οι φήμες ότι το chipset που βγαίνει αρχές του 2018 είναι για να παίζουν οι pinnacle.

Απορώ με αυτούς που ζητοκραυγάζουν ενώ πατάει ακριβώς στα χνάρια της ΙΝΤΕΛ με το 1151.

Δημοσ.

Μολις ξεκινησαν τα κατεβατα δεν διαβασα τιποτα..Αντε 1-2 στην αρχη... Απλα Τακη μια διορθωση.... Το AM4 εχει 1331 pins κια οχι 1366...

Το 1366 ειναι παλιο......πολυ παλιο........ :-)

• Like 3
Δημοσ.

Την πραγματικότητα Τάκη μου δεν μπορεί να την αναιρέσει κανείς και τίποτα αυτή είναι η Ταμπακιέρα που γράφω πιο πάνω..

Είναι πάντα αυτό που κάνει την διαφορα ανάμεσα στην θεωρία και στην πράξη,ανάμεσα στην λειτουργικότητα και την μη λειτουργικότητα.

Ο φίλος δεν αναίρεσε τίποτα απολύτως πέταξε την μπάλα στους threadripper και άπλωσε το θέμα για να σωθεί και να τσιμπήσω νομίζοντας ότι έχει βρει άλλον έναν "Τάκη" βλέποντας την υπογραφή μου γι'αυτο και εγώ ποσταρα αυτό που έπρεπε να ποσταρω την στιγμή εκείνη..

Ακόμα ψάχνουν.. στα SATA ακόμα χειρότερα ..

Ακόμα περιμένουν τα updates..

Αν πιάσουμε τα AGESA άστο.. πηρε στο λαιμό της και κατασκευαστές που ειχαν κάνει σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια όπως η Asrock..

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6ggcru/any_chance_of_am4_getting_better_disk_performance/

θα το γράφω σε καθε ποστ μου για να το θυμίζω,

εν μεσω τυμπανοκρουσίας τον Μάρτη σας ειπα μην ξανοίγεστε θα την πατήσετε όπως με την nVidia..

δεν μ'ακουσατε.. πάρτε i5 8400 τώρα να σωθείτε..

Για τις ταχυτητες του I/O τα drivers ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας. Με Corsair MP500 εχω σε Crystal Disk mark ASκαι Anvil ακριβως οσα διχνουν συστηματα με Intel. Οι Samsung 960 απο την αλλη ειναι ολο προβλήματα και θελουν οποσδήποτε το driver απο την ιδια την samsung για τον δισκο.

Οσο αναφορα το τελευταιο Agesa και γενικοτερα τα Bios Updates, εκαναν την καλη και το εγραψαν απο την αρχη (για ποιο ευκολες μελλοντικες αναβαθμισεις για τα νεα CPUs) οπως αναφερουν οι manufacturers οποτε θελει αρκετο adjustment σε μια δυσκολη εποχη, με τα chipsets απο την intel να βγαινουν το ενα μετα το αλλο. Ζ370,Χ299 και 2-3 νεα chipsets για το server market, οι Bios engineers της asus πχ εχουν λιγοτερη δραστηριοτητα στα fora που συχναζαν και επερναν και εδιναν feedback.

Οσο αναφορα εμενα και τον 1700 μου μετα απο σχεδον 1 χρονο, Αφου ξεφορτώθηκα το σαπιο Lightroom και εβαλα το Capture One pro, καταλαβα τι συμμένει 8core CPU. Export και reexport για διαφορετικες χρησεις.

Το gaming μου απιστευτο και full detail (Last game: Deus Ex) με δεδομενο πως ειμαι στα 60Hz monitor. Εαν παω σε 100hz synced monitor (IPS παντα) και καμια 1080ti ή αναλογη, (1500e+ κοστος) τοτε θα δω εαν υπαρχει bottleneck στο CPU, μεχρι τοτε απολαμβανω τα αλλα προτερήματα  των 8core.

Δημοσ.

Δεν ξεκαθάρισε ότι οι Pinnacle Ridge θα παίζουν με τα σημερινά chipsets. Μπορεί να αντιγράψει την ΙΝΤΕΛ στο 1151.

Η Ιντελ εβγαλε την 6ης γενιάς , έβγαλε την 7ης που έπαιξε στα ίδια chipsets και για την 8ης 1151 μεν αλλά μόνο στο καινούριο Ζ370 chipset.

Αντιθέτως φούντωσαν οι φήμες ότι το chipset που βγαίνει αρχές του 2018 είναι για να παίζουν οι pinnacle.

Απορώ με αυτούς που ζητοκραυγάζουν ενώ πατάει ακριβώς στα χνάρια της ΙΝΤΕΛ με το 1151.

Που ακριβως φουντωσαν αυτες οι φημες;

• Like 2
Δημοσ.

Οσα δεν φτανει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Δημοσ.

Ρε Γεωργιου, οπως λες κι εσυ, δεν το εκανε... Αλλο "μπορει-ισως"  το κανει, κι αλλο το εκανε!

Και δεν νομιζω να το κανει γιατι ειδε ηδη την ιντελ να τρωει το κραξιμο και μιας και ειναι 2η,  πρεπει να ειναι πιο "γλυκια" απεναντι στον καταναλωτη γιατι αλλιως... το χασε το κορμι πατριωτ........

• Like 2
Δημοσ.

Το gaming μου απιστευτο και full detail (Last game: Deus Ex) με δεδομενο πως ειμαι στα 60Hz monitor. Εαν παω σε 100hz synced monitor (IPS παντα) και καμια 1080ti ή αναλογη, (1500e+ κοστος) τοτε θα δω εαν υπαρχει bottleneck στο CPU, μεχρι τοτε απολαμβανω τα αλλα προτερήματα  των 8core.

Γεια και χαρά φίλε Lied,

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ο επεξεργαστής που έχεις θα ... γίνεται αιτία bottleneck του συστήματος, όταν εσύ θα παίζεις και δεν θα κάνεις και κάτι άλλο ταυτόχρονα, με οποιαδήποτε σημερινή top ή και αντίστοιχης κάρτας έως βάθους τριετίας;

Δημοσ.

δεν θα σου πω τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος σχολιαστής , το ίδιο το άρθρο λέει

"The decision to keep AM4 doesn't mean the company's 300-series chipset will be made to stretch over 3 years. The company could release newer chipsets, particularly to address 300-series chipset's main shortcoming, just 6-8 older PCI-Express gen 2.0 general purpose lanes (while Intel chipsets put out up to 24 gen 3.0 lanes)."

ακου την συνεντευξη μόνος σου να δεις πως το διατυπώνει.

Link.png Site: interview

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...